Diskussion:Det du ikke vidste

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Skift til: navigering, søg

Hvad helvede?[redigér]

WTF is dis shit?--Det onde U 9. nov 2008, 18:43 (UTC)

Jeg kan godt se hvad det ligner. Det ligner introduktionen til en ny soap-opera hvor hver familie bliver minitiøst introduceret lige som i "Soap". Jeg har godt nok bortdømt Xaxel en gang, da jeg ikke følte at jeg havde muligheden for at være med. Skynd dig ind og finde seks billeder af dejlige smilende familier og lav oplæg til nogle afsnit, som vi andre kan skrive med på.Modigt træk. Sådan skal det være!!--Frode Fenis 9. nov 2008, 19:04 (UTC)
Jeg håber fandme ikke at disse personer findes i virkeligheden i dit kollektiv ude på Christiania--Frode Fenis 9. nov 2008, 20:25 (UTC)
Så nu forstår alle mennesker hvad det her er, selv om der ikke står et eneste sted at det er en sæbeopera fra TV3.--Frode Fenis 10. nov 2008, 18:39 (UTC)

jeg må sige at jeg ELSKER de billeder der bruges!

Det er ren tysk chokoladeplørrestil!

--Daimi 10. nov 2008, 21:44 (UTC)

Hvor vover du at kalde mit par fra Pompeji for Kinder OsterEier. Det skal nok blive en succes det her. Jeg føler mig allerede draget af Sarralyns hår.--Frode Fenis 10. nov 2008, 22:10 (UTC)

Jeg kan se du var med da Kærestebreve 2.0 blev oprettet. Det er nådens og tilgivelsens kategori. Det er begyndelsen på noget nyt godt hjulpet af de erfarne spademænd. Det var noget der gjorde krav på at vokse uden at Chuck Norris og Amin Jensen blev inddraget, ovenikøbet med kærlighed til de forbandede citater. Skulle det være offer for lidt halvvranten smagsdommeri- nikke nej, nikke nej.--Frode Fenis 10. nov 2008, 22:20 (UTC)

Holger fundet![redigér]

Har fået google til at svede, og nåede derved frem til at der åbenbart er tale om romanfigurerne i en række fantasy-bøger af forfatteren Tamora Pierce. - Der er sågar en wiki om emnet; her artiklen om Sarralyn: Sarralyns artikel, der er kortere end vores! :-D--DJ Platon 11. nov 2008, 18:10 (UTC)

Hva så? Er der i det en nøgle til de personer, som vi har overset? Er det direkte plagiat eller er det en parodi på fantasybøgerne? Jeg havde ellers planlagt en længere artikel om Sarralyn da hun lød spændende.Nu vil jeg også gå i research-mode --Frode Fenis 11. nov 2008, 20:45 (UTC)
Her er vores bog:Tamora Pierce inklusiv noget om Tortall
"Student companion to young adult litterature" :-D -Det virker sgu til du har ramt guld! (eller er det bare mig, der har en skummel tankegang?). I allefald tror jeg nok vi kan få noget sjov ud af det! --DJ Platon 11. nov 2008, 21:41 (UTC)
Jeg synes bare at set i det lys at ideen er endnu mere sofistikeret, efter at have læst noget af det fantasilitteratur. De der mærkelige navne og mærkelige egenskaber er vel temaet...og så overført til parforhold. OK, det er stadig meget indforstået men jeg mener at min mavefornemmelse var korrekt. Nu skal jeg bare have læst et par af bøgerne på Google så jeg er programmeret til det der lettere akavede univers. Men hvad...jeg læste Sven Wernström og "Trællene" da jeg var ung. Hvis bare jeg selv kunne huske nogle af de navne derfra...øøh.. Hveder og Kader var de onde tror jeg nok. --Frode Fenis 11. nov 2008, 21:51 (UTC)

Uncyclopedia har jo deres "Unbooks" - måske var det på tide at vi introducerede: "SpadebøgerTM"? -Eller "Spademanns Bogklub"! ;-)--DJ Platon 11. nov 2008, 22:10 (UTC)

Jeg har noteret mig at de andre har nogle spin-offs. Jeg skal lige orientere mig om hvad det indebærer i praksis. Jeg kan s'gu da ikke huske hvornår jeg sidst har læst en bog. Men hva!? Nye koncepter midt i den stride efterårsstorm...--Frode Fenis 11. nov 2008, 22:36 (UTC)
Var lige inde på Uncyclopedia. Var ikke vildt imponeret. Ideen om Spademanns Bogklub er nærliggende især hvis man har arvet alle fars og mors Union-bøger og stadig har dem stående...Derimod kunne vi jo starte med at lave en lignende oversigt over vores egne spin-offs:
  • Spadenyheder
  • Spademanns Guide til
  • Spademanns TV (så får vi den lidt frem i lyset igen)
  • Spademanns svarer
  • Kærestebreve 2.0 (som jo virkelig er ved at tage form. "Der hvor folk godt må gøre det de ellers ikke må gøre, bare det er dybtfølt og kærligt"....

--Frode Fenis 11. nov 2008, 23:18 (UTC)

[redigér]

jeg har forøsgt at lave et banner til dette fænomen! ved ikke helt om jeg har ramt stemningen, men hvis det er at nogen vil lave om på dét har jeg det både uden tekst og uden undertitel og uden due og ikke andet alt muligt!!! --Daimi 12. nov 2008, 20:29 (UTC)

Ddiv.jpg

Hvad skal man sige. Ud fra det oplæg som Bruger:87.61.242.18 har lavet og ifølge DJ skulle den dybere mening være noget fantasy blandet med noget parforhold. Billedet er lidt vel meget 2900 Fawltyness. Skriften er neutral. Hvad siger du til mit navnetræk var det ikke noget. Ellers bare smid det ind - ophavsmanden har ikke tænkt sig at sige dig og mig imod. Jeg planlægger selv noget om Sarralyns hår på et eller andet tidspunkt.--Frode Fenis 12. nov 2008, 20:50 (UTC)

OK, jeg kan lige ane noget gradient i skriften--Frode Fenis 12. nov 2008, 20:58 (UTC)

min computers forråd af skrifttyper er meget begrænset, så min bedste force er at lave det med små overgange! og jo, frode, din opstilling er da ganske nyelig, og jeg forsøgte da også at klistrer det oven på to børn i udkanten af en skov på små plastikmotorcykler og mor der er i latterkramper hænger over far og river ham i skjorten... men ak, så frøs det ned og jeg gad ikke starte forfra!

--Daimi 12. nov 2008, 21:09 (UTC)

Ganske nyelig - det må være fynsk! Det kunne være fedt at klistre dit banner ind og så lave noget så artikelbredden er konstant. Kig f.eks. på Himmelbjerget.--Frode Fenis 12. nov 2008, 21:17 (UTC)

så afgjort! personligt rækker mine evner/engagement nok ikke til at kreere den slags, men hvis man har lidt kendskab til det, er det vel ikke sværre end at kopiere et par linjer fra den anden artikel...?

--Daimi 13. nov 2008, 19:31 (UTC)

Og så en frygtelig lyserød baggrundsfarve. Og en ramme om alle beskrivelserne af de kære små par.--Frode Fenis 13. nov 2008, 19:33 (UTC)

Ja så må jeg jo ofre mig nok engang og udføre entreprisen.--Frode Fenis 13. nov 2008, 19:45 (UTC)
Jamen, det ser jo blændende ud Daimi. Jeg tror de kræsne Spademænd ser den gamle Daimi blomstre op og træde i karakter. Gud ved hvad forfatteren siger til det? Nå, man skal ikke vende ryggen til særlig længe m.m. noget er kvalitet fra starten - ellers så bliver det det...Næste skridt må være en skabelon, til når vi puster mere liv i de forskellige turtelduer.--Frode Fenis 13. nov 2008, 20:12 (UTC)
hvis "den rigtige forfatter" overhovede kan kende sin artikel, skal han da bare være glad for at nogen så potentialet i den, og forsvarrede den da alle andre ville stemme den hjem!

Mine ynglings karaktere må jo nok være Dakota (Troels Lyby?), og parret Lilje og Rikash!

--Daimi 13. nov 2008, 20:20 (UTC)