Brugerdiskussion:Kurtadam

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Pris tildeles for uafvendeligt at have givet Spademanns Leksikon et lyrisk præg og dermed hævet artikelstørrelsen niveauet betragteligt, og tiltrukket de rigtige mennnesker til sitet. Tillykke og Hej med dig --Frode Fenis 8. jun 2008, 11:07 (UTC)

Også hjerteligt tillykke herfra! Glæder mig til at se dig på Munkholmbroen! --DJ Platon 8. jun 2008, 14:19 (UTC)
Wow - det var flot. Mange tak! Har lige opholdt mig i et par timer omkring Frederikssundsbroen (kombination af vejarbejde og broen oppe p.g.a. mange sejlere - så her havde været tid nok til en hel digtsamling). Advarsel: Køb ikke softice ved broen - det er sgu' den mindste is jeg har fået siden jeg var 5 år. Så næste gang bliver det garanteret Munkholmbroen --kurtadam 8. jun 2008, 15:23 (UTC)


Velkommen og tak for alt muligt underligt (jeg er for doven til at skrive en ordentlig velkomst).

Anyway, Supertramp styrer. Var du på Langeland og se Hodgson sidste år? --Lhademmor (/M.P./) 2. jun 2007 kl. 08:47 (UTC)

Takker. Jeg satser på at der kommer mere underligt i fremtiden.
Nej, desværre opdagede jeg ikke at Hodgson var på Langeland. Jeg har til gengæld rigtig gode minder fra Supertramps koncert i Tivolis koncertsal i 1976 (super lyd og optræden med humor) og fatter stadig ikke at Musikbladet M syntes den var kedelig. Men anmelderen oplevede den vel som sædvanlig fra baren. --kurtadam 3. jun 2007 kl. 16:02 (UTC)
M er homoer hele bundtet ikke så meget med på noderne. Jeg ville ønske jeg havde været der, men blev pga. en rift i tidsrummet først født i 1988. Lort --Lhademmor (/M.P./) 3. jun 2007 kl. 22:02 (UTC)
Det er da rart at der kan være enkelte fordele ved at være født før 1988. Hvordan kan det iøvrigt være at en 88'er overhovet har opdaget Supertramp? --kurtadam 4. jun 2007 kl. 21:59 (UTC)
Pga. min mor :-). Nu har jeg Supertramp, Indelibly Stamped, Crime of the Centure, Crisis? What Crisis?, Even in the Quietest of Moments, Breakfast in America, Famous last Words, Paris live-cd'en og Slow Motion. Så lidt fan er jeg vel . --Lhademmor (/M.P./) 5. jun 2007 kl. 18:04 (UTC)
Ja, på trods af min mors mange kvaliteter, så må jeg indrømme at hendes musiksmag ikke er en jeg har taget med mig ;-) Jeg startede først med Crime of the Century og stoppede med Supertramp, da Roger H. forlod gruppen. Til gengæld har jeg købt deres albums to gange (LP og CD). Jeg er godt nok glad for at man kan konvertere CD'ere til mp3. --kurtadam 6. jun 2007 kl. 11:06 (UTC)

Der blev du skræmt, hva'?[redigér]

Tillod mig lige at udøve lidt brugerboksning på din brugerside. --Jesse H. Z. 26. feb 2008, 23:31 (UTC)

Det fand... god service. Takker! Kan du ikke trylle lidt med forsiden så den ser lidt bedre ud også? --kurtadam 27. feb 2008, 20:46 (UTC)

It's a no go[redigér]

Vil du ikke nok lade værd med at henvise folk til frituren. Hvis vi sendte alle de virkeligt dårlige skribenter derhen, vokser deres bruger betragteligt og med så mange tosser samlet på et sted, er der gænser for der kan ske.--Det onde U 29. feb 2008, 12:45 (UTC)

Selvfølgelig! -) --kurtadam 29. feb 2008, 13:10 (UTC)
De er selvfølgelig nødt til at nævne os...deres eneste forbillede overhovedet.Frode Fenis 29. feb 2008, 17:24 (UTC)

sorry --Mimmo Carrieri 16. apr 2008, 20:24 (UTC)


Playlist[redigér]

Øv jeg kunne ikke finde Long Road Out of Eden med The Rovfugls --Frode Fenis 11. maj 2008, 21:28 (UTC)


Tillykke[redigér]

Dinamarca.gif

Rigtig hjertlig tillykke med din udnævnelse Kurtadam. Husk nu ikke at tale frække nybegyndere efter munden. De skal lære at have naturlig respekt for åndens mestre.--Frode Fenis 9. nov 2008, 20:39 (UTC)

Takker. Næh, jeg har tænkt mig at være hård og retfærdig. Jeg har jo lagt mærke til linjen blandt Spadeadminerne. :-)--kurtadam 9. nov 2008, 20:44 (UTC)
Også et stort tillykke herfra. Der er ingen tvivl om, at det er godt og velfortjent. :) --Helgj60 10. nov 2008, 09:21 (UTC)
Mange tak. Ja, man må gøre hvad man er bedst til, så nu må jeg nok droppe det trådløse tastatur til Mac'en, da der ikke er en deletetast. I øvrigt er det super med samarbejdet omkring årets jul, fra de to herrer. --kurtadam 10. nov 2008, 13:03 (UTC)
Er det fedt at få andre mennesker til at arbejde for sig?!. Jeg må snart i gang med at puste liv i mit eget julehype "Julevangeliet". Det kan være jeg skriver 24 versioner så der også kommer et om dagen, så folk får automatiske brækfornemmelser når det glade budskab skal spredes i land og sogn juleaften.--Frode Fenis 10. nov 2008, 15:15 (UTC)
Ja, det er fedt. Nå, men jeg blev da også selv færdig med at oprette billederne med de rigtige navne og de 25 tilhørende tekstskabeloner. Rent samlebåndsarbejde og ikke en dyt kreativ. Planlægger i øvrigt en enkelt version af evangeliet - har lån den nydanske udgave for at se om jeg bliver inspireret. Problemet er at finde evangeliet, når det ikke starter med "Det skete i de dage..." --kurtadam 10. nov 2008, 15:35 (UTC)
Pas nu på. Ellers får du tildelt Cillit Bang-prisen. Det var godt nok Fifi jeg havde i hovedet da jeg designede den. Men der er jo stadig lang tid til jul. Vi må jo holde gryden med de brændte mandler i kog.--Frode Fenis 10. nov 2008, 15:51 (UTC)

Simple English Uncyclopedia[redigér]

I am the bureaucrat of Simple English Uncyclopedia and need that you fix the interwiki simple: to http://simple.uncyc.org Helder Oliveira nov 19. 2009, 23:15 (UTC)

Hi, Helder. I am not sure how to do this. It guess the interwiki link should be changed by wikia. http://help.wikia.com/wiki/Help:Interwiki_link

Kurt.gif Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
fredag 20. november 2009 13:17:03

There can be som misunderstandings about country codes in the start of a new project. For instance, I am admin on the galician unc. but when I wrote gl, nothing happened, and then I suddenly recalled that gl was supposed to be the country code of Greenland. For my dear friend Kurtadam - the guy stress that he is not a part of wikia. The codes is problably administered by the wikimedia foundation or somewhere higher in the organization. I'll get back to the issue.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
20. november 2009 13:45 (CET)

Har set lidt på fyrens projekt. Det er tydeligvis i opstartsfasen. Det her er nok et problem han selv må løse centralt efter min mening. Det virker lidt suspekt at han tager kontakt til de enkelte wikier og så ovenikøbet som noget af det første - mærkelig prioritering. Men jeg må rette mig selv. Du har sikkert ret når du siger at det wikia han skal besøge først eftersom de administrerer og hoster de fleste uncyclopedier. Du kan evt. selv skrive en forespørgsel til Bruger:Sannse eller Bruger:Uberfuzzzy på wikia, men jeg ville ikke bruge krudt på ham selv om han lyder sød og rar.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
20. november 2009 14:25 (CET)

Jeg har opdaget at man kan oprette en specialside /speciel:Interwiki, hvor vi selv kan angive links til andre wikier. Det er kun DJ Platon, der har rettigheder til at oprette dette i første omgang, men vi har ikke behovet, hvis vi ikke vil linke til andet en vores sprog-fætre. Jeg kan se at linked til Simple heller ikke er korrekt på de andre wikier, så det må være wikia, der skal rette det som en generel ændring.

Kurt.gif Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
fredag 20. november 2009 14:41:27

Fuldstændig enig. Det er også derfor at vi har wikia. De ved mere om det juridiske og så har de måske en politik på området og ikke mindst har de de samme rettigheder som DJ. Eksemplet med Marcelo var jo meget sjovt fordi hans oprettelse af en wiki på galicisk var en reaktion på at han var blevet bannet og han følte sig forfulgt af folk som så at han gav den hele armen på alle Europas uncyclopediaer. Men han havde wikias billigelse men hans Interwiki fungerer vist stadig ikke. Men hans projekt har ikke den store tiltrækning da det er folk som i forvejen skriver spansk eller portugisisk som er hans målgruppe....så det kan godt være at wikia også giver udbryderkongerne et halvt års tid til at få forretningen til at køre før de ændrer et Interwiki-link til et ikke-wikia-domæne.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
20. november 2009 15:08 (CET)

Iøvrigt hvis folk her bliver smidt ud med brask og bram er der stadig mulighed for en jysk uncyclopedia. Jeg lagde mærke at jysk var godtaget som selvstændigt sprogområde på translatewiki.net.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
20. november 2009 15:11 (CET)

Hello, hvad har du gang i. Prøver du at kuppe. Folk bliver lidt stressede her hvis de også skal til at forholde sig til nyt forside-template.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
23. november 2009 15:13 (CET)

Godt ord igen. Bruger også Spademanns som prøveklud en gang imellem. Ved det er svært når det er kode mans skal rette, da man ikke bare kan trykke på forhåndsvisning.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
23. november 2009 15:15 (CET)

Næh, nej. Jeg så bare ikke din kommentar til Daimi før nu. Jeg har fjernet "custom" igen, men så er også uden snefnug på Monaco. Det kunne jo være at folk herinde lærte noget ved at få Monaco - det kan vi ikke ha' Kurtadam

Der er også en slags tradition for at designet får en tur i starten af januar. Der er syv forskellige farver i Monaco hvorfor lige netop blå osv. osv. Efter jeg kan se så er det klassen color1 som bestemmer baggrundsfarven i følge det link jeg skrev på diskussionen - og glæder selvfølgelig over at du godt kan lide vamle baggrunde. Jeg vil godt prøve at gøre sådan i første omgang at dem med blå baggrund har snefnug og iøvrigt gutter - find nogle flere vamle baggrunde så vi kan vi kan nedbringe vores læsertal igen.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
23. november 2009 15:25 (CET)

Popups[redigér]

Her er lidt kode du kan putte ind i din javascript-side. Jeg har taget scriptet fra help.wikia.com.

document.write('<script type="text/javascript" src="' 
      + 'http://spademanns.wikia.com/index.php?title=Bruger:Frode_Fenis/popups.js' 
      + '&action=raw&ctype=text/javascript&dontcountme=s"></script>');
Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. februar 2010 22:55 (CET)

Ih, tak. Dejligt at det nu hurtigt kan ses, hvad folk ha redigeret uden at skulle ind i artiklerne. Desværre forvinder popup'erne ikke igen, men det er en mindre ting. Super!

Kurt.gif Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
03 feb 2010 23:03

Da jeg ikke mener scriptet fungerer uden CSS, så har du sikkert stylet det på din egen css-side. Ellers Bruger:Frode_Fenis/monobook.css.Mine forsvinder nemlig helt efter planen.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. februar 2010 23:11 (CET)

Så er det fuldstændig perfekt - og faktisk endnu bedre end det gamle. Især ændringer, da det viser historik på ændringerne. Super tak.

Kurt.gif Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
04 feb 2010 21:34


Vedr- B[redigér]

Det er pænt af dig at kommentere, men hvis vores ven også begynder at forgribe sig på sine kollegaers sider og begynder demonstrativt at rette stavefejl efter vi i fællesskab har rettet en lille fejl som var blevet temmelig omfattende, så synes jeg at målet er nået. Jeg støtter helt klart Jais' strammer-linie fordi der er mod og vision bag handlingerne. Det var sådan jeg selv følte jeg kom frem. Men lad DJ Platon afgøre det.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
7. januar 2013 22:05 (CET)

Helt fint. Jeg havde ikke fanget hele historien, men kun opfattet at der var blevet skrevet på brugersiden.

Kurt.gif Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
12 jan 2013 14:50

Man har altid lov til at sige sin mening og tage de svage i forsvar. Jeg er endnu ikke flygtet herfra fordi jeg vist nok er den eneste som kender til wikikode, CSS. Iøvrigt skriver DJ til mig at Sinspawn også blev gået - det vidste jeg ikke.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. januar 2013 14:59 (CET)