De 7 verdensherskere

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"WHAT? Glemmer i ikke Michael Laudrup???"

~ Avril Lavigne om denne artikel

"Jeg ere ligdeglad meed Lauvdruup! Hvad meed mig? Jeg ere een genical, verdenskeendt og veltajlende Poet, meen stajdig naegter dicce Ignorranter, at tage mig meed i derres pjokkers Klub. Yff, siger jeg barre!"

~ H.C. Andersen om Foregående citat og De 7 verdensherskere

"Disse opkomlinge er det eneste der står imellem mig og verdensherredømmet. De må udryddes for en hver pris"

~ Anton Wittorff om De 7 verdensherskeres magt

De syv verdensherskere er alle replikanter af én og samme mand

De 7 verdensherskere er som navnet antyder, de 7 personer/firmaer som suverænt besidder verdensherredømmet.
Der er dog undtagelse, da formanden, George W. Bush, hersker over universet. Det gør han, da han i et interview fortalte godt og grundigt, at han fik en befaling fra Gud, at det netop var ham der skulle bestemme over alt levende i universet.

Den 12. oktober 2007 erklærede George W. Bush krig mod Mars, da han mente at en planet der skulle tage så lang tid at rejse til måtte udføre tidsterror.

Det siges at de 7 verdensherskere holder til ved Læsø, da de mange gange er blevet spottet der af civile.


(Pga. af De syv verdensherskeres position og magt er det korrekt retstavning at tiltale og referere til de syv verdensherskere med stor skrift)


De 7 verdensherskere[redigér]

De 7 verdensherskere (i ualfabetisk rækkefølge):

Største bedrifter[redigér]

De største bedrifter De 7 verdensherskere er kendt for, er at holde økonomien lav i alle lande, for at alle skal betale 96 % i Skatt, som skal betales ved siden af skat. (Skat)ten blev sat ned til 2,5 %, så de 96 % kunne gå til De 7 verdensherskere, der har lovet at pengene skulle bruges til kampen mod terrorisme. Begrundelsen var at det var Guds ord. Der er dog for en månedstid siden kommet beviser på pengene er brugt på fremstilling af narkotika. Bush udtalte, at det var Guds ordre, og det ikke var ham der gjorde noget forkert, det var personen der tvivlede ham.

Desuden har de også lavet deres eget ismærke, som går under Polar Is i Danmark!

Valg[redigér]

D. 10 September 2007, var der valg iblandt medlemmerne, hvor der var flertal for at nazisten Jonni Hansen skulle ind som deres formand. Han krævede som det første at ingen sorte og krakkamutter (læs: muslimer) måtte være at finde i den samme mælkevej som vi blegfede mennesker befinder os i. Han var dog kun inde i 2½ time, da han ville ændre på diktatur-reglerne.