Flagermus

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Her ses en flagermus på jagt efter plankton.

Flagermusen, eller Petit Frére, som den hedder på latin, er det eneste dyr, der er klogere end mennesket.

Teknologi[redigér]

Flagermusenes nu afdøde leder, Batman.

Flagermus ser ufatteligt dårligt, og det var da også derfor de opfandt radaren. Flagermusenes leder, Batman, blev træt af at flyve ind i vægge konstant, og satte sig derfor ned med et udvalgt hold af ingeniør-flagermus, for at finde på en løsning. Sådan blev radaren opfundet. Denne teknologi blev senere kopieret af Kirgisistanske VHS-producenter og findes i dag i alle nyere VHS-modeller. Desværre er teknologien fuldstændig ubrugelig i alle andre henseender. Det er opfindelsen af radaren, der får ansete biologer som Bjørn Lomborg og Poul Nyrup til at kalde flagermusene for den mest intelligente dyreart på Jorden.

Opdagelsen[redigér]

Flagermusen blev opdaget under Bubber og B.S. Christiansen' ekspedition til Grønland, hvilket også er artens eneste kendte levested. Desværre havde B.S. og flagermusenes leder, Batman, nogle uoverenstemmelser og derfor er Batman i dag begravet i Madrid i den ukendte soldats grav. Hvert år d. 29 februar bliver der dog holdt mindehøjtideligheder over hele verden og der er også udkommet et tegneseriehæfte med titlen "Batman" for at ære hans minde. Tegneserien bliver dog af mange betegnet som flagermuse propaganda.

Facts om flagermus[redigér]

  • En fuldvoksen flagermus bliver ca. 1 meter høj og kan veje op til 3 kg.
  • Flagermusen kan fra den, bliver født til den dør, have 23 appelsiner i munden - dog ikke på én gang.
  • Flagermus lever hovedsageligt af plankton, men er også blevet set indtage pomfritter.
  • Flagermusene levede, indtil Sydafrika invaderede Tyskland, i Baskerlandet, der var en del af den nordligt beliggende del af Tyskland, som i dag hedder Bayern. De blev dog drevet på flugt, da Sydafrikas præsident, Pinochet, besluttede sig for at anlægge en forlystelsespark i Baskerlandet.
  • Flagermusene har flere gange parret sig med andre dyrearter. F. eks er hunden en blanding mellem flagermusen og en tasmansk djævel. Værd at nævne er også Batman's søn, Spiderman, der er en krydsning mellem ham og Ulla Terkelsen.