Dong

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"Ding!!!"

~ Mogens Lykketoft om dengang det gik op for ham, at honorarerne for rådgivning til bankerne i Luxembourg måske kunne misforstås af oppositionen og pressen


Dong kan veksle sedler til strøm[1]

Dong - Dansk Olie og NaturGas - er et firma, der sælger elektricitet, suverænitet, atomkraft og gas.

Firmaet er på det seneste begyndt at sælge varm luft, kabel-tv og internet-forbindelser.[2] Typisk til beboelser uden fiberskader. Et andet fokusområde er vindmøllestrøm, der med garanti kun udvindes af økologiske blæsevejr til en let forhøjet pris. De miljøbevidste kunder får til gengæld et diplom på fransk, der lover dem fem års syndsforladelse i Himlen eller skærsilden, hvis de en dag skulle af et lynnedslag. Ifølge Dongs tv-reklamer, er de også gode til at give bolden videre - især hvis samme bold koster kassen. Hovedsædet ligger for nærværende i København, men forventes snart at flytte til Hong Dong eller til Luxembourg,[3] da kapitalbeskatningen er lavere i disse områder af Dongs interessefelt.

Virksomhedens administrerende direktør, Dong Corleone, forventes snart at give danskerne et tilbud, de ikke kan afslå. (Nej, det var bare gas!)

Trivia[redigér]

Ding-Dong, noter![redigér]

<references>

  1. Og de er også i stand til at bekæmpe Den Ondsindede Numismatiske Grabber - et forhistorisk monster, som gerne spiser løs af deres penge!
  2. Et af deres fremtidsprospekter går ud på, sammen med NSA, at overtage folks sjæle og identitet via Facebook, hvorefter den fortabte ånd kan købes tilbage på afbetaling - med med renter
  3. Men kun som en slags transitstation undervejs til Wall Street
  4. NRG er ikke blot ude på at voldtjene penge - de er også aktivt involveret i udryddelsen af indtil flere truende dyrearter, herunder især obsternasige fugle. De havde stor succes med dronten og andre næbbede dyr. Se blot linket [1] her (tryk på 1)
  5. You can call me Al