Det ældgamle testamente

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Det ældgamle testamente var det oprindelige første testamente i jødernes bog, Toraen, som de kristne har hugget fra jøderne til starten af deres egen Bibel. Desværre forsvandt førsteudgaven for mange år siden, et kort stykke tid efter Moses opfandt Cillit Bang, der dematerialiserede de to sten, med hele originaltekstens forsvinding som resultat. Siden dematerialiseringen af de to sten har man derfor kun talt om det gamle testamente og ikke det ældgamle.


I begyndelsen...[redigér]

Det ældgamle testamente

1 MOSEBOG, KAPITEL 1

  1. I begyndelsen var Ordet og Ordet var med Gud og Ordet var Gud
  2. Så var der det andet Ord så nu var der pludselig to ord men det var også Gud.
  3. Det tredie ord kunne man godt tro at Fanden havde skabt, men han var slet ikke skabt endnu eftersom Gud skabte alt på jord og så langt havde han ikke tænkt og Gud bander jo overhovedet ikke.
    1. Dvs. det gør han altså en gang i mellem men det må I ikke sige til nogen
  4. Da Gud til stadighed var forfulgt af Ordet valgte han at skabe punktummet. Han vidste at lige så stort Ordet var lige så lille skulle punktummet være.
  5. Men tiden hvor Ordet blev større og større blev punktummet tilsvarende mindre, og Gud kunne ikke lide at se at det første han skabte blev mindre dag for dag. Så han tænkte sig lidt om og vupti.....


... KAPITEL 1

  1. I begyndelsen var punktummet...........

Testamentets troværdighed[redigér]

Moses og hans kumpaner, efter de første to stens dematerialisering.

Der har til dato været en lang diskussion imellem folk der ved noget og folk der ikke ved noget om, hvorvidt man overhovedet kan forstå en uoriginal tekst som en original forklaring. Den diskussion slutter nok aldrig, for mennesker har ret svært ved at nå til enighed.
Bl.a. mener anerkendte teologer at begyndelsen af testamentet minder for meget om Johannes-evangeliets første ord, men Johannes var jo en stor poet så han har nok haft en finger med i spillet.

Testamentets formål[redigér]

Desværre arver man ikke noget fra dette testamente, det skulle da lige være en dårlig samvittighed over alle de love, som står noteret i testamentet, som man, ifølge testamentet, skal straffes hårdt for at overtræde. Vi må derfor konkludere at det virkelige formål med testamentet er at camouflere en mærkværdig af-art af sygdommen bestemmerøv.

Testamentets fremtid[redigér]

Det er på nuværende tidspunkt kun jøder, der gider lytte til teksten i dette testamente, der altså kun har en fremtid, som salgsobjekt, i et meget lille stykke land i mellemøsten. Imens i Danmark har vi opfundet Hash og Kokain, meget brugt af Sejdere og Spejdere.

Testamentets afløser[redigér]

Naturligt nok hedder det gamle testamentes afløser 'Det nye testamente'. Det omhandler en eller anden langhåret jøde der gik rundt i samme lille landområde i mellemøsten og gjorde nogle af de andre jøder gale, fordi han brød lovene fra det gamle testamente. For eksempel arbejdede han når han skulle holde fri. Han var healer, og folk blev forargede over at han healede når han skulle slappe HELT af.

Denne mand blev dømt som forbryder, men alligevel har han en hel masse følgesvende, der kalder sig kristne efter mandens efternavn, Kristensen. Naturligt nok har en del kristne lande indført dødsstraf, de gider nemlig heller ikke forbrydere.

Højdepunkter[redigér]