Brugerdiskussion:Jesse hz

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Jesse_hz kan ikke komme til sin diskussionsside lige nu, da han er midt i en Friture-brand.

Du er nr. 628 i køen. Vær venlig at blive hængende. Din kommentar betyder meget for Jesse_hz!

Lige et lille råd. Jeg har lagt mærke til at du gemmer utroligt meget og at det tit er nogle meget små ændringer. Husk at du kan trykke på knappen "Forhåndsvisning", hvis du vil se hvordan siden kommer til at se ud, når den bliver gemt. :) --BBC 3. apr 2007 kl. 14:01 (UTC)

Fortjenstemedalje[redigér]

For kort og tro tjeneste for Spademann-ordenen tildeles Jarl af 3. grad

Hej. Dit forslag er blevet enstemmigt vurderet til at være konsensus og yadda-yadda-yadda. Hovedsagen er: Dit logo er implementeret. Tak for dit bidrag. Som en anerkendelse af det hårde arbejde tildeler jeg dig en Jarl. Keep up the good work. --M.P. 3. apr 2007 kl. 23:34 (UTC)

Og så glemte jeg at sige at du er min nye helt. Men Isohunt er bedre. --M.P. 5. apr 2007 kl. 22:13 (UTC)

Jeg aner ikke hvad det er du vrøvler om og jeg bliver nok lige nød til at gå et øjeblik for at kigge til min bæver. --Jesse hz 6. apr 2007 kl. 05:05 (UTC)

Kong-Kurs[redigér]

Jesse, kan du ikke lige tage og give KongKurs den sidste olie. Han har relanceret artiklen "Perker" med samme ordlyd. Det Onde U har én gang slettet den og givet ham en kraftig advarsel. Det kan godt være det er svært at se hvorfor andre må skrive om Perkere men de er meget dygtigere til at få humoren til at stå i forgrunden.

--Frode Fenis 23. nov 2007 kl. 11:05 (UTC)

Er hermed gjort (dog kun en uge). --Jesse H. Z. 23. nov 2007 kl. 11:16 (UTC)

Jeg har puttet lidt opbyggeligt lovstof ind så folk kan se hvornår noget er racisme. Jeg så desværre programmet selv (jeg er 89 år). Synes egentligt det var meget harmløst, men i den bedste sendetid var der andre krav til journalisterne. De lignede selv nogle fortabte sønner som lige skulle udnytte at de var på TV. --Frode Fenis 23. nov 2007 kl. 11:45 (UTC)

Angående Spadelulz og din massebaning[redigér]

Jeg har en stærk mistanke om, at Spadelulz var en sabotør sendt fra Frituren, for at tilbagesende lulz af yderst dårlig kvalitet til det dybt håbløse sted. And Now for Something Completely Different... Jeg synes, at du har været yderst aktiv med at banne på det sidste. Hvad skyldes denne pludselig modvilje imod n00bs'ne?--Det onde U 28. feb 2008, 21:18 (UTC)

Jeg har vist været lige lovlig hurtig på aftrækkeren her for nyligt og oprettelsen af lorteartikler skal nok heller ikke straffes så hårdt, men på den anden side, så mener jeg at dem, der laver hærværk i eksisterende artikler, får hvad de fortjener. *removes finger from trigger* --Jesse H. Z. 29. feb 2008, 15:03 (UTC)

Citater[redigér]

Giver dine nye tilføjelser til citatskabelonen ikke en forfærdelig masse nye kategorier at holde styr på?--Det onde U 2. mar 2008, 09:43 (UTC)

Jo, men der blev efterspurgt et system til at finde citater fra forskellige personer og det var så det bedste jeg kunne finde på. Jeg kan godt se at kategori-kassen bli'r røvpulet, men lige nu så kan jeg ikke komme på andet end at beholde det som det er eller fjerne det og leve uden. --Jesse H. Z. 2. mar 2008, 17:46 (UTC)
Måske noget i stil med Uncyclopedias parodi på Wikquote Unquotable ville være en løsning?--Det onde U 2. mar 2008, 18:40 (UTC)
Jo, men så skal man jo manuelt grave sig igennem alle artiklerne for at finde og kopiere citaterne og det prøvede Frode og slænget vist allerede en gang og blev meget hurtigt trætte af det. Hvis bare der var en eller anden indbygget måde i MediaWiki til at hive alle citaterne ud, så ville jeg være glad. Tror jeg fjerner kategorierne, så kategori-boksen sér normal ud igen. --Jesse H. Z. 2. mar 2008, 18:48 (UTC)

Tillykke med den nye forside[redigér]

Jeg er åbenbart blevet Rick Rolled igen. For anden gang i dag har jeg set/hørt Never Gonna Give You Up. Men jeg må indrømme, at jeg regnede ikke med at se den på forsiden af Spademanns. Nice One Jesse.--Det onde U 1. apr 2008, 11:49 (UTC)

Jeg tog chancen! Og så anede jeg ikke at Frode ville få en blodprop over det. --Jesse H. Z. 1. apr 2008, 12:27 (UTC)

Aldeles ikke tillykke[redigér]

Er de er skønt at vi nu har Featuren.dk, så vi har et sted at henvise utilpassede elementer. Kunne du ikke gøre dig den ulejlighed og skrive en nyhed lige som alle andre noget med:"Spademanns bliver alvorlige" e. lign. Jeg mener for et site der praktiserer aprilsnar året rundt behøver s'gu ikke at have at vide hvornår det er d. 1. april, det har vi dagspressen til.--Frode Fenis 1. apr 2008, 11:59 (UTC)
Rolig nu Frode. Uncyclopedia gør det da også.--Det onde U 1. apr 2008, 12:04 (UTC)
Sidste jeg havde fat i Jesse var han også i gang med forsiden. Lad os lave noget sjovt nede i Spademanns TV.--Frode Fenis 1. apr 2008, 12:16 (UTC)
Årr hold op. Det kunne ha' været meget værre. --Jesse H. Z. 1. apr 2008, 12:17 (UTC)
Dine store typer rykkede hele lortet. Såvidt jeg ved er en aprilsnar noget hvor man i første omgang tager det alvorligt indtil man opdager man er blevet narret. Desuden hvem kan huske Rick Astley? Lad os lave den der hvor folk bliver guidet videre til PET's sladreformular på forsiden. Et andet med fortæl din yndlingshistorie og vind en hund--Frode Fenis 1. apr 2008, 12:23 (UTC)
Jamen, hvis du sidder på alle de gode idéer, så gå endelig bare i gang. --Jesse H. Z. 1. apr 2008, 12:26 (UTC)
Nu har jeg også svinet forsiden til så kan du bare bruge den samme knap som mig.--Frode Fenis 1. apr 2008, 12:37 (UTC)
Jeg synes godt nok det er lidt langt ude at undo'e en anden administrator ændringer. Var det ikke bedre med en høflig henvendelse. Og så at komme med noget andet i stedet, som efter min mening overhovedet ikke er sjovt??? Jeg håber da vi får forsiden tilbage til normal i morgen og alt går tilbage i fornuftig gænge med at udvikle Spademann og få lidt sjov samtidig. --kurtadam 1. apr 2008, 19:19 (UTC)
Hørt! - Hvis i vil slås kan i smutte over på Frituren udenfor! Vi bliver sgu nødt til at holde en vis soberhed bland Admin'nerne! --DJ Platon 1. apr 2008, 19:41 (UTC) (der personligt hælder til at vi nærmest burde have brugt dagen i dag til at skrive de normale ting - altså en slags omvendt aprilsnar). Har for eksempel i dag set en sølvgrå Audi på Luxemborgplader lidt nord for Vorbasse - dét er jo en nyhed der vil noget!! :-))