Charles Darwin

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning


Charles Darwin var aben der opfandt mennesket.

Charles Darwin (udtales æøå) (f. år 0 - død 2007) var en splintrende homofil, skabsmuslim, sindssyg og lidt af en kælepot. Clemens, eller Charles som han jo hedder, blev født under vanskelige omstændigheder og utilregnelige forhold. Hans far, Ole Lukøje, var dybt alkohol- og MenAtWork-afhængig, og var generelt meget rolig i sin adfærd. Hans mor, Helle Thorning-Schmidt, var farlig for sine omgivelser og blev sendt i fængsel, Christiansborg, på sin 30-års fødselsdag, og kom først ud en time senere. Dermed var linjen lagt for Charleston, og det viste sig hurtigt, at han selv skulle klare sig i denne modbydelige verden. Den første forhindring var at skille sig af med den usandsynligt irriterende Simon Kvamm, der bogstaveligt talt var limet fast til Charlie. Det blev hurtigt et worst case scenario, og Simon Kvamm er jo bare generelt et svin - det har ikke ændret sig.

"Jeg hader kællinger - medmindre de har store patter. Ellers er de så emsige. Det er i hvert fald min erfaring til dato!"

~ Charles Darwin om Simon 'sig jeg er nice' Kvamm


"De er meget frække de aber dér. De minder mig om min kæreste." "

~ Charles Darwin om om sine elskere/elskerinder.


Teorien[redigér]

Charles havde en meget spændende teori om hvordan man kunne skabe et menneske ud fra aberester, lidt ligesom dr. Frankenstein gjorde det, bare sejere. Men på den tid han kom på teorien (ca. 12 år f.kr.) var folk ikke for glade for hans idé. De ventede jo alle på celebrity babyen Jesus Kristus (født 2 år e.kr.), der mentes at være love child mellem Gud og Allah, selvom alle sladderbladende også sagde de ikke havde det godt sammen. Mr. D to the A to the R to the WIN mente ikke at de burde regne med noget specielt fra en tømrer-halvgud. Hans hedninge-snak blev afstraffet med hård S&M og spanking sessions i slagter Frederiksens kødkælder.

AIDS[redigér]

Charlie var en speciel dreng. Han havde et anderledes forhold til aber. Han studerede dem nøje, især i parringsakten. Det var noget beskidt stads. Hans fascination startede da en af aberne først tog ham på låret. Således skabtes fascinationen. Han optog dem på sit old school kamera, som han lånte af junglens indfødte(i dette tilfælde aboriginals), og hyggede sig med optagelserne om aftenen. Men en dag blev han "desværre" voldtaget af en gruppe af aberne. Han fik AIDS af det. Således spredte han sygdommen videre til menneskene, også kaldet homo(sapien). De arter inden for riget Animalia der kan få AIDS er: pattedyr, reptiler og Jan Pytlick.