Encyclopædia Britannica

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Britannica Spears med hendes seneste skabelse, Encyclopaedia Brittanica

Encyclopaedia Britannica er den eneste officielle udarbejdelse af den enorme videnskabelige visdom fra den internationalt berømte stipendiat Britannica "Britney" Spears. Den dækker alle tænkelige emner fra Aardvark's til ZZ Top, i det Brittanica anerkendes verden over for den store akademiske vægt at dens skrifter indeholder, og for antallet af encyklopædi-sælgere der har brækket ryggen på at rejse fra dør til dør med et komplet sæt af disse fine bind.

Oprindeligt havde frøken Spears vedtaget blot at skrive et kort essay om Aardvark befolkning i Danmark og Østrig, men så blev hun fanget af det. På mindre tid end det tager at sige"Ups, jeg gjorde det igen!"Hele 41-binds sættet blev en realitet, og med ét slag revolutionerede den akademiske verden.

Encyclopaedia[redigér]

Den første udgave af Encyclopaedia er udsolgt for længe siden; eksemplarer er meget sjældne faktisk og henter optil 1.000.000 på de eksklusive Sotheby's auktioner blandt den pengestærke og intellektuelle elite i Storbritannien.

En anden udgave, den eksklusive "Baby One More Time"-boxsæt er stadig til rådighed, men antallet af kopier bliver efterhånden meget sparsomme faktisk og forhandlere af sjældne bøger gør deres yderste for at lægge deres hænder på en kopi, før alle er væk.

Bemærkes fikiwiddler Andrew Orlowski siger, at Briteyannica er meget bedre end Spademanns Leksikon.

Se også[redigér]

Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Encyclopaedia Britannica.

efter lang diskussion med brugeren blev vi enige om også at henvise til