Spademanns guide til netdating

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
(Omdirigeret fra Datingside)
Spring til navigation Spring til søgning

Ukrainsk fisse - Nu!
Du kan også få lov at trænge ind i den store database over ukrainske kvinder som savner materiel velfærd. Skriv om du vil have en som taler engelsk ellers kan vi tilbyde en godt udseende translatør oven i hatten så I kan lære hinanden rigtigt godt inden du bestemmer dig for ægteskab
UkrainianSluts.com

Akutdating
Vores altvidende database garanterer partnerskab med en anden ligesindet desperado. Har du heller ikke har haft anden kønslig omgang med kærlighedens smukke afkroge i mere end 2 år, så er akutdating lige noget for dig. I Danmark har vi over 650.000 profiler. Gratis oprettelse
jobindex.nu/akutdating


Googlead.png
30px-Cquote1 svg.png Hej, jeg er et friskt k/ærligt leksikon på op til flere somre, der elsker at gå lange ture langs stranden[1]. 30px-Cquote2 svg.png
Spademanns Leksikon om at være single


Du er enten singel, i et forhold, eller i flere forhold!?! - Du vil under alle omstændigheder af uransagelige årsager have dig en kæreste, og det kan kun gå for langsomt!

Derfor har Chefredaktionen på Spademanns Leksikon[2] valgt at give dig et solidt overblik over samtlige datingsites, samt tips og tricks til lettest at blødgøre det modsatte køn via tastaturet og derved opnå den vestlige verdens[3] allerhøjeste drøm om at få sig en kæreste, og dermed være ligeså normal som alle de fiktive personer du ser i tv, reklamer og spillefilm.


Hvorfor skal jeg date på nettet?[redigér]

Der kan være mange grunde til at vælge at date på nettet frem for at gå efter mennesker, du kender fra den virkelige verden. Vi bringer her nogle af de mest almindelige:

 1. Du har skræmt alle de potentielle kærester du kender væk med din dårlige ånde!
 2. Du har været IT-nørd i så mange år at du ikke længere tåler sollys... ...og dine tænder er for længst opløst i cola, hvilket ikke just pynter på udseendet!
 3. Du sidder i spjældet for mord på én eller flere tidligere kærester.
 4. Du bor i Esbjerg.
 5. Du er så overvægtig at du ikke kan komme ud af din lejlighed, selvom du egentlig gerne ville!
 6. Din IQ er lavere end EyeQ's samlede intelligenskvotient, og du har derfor svært ved at fremsætte mere end to ord i sammenhæng uden at tabe tråden.
 7. Du hænger som dreng for meget ud på Spademanns leksikon, hvilket ikke just højner din status i pigernes øjne! -Især da du ikke laver andet end at glo på billederne på artiklen om hende den lækre fra parallelklassen!
 8. Du kender ikke nogen mennesker i den virkelige verden!

Har du ét eller flere af disse handicaps, er det helt klart bedst at holde dem skjulte, indtil du har fået slået benene væk under din kommende kæreste[4], hvilket netdating er den perfekte løsning til, da du kun behøver afsløre dine positive sider, og så ellers lyve om resten! -Og så kan du også spare den efterhånden tårnhøje pris som en kontaktannonce i Århus Onsdag koster.

Hvilket datingsite bør jeg benytte?[redigér]

Der er efterhånden dukket datingsites op til snart sagt enhver kringelkrog af den menneskelige personlighed, så der burde også være én for dig. Alt hvad du behøver gøre er blot at finde ud af hvilken type du tilhører, og hvor mange penge du har på kistebunden.


Præsentation Fordele Ulemper Fremgangsmåde
Dating
Dating er den gamle hæderkronede portal, som alle kender, og som med jævne mellemrum afholder datingfester rundt omkring i landet København.

Klientellet udgør et bredt udsnit af den danske befolkning, der gerne vil have den perfekte kæreste lige nu, og ikke vil gå på kompromis med noget som helst, endsige læse profiltekster.

 • Ser du godt ud, eller er du god til at bruge photoshop, er stedet et sandt mekka for dig, da overfladiskhed her er nøgleordet.
 • Du kan nå meget langt kun med enstavelsesord, eller helt uden profiltekst
 • Hvis du rent faktisk har noget mellem ørene, eller forsøger at virke dyb, er du her ude på dybt vand. Undgå generelt profiltekster.
 • Det er gratis at skrive til andre, men koster til gengæld at læse hvad andre har skrevet. Da der som regel dog kun er tale om enstavelsesord, kan du nøjes med at vurdere vedkommendes billede, og så ellers se om du kan finde vedkommende på Facebook og/eller krak. Du kan også vælge at offentliggøre dine personlige oplysninger (Navn, adresse, cpr.-nummer, kontonummer, telefonnummer mv.) i din profiltekst.
 • Læg et godt billede op af dig selv. Har du ikke nogen, kan Photoshop være til stor hjælp, og ellers må du google dig frem til et på nettet.
 • Undgå at skriv ret meget andet end "Hej jeg søger en sød kæreste, der er til hygge på sofaen, rødvin og lange gåture langs stranden." Hvis du skriver andet eller mere vil du skræmme potentielle kæresteemner væk, da du derved vil fravige kraftigt fra normalen, og de vil finde dig dybt mærkelig.
 • Skriv ligeså meningsløse beskeder til potentielle kæresteemner med samme profiltekst indtil du får et tilpas meningsløst svar.
 • Aftal et møde med vedkommende, og undgå dér totalt at tale om andet end vejret og hvad der går på TV3. Hvis det lykkes skulle du nu gerne have dig en kæreste. -Men husk også for fremtiden at lade være med på nogen måde at afvige fra rutinerne med rødvinen og sofaen, ellers er hun smuttet hurtigere end du kan sige pokkers også. -Og glem de lange gåture. Der er alligevel ingen der tager dem, og det er kun noget folk skriver for at virke aktive, selvom de tilbruinger al deres fritid på sofaen!
Netdating
Netdating er den billigere udgave af Dating, der lukrerer på dennes markedsføring, uden rigtig selv at røre en finger.

Klientellet modsvarer rimeligt godt beskrivelsen af selve siden, så er du enten Brian-typen, der normalt ville score i byen, men nu har fået karantæne på samtlige værtshuse, eller pigen, der ville gøre alt for at komme i TV, og som ser Singleliv som en god start på dén karriere, så er netdating sagen. Der er desuden en kraftig overvægt af enlige mødre og store bagpartier.

 • TV programmet Singleliv hverver deltagere til deres program herfra, og du kan opnå eksponering på landsdækkende tv sammen med Sidney Lee.
 • Desuden er det et godt sted at søge hvis du ønsker at starte en familie, da du nemt og hurtigt kan få den fulde pakke.
 • Det er gratis at skrive til folk.
 • TV programmet Singleliv hverver deltagere til deres program herfra, og du kan opnå eksponering på landsdækkende tv sammen med Sidney Lee.
 • Hvis du ikke ønsker bonusbørn, eller kun er til magre gespenster, så er dette ikke siden for dig
 • Få fat i et billede af dig med et barn - her kan nevø'er/niecer bruges, og har du ingen, må du ty til universalløsningen: Photoshop! Sørg for at barnet virker harmonisk legende, og ser ud til at være tryg sammen med dig. Dette kræver lidt mere af dine evner i Photoshop, men skulle kunne lade sig gøre i de fleste tilfælde.
 • Skriv noget om hvor glad du er for børn, rødvin, hygge på sofaen og lange gåture langs stranden. -Og bare rolig, som tidligere nævnt skriver man kun gåturene på for at virke aktiv, selvom man konsekvent ligger på sofaen hele dagen. Redaktionen på Spademanns Leksikon har tjekket de danske strande, og bortset fra enkelte tyske turister er der sgu ingen der går tur derude.
 • brug samme fremgangsmåde med brevskrivning som under "Dating", men husk at tilføje noget med børn. Eller at du godt kan lide frodige kvinder. Eller begge dele.
ParShip
ParShip er lidt anderledes end de andre datingsider, idét den finder matches efter en gennemprøvet videnskabelig metode[5], der går ud på at du svarer på en række sære spørgsmål, og dén, der svarer ligeså sært som dig passer du sammen med. Så er du til orden, kæft, trit og retning og sære teorier, der påstår at de er videnskabelige, så er ParShip lige dig. Og bliver du sulten efter mere, så er der jo altid Scientology!
 • Du behøver ikke tænke - profilen består stort set kun af drop down bokse, du vælger til og fra
 • Du behøver ikke vælge mellem alverdens mere eller mindre velskrevne profiler - dén med den højeste procentsats er den du passer sammen med.
 • Meget formynderisk - du må ikke give din mail, adresseoplysninger eller skrive mere end 6 linjer til en person, med mindre i har skrevet sammen i flere måneder, med begrundelse i at det er videnskabeligt bevist at så vil et forhold ikke fungere[6].
 • Det koster en bondegård at være medlem, og man kan kun sende én mail til ikke medlemmer, og ikke læse svarene, eller for dén sags skyld se billederne.
 • Som sparsommelig Spademann er du nødt til at væbne dig med tålmodighed, hvis du vil score nogen herfra uden at blive flået. Det er her en fordel, hvis du er bedøvende ligeglad med din udkårnes udseende, da du ikke vil kunne se det før langt inde i forløbet[7].
 1. Skriv et 6-8 linjers velformuleret brev til vedkommende[8]
 2. Vent
 3. Vent
 4. Der tikker en mail ind[9], men du kan ikke læse den.
 5. Vent
 6. Vent meget længe
 7. Siden giver nu en 3 dages fri adgang til at skrive - udnyt det til en intens korrespondance. - Er du heldig når i så vidt som til - måske - at udveksle adresser (systemet forsøger også at modvirke dette, så vær kreativ[10]).
 8. Hvis du er heldig får i her kontakt udenfor siden, og du kan nu fortsætte kurtiseringen på normal vis. Ellers:
 9. Vent
 10. Opgiv og find et andet sted, hvor det er gratis at skrive til folk.
EliteDaters
EliteDaters påstår at være stedet hvor Danmarks intellektuelle elite mødes og dater hinanden.

En hurtig gennemgang af medlemmernes uddannelse viser således at dette lands højest uddannede mennesker er enten folkeskolelærere eller pædagoger. Og dem kan du snildt finde på de andre datingsites, så drømmen om at score en raketforsker kan du godt begrave igen.

Busted!!!
Hende her finder du ikke på Elitedaters!
- Prøv Discovery i stedet!
 • Det er nemmere at søge på uddannelse, så man sikkert og nemt kan finde ud af hvilken type folkeskolelærer eller pædagog man vil have!
 • Hvis du er skoletræt er det nok ikke lige siden, du skal søge din fremtidige partner, med mindre du også er lidt sadomasochistisk anlagt!
 • Skriv en ubehjælpelig stil eller lav en fin tegning. - Dén burde gå rent hjem hos de fleste medlemmer af siden. Et decideret kærestebrev kan også anvendes.
Med dette brev kan du score hvem som helst på sitet, så det er bare at printe ud og komme i gang!
Jungledating
Jungledating er det skumle datingsite på nettet, hvor du frit kan udstille din tissemand, og sammenligne den med længden på andre fyres tissemænd.
 • Pigerne har ikke fattet hintet, og udstiller sjældent deres tissekoner. - Til gengæld kan du som mand med en stor tissemænd få øget din selvtillid ved at se hvor små de andres tissemænd er!
 • Som mand med en meget lille tissemand risikerer du mindreværdskomplekser, med mindre du er god til at bruge Photoshop!
 • Opload et billede af din tissemand M/K og søge på de andre profiler indtil du finder én der matcher som fod i hose.
 • Kom med den lumreste scorebemærkning du kan finde på, og der skulle være kørvel på krogen.
 • Bliv ikke skræmt af hvordan resten af personen ser ud. - man kan jo altid slukke lyset!
Facebook
Der findes mange kendte mennesker som har store huller i turnéplanen og som hænger på Facebook hver aften. Deres største problem er i virkeligheden at hvis de skulle rumme alle de mennesker de møder hver dag var de fuldstændig psykotiske hele bundtet for længst. Derfor bruger de Facebook til at administrere så mange mennesker.

Du går bare ind og skaber en pseudonym-profil og så når spørgsmålet om forhold til hvem opstår så skriver du bare Forlovet med Ghita Nørby(som du i forvejen er ven med). Hun skal så godkende det. Hvis der ikke sker noget starter du en kæmpe klynkekampagne så din udkårne tror at hele Danmark synes hun(han)er en bitch.


Derefter taler du pænt og undgår bevidst at berøre ting som vedkomme persons offentlige liv eftersom det jo er deres privatliv du går efter. Dvs. vind og vejr og hvordan kvinden i Netto bag overfusede dig fordi hendes vovse ikke fik lov til at tisse dig op ad dit bukseben.

P.S. Denne metode er afprøvet i praksis af Spademanns adminstratorer men kræver lidt indfølingsevne og takt. Se endvidere Forum:Logbog for Projekt "Facebook-cracking"

Etnisk dating[redigér]

Præsentation Fordele Ulemper Video
Kherson Girls, Ukraine
Her får man som regel meget for pengene også selvom man til daglig lever i en toværelses Man får en kone som kan lave mad og som kan få pengene til at strække langt Hun svarer ikkeigen, når du skælder hende ud - på dansk.
Farmerdating
Landmænd har fra gammel tid passet sig selv på deres gård, fået deres mor til at lave mad og taget det de havde brug for hos dyrene. Efter malkepigerne blev afskaffet har der sådan set ikke været brug for en tur i høet sådan at landmænd går konstant rundt og lugter af grisefækalier og derfor kræver piger med specielt dårlig lugtesans og som kan konkurrere med grisene. Fil:Dating

Hvad kræver det for at score på nettet?[redigér]

Enten en god fantasi, eller endnu bedre en total mangel på samme. Og så enormt meget desperation. Hvis du er villig til at hoppe på alt, så er netdating sagen... ...men i så tilfæle er det sådanset meget nemmere - og billigere - og gå ned og score den lokale posedame. - Og der har du endda den fordel at hun befinder sig ude i fri luft, og ikke har ligget i flere år på en sofa!

Hvad er det så lige for typer jeg scorer?[redigér]

Tjah, det er så stort set de samme som du finder nævnt under afsnittet "Hvorfor skal jeg date på nettet?" -altså lige bortset fra punkt 4![11]

Hvorfor så i det hele taget date på nettet?[redigér]

Ja, det spørger vi også os selv om. - Se i stedet at få dig et liv og nogle venner, så skal det hele nok ordne sig. - Du kan jo evt. starte med at gå til Zumba, og så se hvordan det udvikler sig derfra. Og NEJ - det at du får dig en kæreste løser ikke automatisk alle dine problemer i tilværelsen. - Det skaber rent faktisk kun yderligere en række konflikter du skal til at forholde dig til, så føler du som single at du har et trist og problemfuldt liv, så lad for guds skyld være med at få dig en kæreste!

De enlige Singlenoter[redigér]

 1. Hvis alle de mennesker der på div datingsites påstod at gå ture langs stranden rent faktisk også gjorde det, ville man ikke kunne se de danske strande for bare singler (hvilket kan være lidt af et skræmmende syn - især hvis singlerne har rundet de 80)
 2. Der har valgt at være singler hele bundtet, udelukkende for at kunne give DIG den bedste og mest indlevende service
 3. I den østlige er det blot noget dine forældre aftaler med naboen, hvorfor du her har nærmest 100% chance for at blive gift med naboens datter
 4. Og i visse tilfælde endvidere kneblet vedkommende og smidt ham/hende ind bag i en varevogn, klar til at bosætte vedkommende i det hemmelige skur, du har anlagt allerbagerst i haven, hvor naboerne ikke kan følge med i hvad der sker
 5. Det siges at grundforskningen blev gjort af Hitlers SS-tropper i diverse koncentrationslejre og resultatet blev Eva Braun og kort efter dobbelt selvmord, så vær varsom! Hjemmesiden påstår dog at de har rettet en række fejl i den oprindelige test, så dette ikke skulle ske igen
 6. At de så samtidigt kan sælge endnu ½ års medlemsskab for 1200 kr. snakker de sjovt nok ikke noget om
 7. Altså med mindre du betaler den føromtalte bondegård
 8. Skriver du mere, bliver du bedt om at skrive det om indtil du skriver mindre - ja, vi sagde jo de var formynderiske
 9. Hvilket betyder at vedkommende er medlem og derfor har betalt den føromtalte bondegård. - Du skal således ikke regne med at score kassen her!
 10. Som sagt: Meget formynderisk side
 11. Nej, der er sgu ingen piger med fornuften i behold, der vil slå sig ned i Esbjerg - eller Jylland for den sags skyld! - Så fat det dog og få flyttet røven til København - Ja indenfor søerne, naturligvis!