David Hasselhoff

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
The Hoff in action

"Vi SKAL have en Zeppeliner"

~ David Hasselhoff om hvorfor Pamela Andersson kom med i Baywatch

David Ludwig Hasselhoff (født 1. maj 1941) er et nazistisk kloningsprojekt der blev udført i al hemmelighed under 2. verdenskrig i Braunau.


Under 2. verdenskrig[redigér]

Projektet var oprindeligt et forsøg på at lave den perfekte kriger. Projektet blev ledet af den tyske forsker Gerhard Hackfleisch der i 1939, efter en række bizarre eksperimenter på indfødte i Brasiliens jungle, vendte tilbage til Tyskland på Hitlers direkte opfordring. Projektet blev stablet på benene i slutningen af 1939, og de første demokloner begyndte at dukke op. I starten var projektet kun i stand til at producere vanskabte fostre der alle var dødfødte, men i 1940 skete et gennembrud. Den første menneskelige klon var en kendsgerning. I resten af 1940 og starten af 1941, bød projektet på mere og mere sofistikerede kloner, og det mundede til sidst ud i den klon-generation som Hackfleisch døbte generation Hasselhoff. Denne generation var yderst velegnet til kamp, og der blev produceret i alt tre kloner af denne type. Alle fik navnet David Ludwig Hasselhoff. De blev trænet i løbet af 1942 til specialtropper, og blev hurtigt de bedste i nazityskland.

Missioner unden krigen[redigér]

Hasselhofferne blev brugt flere gange til hemmelige operationer. Bla. stod de bag mordet på Erik Klipping en dansk general der stadig ikke var omvendt til kristendommen. De var også involverede i designet på danske rationeringsmærker, der af mange betragtes som grov nazistisk propaganda.

Efter krigen[redigér]

Med krigens pludselige slutning, blev alle tre Hasselhoffer arbejdsløse. De arbejde en tid som bødler i de sovjetiske gulag, men de lange arbejdstimer og relativt dårlige løn tvang klonbrødrene ud i en kriminel løbebane. De startede den stærkt kriminelle organisation Køge boldklub, og stod bag de massive import af narkotika i flere år. De blev i 1970 fanget ved den polske grænse, og det satte en stopper for deres kriminelle liv.

Mediekarrierer[redigér]

Brødrene fik rollen som Michael Knight i kultserien Knight Rider. Fordi de alle tre kunne spille rollen, blev serien optaget over alle døgnets 24 timer, med brødrene der på skift spillede hovedrollen. Senere blev den ene bror tilknyttet et projekt på Brøndby strand der blev til serien Baywatch. Den anden bror kvittede senere skuespillet, og begyndte på en sangkarriere. Han er mest kendt for den neonazistiske slagsang Jump in my car.

Sagt om David Hasselhoff (The Hoff)[redigér]

  • Det siges at han ingen knogler har i kroppen - han er 100% muskler.
  • Det siges at han ude i byen er kendt som Bond
  • Det siges at alle piger The Hoff har sex med, bliver forvandlet til jomfruer.
  • Det siges at han og Jesus, stadig den dag i idag, hænger ud sammen på stripklubber.
  • Det siges at hver gang The Hoff spiser et æble, så opstår endnu en diamant

Trivia[redigér]

  • Brødrene er 100% genetisk identiske.
  • Desuden har de alle en tatovering af Rudolph Hess på venstre øjenlåg. (Kan ses hvis man freezeframer en speciel scene i video til Jump in my car).