Din far

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Farmand, mit ledelys! Min livsguide! Min drukkammerat!

"Min far er stærkere end din far!!!"

~ Dig om styrkeforholdet imellem min far og din far

"Det kan godt være, men du holder ikke et halvt minut imod mig, din svans!"

~ Mig om foregående citat


Din far er den kvabsede, halvskaldede, arbejdsløse drukkenbolt, der for det meste bor sammen med din mor.

Hvor meget han end tolererer elsker dig, så er din far ikke din rigtige far. Han er blot endnu en tilfældig person, som din mor har ligget i med, med den hensigt at nasse på ham. Synd for din mor, at din far drak, røg og gamblede alle pengene væk, før hun kunne nå at se en eneste krone.

Tidligere liv[redigér]

På trods af at din far konstant er fordrukken,[1] så kunne han jo aldrig finde på at lyve over for dig. Så derfor må vi gå ud fra, at det hele er sandt, når din far fortæller, at han var skolens nummer ét i alle fag, og havde Danmarks højeste karaktergennemsnit i samtlige klasser. "Sikke en nørd han var", tænkte du nok, da han fortalte dig dette. Men hov! Din far var også skolens bedste fodboldspiller siden børnehaveklassen, og han var på ungdomslandsholdet i hele fem år. Men vent, der er mere! Når din far ikke trænede fodbold og studerede matematik, så spillede han el-guitar i et skoleorkester, som han endda var lederen af.[2] Og han var så god til det, at han fik en pladekontrakt[3] og solgte 50.000 albums på landsplan.

I dag[redigér]

Men nu spørger du måske, "hvis alt det passer, hvor er så min fars karakterbog, hans foldboldtrofæer, hans guld-LP og hans el-guitar? For jeg har aldrig set noget af alt det."
Ifølge din far, så gik det hele uheldigvis tabt i en pludselig ildebrand. En meget, meget voldsom en af slagsen, hvor han var heldig at redde sit liv. Men alle hans ting gik op i røg. Og ja, det var det hele, rub og stub. Og således blev din far til den fiasko, han er i dag. Og når man tænker på, hvilket stort tab han har lidt, så er det ikke så underligt, at han slipper af med sine frustrationer ved at gennemtæve din mor, gerne en to-tre gange om dagen.

Fars fodnoter[redigér]

<references>

  1. C2H5OH
  2. Han var også forsanger
  3. Med pladeselskabet Gyldendal, siger han