Fox News

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Sarah Palin for President!!!

Fox News Channel er et nordamerikansk nyhedsmedie, der siden 1996 har haft adgang til husalteret for 17 millioner USA'ske kabeltv-kunder og 85 millioner mennesker globalt, og som sådan er en imponerende magtfaktor med deres ca. 1 million[1], daglige amerikanske seere.

Objektivitet[redigér]

Fox News er kendt for deres saglige journalistiske indhold, der altid er velunderbygget og virkelig afspejler en moderne medievirksomhed, der har en fremsynet og global observans. Fx bliver følgende emner altid kommenteret i deres korrekte sammenhæng:

Tea-Party-Fox-News-Disneyland[redigér]

Fox News' Drømmescenarie.

Fox News søger at danne et billede af en verden, der kunne komme, hvis Republikanerne bare fik magt nok. Det er som om navnet lugter lidt af en verden, hvor alle amerikanere[2] kunne tulle rundt med alle de jagtrelaterede, halvautomatiske rifler med dumdum-kugler, de overhovedet gider. Hvor enhver er så meget sig selv nærmest, at besidder man ikke penge, bliver man skudt, medens man tilbeder nogle omvandrende Gatling Gun-bevæbnede patriot-robotter, der forestiller George Washington. Hertil kan man høre "Der sidder en vovse i mit vindue" spillet på en grammofon fra 1910, og glade - hvide - børn opdrages til et liv, hvor den stærke er den med flest penge og våben, og den svage stemmer Demokratisk[3].

Helt ideelt, så ville det anarkokapitalistiske utopia flyve rundt[4] oppe over hovedetalle os andre, således at amerikanerne dels kan overvåge- og se ned på os alle,[5] og til dels forhindre indvandring, der ligger ud over mulige demokrater/skydeskiver.

Dansk pendant[redigér]

Det med småt[redigér]

  1. Tallet er særligt imponerende, når man medregner, at "1864" havde ca. 1,5 millioner seere
  2. Jf. Hvide Protestanter
  3. Én gang - hvorefter vedkommende får en dummebøde bliver skudt
  4. Det var da fantastisk som Fox News åbenbart må være bagmand til spillet "Bioshock Infinite"
  5. og ramme os med deres droner
  6. Omend i en lidt mindre skydegal skala, men stadig tåbeligt