Brugerdiskussion:JaisT

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Wiki.png
HER GÆLDER DET IKKE OM AT VÆRE MED -
MEN AT VILLE NOGET

Hej med dig.
Velkommen til Spademanns Leksikon!


Vi er glade (og måske en smule forundrede) over, at du har valgt at forsøge dig som fritidsfarcør lige netop her. Men nu hvor du er her, så vil vi opfordre dig til at forsætte med at eksperimentere. Vær kreativ, morsom, genial, eller helt ude i hampen og for alt i verden, skriv løs! Udvikl din personlige stil, og snart vil du (med lidt held) blive en anerkendt del af vores fællesskab.


Brug for information? Ikke noget problem.


 • Føler du dig ikke kreativ? Konsulter stilmanualen.
 • Vil du lære nogle virkemidler der skjuler at teksten er noget lort. Check Spademanns_Leksikon:Redigering for øvede
 • Bliver du mobbet af de andre brugere? Har du opdaget en fejl, du ikke har magt til at løse? Tal med en af Leksikonets administratorer, de er her for at hjælpe, eller det må man i det mindste håbe, de er...
 • Er du bare generelt utilfreds? Luk din harme, eller gode idéer, ud på forummet


Det rigtig godt det du laver. Bare klø på!!

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
27. februar 2011 21:53 (CET)

Fortsæt endelig det gode arbejde. Både med artikler og lorteartikel-spotningen!

De fleste ændringer og nye artikel bliver godt nok set igennem af administratorer som mig.. Har lige slettet en håndfuld artikler som jeg kunne se du havde angivet som saneringsmodne, hvilket de også var...

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig.jpg
04 apr 2011 19:48

Hey Daimi

I gør det da fremragende! Måske var det bare fordi at Sønderborg Handelsskole havde for travlt med at lave ingenting, at de gav sig i gang med at dizze hinanden. De fik et par timers frihed, og det er tilsyneladende alt for meget, når man er i de tidlige år af puberteten?
Tak for sletningen - det var tiltrængt :-)

87.48.5.124 apr 4. 2011, 19:53 (UTC)

Nu med eget logon - og gentaget :-)

JaisT apr 4. 2011, 19:54 (UTC)

Din artikel om Ron Jeremy er da ikke en meter bedre

--Lufttygger306 jul 6. 2011, 20:17 (UTC)

Bruger:Frode Fenis - eller en anden admin. Kigger I lige på det her en gang?

Takker...

JaisT jul 6. 2011, 20:25 (UTC)

Næ, næ - om sommeren er det naturligt at nogle små myg giver nogle hæslige myggestik. Jeg kan ikke rigtig forholde mig til indholdet i Ron Jeremy-artiklen, selv om det må formodes at jeg rent faktisk jrg set manden. Til Lufttygger...kritik er godt - konkret kritik er dobbelt så godt. Til JaisT jeg er sikker på at dine egne sproglige evner rækker til et lille myggestik.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
7. juli 2011 01:25 (CET)

Nå sort snak...tjah, tjo...

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
7. juli 2011 01:30 (CET)

DJ Platon spørger om du er interesseret i at blive administrator. Jeg fornemmede du var lidt tøvende - som om hornene ikke helt er rendt af endnu som fedterøv. Jeg synes det er helt OK eftersom jeg ikke en eneste gang har været uenig med dine makulerings-opfordringer. Jeg synes det er vigtigt at adminerne markerer sig på sitet og ikke forfalder til pamperi...Jeg kan også se at vi har igen har ramt en god årgang af skribenter hvor du var en af de første i en god bølge. Der er ingen forpligtelser forbundet med embedet og der har der har så vidt vides kun været én disciplinærsag mod en administrator...(Hmm, Øøh, Tjah)...men det er derfor DJ's ophøjethed er meget gavnlig.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
1. september 2011 21:21 (CET)

Hej Frode

Jeg tager gerne del i Admin-arbejdet. Tit og ofte er jeg jo på, mens en efterskole i Udkantsdanmark har "IT og teknologi"-fritime, og samtidig har jeg prøvet at gøre en indsats for "deadend" siderne. I den optik vil det nok være lettere, hvis jeg havde en "slet" knap i mange henseender.

Grunden til at jeg er tøvende, er at jeg ikke gider at fedte mig til noget, men allerhelst bare vil kunne bidrage og gøre siden bedre. Som jeg har skrevet tidligere: Jeg gør det her fordi jeg syntes at det er vildt underholdende! (Min Ørestaden artikel vakte nogen jubel blandt kollegaerne)...

 • Gør mig til admin = jeg vil selvfølgelig forsøge at passe mig ind i opgaven, og hvad angår sletninger, så er vi jo generelt meget på linje. Er jeg i tvivl, så spørger jeg selvfølgelig.
 • Gør mig ikke til admin = Det er ok alligevel. Jeg skriver lige meget af den grund.

Jeg er også meget enig i, at administratorerne bør være synlige og jævnligt "på". Det skal ikke være en betonsko klods om benet, at man som administrator skal bruge mere tid på at slette, og derfor aldrig når at skrive. Jeg tror, at jeg kan begge dele...

Når alt det er sagt: Hvis I finder det i jeres hjerter at gøre mig til admin. Gider du så at hjælpe mig med min f**king avatar, så den ligner noget? :-D

/Jais

Husk at du også er medlem af vores lobby Spademanns i sommerlandet. Den har vist sig meget praktisk når man skal have fat i folk. Jeg slriver lige til "Il Duce". Keg skal nok hjælpe dig med en brugersignatur - det ser næsten ud som om det kun er adminer som har en brugersignatur. Det må bære fordi jeg er den eneste der forsyår hvordand de virker.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
1. september 2011 22:23 (CET)

Tastatur-på-mave-syndromet.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
1. september 2011 22:25 (CET)

Kender det! Det kommer få sekunder inden "Pande-mod-bord" syndromet.

Jeg er med på Sommerlandet. Er trods alt fra landet selv (Måløv), og kommer da både til Roskilde Festival og på Bornholm. Må jeg gerne kalde mig "dansker" nu så? Og hvor mange points til indvandrerprøven giver et medlemsskab af sommerlandet på Spademanns eller andre virtuelle foreningstilknytninger? Min generation kan kun spores tilbage i landet til omkring 1710, så jeg hænger med det yderste af neglene, og vil så gerne blive.

Takker!

/Jais

Kære JaisT. Jeg vil hermed ønske dig hjerteligt tillykke som fuldbyrdigt medlem af af Administrator-klubben! Hvis dine forfædres hjemland er det Østrig-Ungarske dobbeltmonarki, så skulle du nu være sikret mod hjemsendelse!

Platon.gifDJ Platon (diskussion)
torsdag 01. september 2011 22:46

Endnu en en admin - tillykke[redigér]

Tillykke til JaisT som nu har lov til at bortradere al dårlig smag og opildne folk med en uudlevet indre spademand. Han har nu rekorden som den mest ambitiøse herinde eftersom det kun er lidt over seks måneder siden at JaisT stillede her. Han slår den hidtidige rekord som var otte måneder...hva' fa'm skal du snuppe min rekord - så prøv lige om du kan nå de 20.000 redigeringer, slambert.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
1. september 2011 22:51 (CET)

Tak til Platon og Frode

Efter 6 måneder - og så administrator. Det er da fint. Måske kunne jeg også slå rekorden som den mest upassende, nye administrator, ved at skrive en takketale, eller ligefrem at oprette 5-6 artikler om emnet?

Jeg skal nok prøve at leve op til det overordentligt store ansvar, som adgangen til "Bum! Du er væk" knappen giver. I mellemtiden kan jeg se, at jeg er ca. 11.600 redigeringer bagud, og så må jeg hellere komme i gang! Det var en...

Ses!

Lundmadsen.PNG sep 2. 2011, 04:23 (UTC)

Jeg er stadig rimelig manisk, men jeg retter ikke så mange stavefejl længere. Det jeg laver mest er at sætte billeder ind i andres artikler og derefter at skrive en god undertekst og så er jeg vist den eneste der følger med i wikia's sider om nye gadgets. Lige for tiden er jeg helt vild med slideshows. Hvis du vil have lidt inspiration til din nyvundne status er der også lidt at hente der.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
2. september 2011 08:45 (CET)

Første dag som orakel kalif bwana særligt priviligeret abe, og allerede et par stykker til destruktion. Hvis det ikke lige var fordi at jeg ikke gad, så havde jeg næsten lyst til at køre en plov igennem "Sort" artiklerne, men det tror jeg lige at vi skal organisere først.

Jeg så dit slideshow i "Ørestaden" - et perfekt final touch, om jeg må rose. En af mine kollegaer bor derude, og selv han syntes, at det var ret genialt! Det er paradoksalt, at slideshowet er det mest levende ved Ørestaden. På Spademanns og i den anden virkelighed!

/Jais

Jeg kørte fra Dragør og til Vestamager og derfra gennem Ørestaden. Mange tanker fløj gennem hovedet da jeg så alle de rette linier. Hvor var det lille pizzaria og tankstationen og hvilken afart af menneskeheden gider at bo i det lort.

Jeg kan huske Kurtadam spurgte mig efter jeg havde slettet min første artikel hvordan det føltes. Noget underligt noget at spørge om. Han blev så senere admin og lige meget hvad folk havde lavet blev de konsekvent blokeret i tre måneder.

Det er fedt når man af egen fri vilje begynder at interessere sig for stedet og siger hvordan kan vi gøre det bedre og samtidig har overskud til at tilføre det nogle flere artikler. Jeg vil godt skamrose mig selv for at have brandet "spademanden". Spademanden er én som opdager at han kan nærme sig sandheden bagfra, hvis han bliver frigjort fra (næsten) alle konventioner og får lov at skrive løs fra leveren. Vi griner af det, som vi godt kan se rummer en alternativ sandhed, men én som ikke kunne tænke os at internalisere. Jeg er stadig ikke kommet mig over da jeg forslog at Stein Bagger befandt sig på Melrose Place, da vi lavede brainstorm. Den var så langt ude at den kun var 5,5 km fra sandheden. Held og lykke med sin nyvundne status.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
2. september 2011 21:16 (CET)

Også et velkommen til den strikse klub herfra. Jeg har stille og roligt fulgt med i dine udgydelser og har tit fulgt dine sletteopfordringer. Håber det giver mig lidt mere tid til at skrive frem for at rydde op. Og så har jeg i øvrigt boet i Måløv

Kurt.gif Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
02 sep 2011 20:28

Hey Jais ... (hvis det er her man svarer?)

Hvis jeg får tid til det skal jeg da overveje det. HP artiklen vil nok kræve en fuldstændig omskrivning, og vil nok tage lidt tid hvis det er. Egetræet er langt fra færdig, så jeg ser på dit forslag.

-mr harrypodrakles

Hey Harrypodkrales (mr).

Du svarer, hvor du svarer. Det ville være perfekt, hvis du kunne skrive noget på den ene, og gøre den anden færdig. Hvis det bliver for meget, så har jeg selv kompetencen og sindssygen viljen til at rydde bulen.

At bruge Wikia-tingen til at beskrive noget som simpelt kompliceret som egetræ, er fremragende set! Det element med at man fra Krigsministeret reagerede på flådens undergang, ved at bestille x-kubikmeter egetræ, gør det bare så mere underligt.

Gider du at se på HP? Måske er du den rette? Jeg er i hvertfald den forkerte.

Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
2. oktober 2011 22:24 (CET)

Var også i gang med at blokere[redigér]

Han var vist havnet på den forkerte planet. Racerelateret mobning, pigemobning, majestætsfornærmelse, verbalonani...så fås det ikke meget bedre. Men, nej..vi giver ikke priser for selvmord lige som i virkeligheden.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
24. november 2011 09:26 (CET)


Spændende person

inetnum:    193.33.148.0 - 193.33.149.255
netname:    DK-AARHUS-KOMMUNE-NET
descr:     Aarhus Kommune
remarks:    IT og organisations afdelingen
country:    DK
org:      ORG-AK34-RIPE
admin-c:    TP3126-RIPE
tech-c:     TP3126-RIPE
status:     ASSIGNED PI
mnt-by:     RIPE-NCC-END-MNT
mnt-by:     SONOFON-NOC
mnt-lower:   RIPE-NCC-END-MNT
mnt-routes:   SONOFON-NOC
mnt-domains:  SONOFON-NOC
source:     RIPE # Filtered

organisation:  ORG-AK34-RIPE
org-name:    Aarhus Kommune
org-type:    OTHER
address:    Aarhus Kommune IT og organisations afdelingen
        Raadhuset
        DK-8000 Aarhus C
e-mail:     [email protected]
mnt-ref:    SONOFON-NOC
mnt-by:     SONOFON-NOC
source:     RIPE # Filtered

person:     Thomas Pedersen
address:    Aarhus kommune, Borgmesterens afdeling
address:    Raadhuset
address:    8000 Aarhus C
address:    DK
e-mail:     [email protected]
phone:     +45 2920 8090
nic-hdl:    TP3126-RIPE
mnt-by:     SONOFON-NOC
source:     RIPE # Filtered

Mon det er noget vi kan sælge til B.T?!

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
24. november 2011 09:49 (CET)

____

Jeg tror bare at det er en eller anden skoleelev, der hænger på Aarhus Kommunes net.
Det er en anelse forstemmende, at skoleelever i 4-5. klasse ikke har lært at læse sætningen: "Vi gider ikke at høre om dine klassekammerater", og så skal de alligevel sætte sig ned og bruge dette ellers så yndige leksikon til at udstille deres ignorance.

Måske skulle jeg have skrevet "At se på de skriblerier som kommer ud af røven på en skoleelev fra Århus" med på listen over alternative onder i Kolera...

Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
24. november 2011 10:19 (CET)

Anbefalede artikler[redigér]

Nu har jeg løst den gordiske knude vedr. hvordan man spytter nogle artikler ud på forsiden som man synes folk skal læse i en nogenlunde tilfældig orden. Dvs. at vi skal til at anbefale artikler igen vha. {{Anbefalet}} - derfor kom jeg til at tænke på at du må også have læst nogle stykker efterhånden så værsåartig - så garanterer jeg at der hele tiden står 20 tilfældige udvalgte artikler som folk kan dykke ned i.

Jeg starter selv med dem som vi valgte for lang tid siden men som ikke har været opdateret og så går jeg også lige ind på Facebook og ser hvad der har været der...

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
21. december 2011 13:15 (CET)

Jeg ser på det, når jeg har fået konsumeret de enorme mængder af æbleskiver og gløgg, der på så tilfældig vis er ved at sejle ind på bordet foran mig.

Jeg har helt sikkert et par stykker! Historiske benzinmærker ramte meget godt, og Ægypten er også groft overset! Men listen er jo nærmest uendelig. Spademanns er i sandhed levende kunst... Eller noget...

Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
21. december 2011 15:59 (CET)

Ja, den var fed fordi den kom på et tidspunkt hvor man snakkede om at Oliesøen var ved at løbe tør. Jeg kom også til at tænke på Street Cred som blev et modeord efter jeg havde lavet en oversættelse af urban dictionary. Jeg kan se at der har været nogen inde og opdatere på Skabelon:Anbefalede artikler. Broder Salsas køreprøve og Ham Medina synger om stod der.
Jeg skal lige have på anbefalet-skabelonen på de sidste så prøver jeg også at se om jeg kan. Jeg kunne jo også gå ind og besøge Fl.Baldroubours alting-kategori - det er jo ikke fordi han skriver dårligt.

Det er fedt at jeg opdagede at DPL var installeret. Det er egentlig bare et værktøj til at lave forspørgsler til databasen, men så kan man få de her lister ud, som blandt meget andet kan bruges til at trække nye personer lige ind til pletskuddene.

Yo Jais! Tak for det geniale pix til artiklen om Bogstav. Mvh. Badroulbadour (diskussion)

Selv tak. Det billede var næsten for skønt, til at lade alene.

God stil ellers! Øj der kommer noget fra tastaturet fra dig nu :-)

Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
17. oktober 2012 06:58 (CET)

Karin Riis-Jørgensen[redigér]

Så' den i vinkel, men... Fååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååk, da en kedelig kone!!! Efter massiv research kan jeg konstatere, at du havde fuldstændigt ret - hun har intet bedrevet! Et nydeligt CV, jojo vist så, men INTET i parlamentet. Hurra for idéer om Rygklapperi, Mayonnaise-sex og selvmordstanker...

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
oktober 2014 18:32


Har set på dine ændringer - det fungerer fantastisk! Har endda testet det på en ikke-spade (der dog er vant til at grine af Sidens viden), og vedkommende var færdig af af grin over konceptet med en næsten ukendt politiker der fejrer alt ved at ændre navn. Lad det endelig blive!

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
oktober 2014 08:04


Vedr. Skarv/Din Mor-diskussionerne: Dejlig kort proces, du dér kørte:-)

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
november 2014 12:19

He he - Præpurebitære drenge som kun kan skrive om analsex og andres mødre, bliver aldrig sjove. Højst en anelse tragiske og en hel del ligegyldige. Jeg tror ikke at venlige henstillinger eller "gør det bedre" virker. Det gør kort proces :-)

Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
12. november 2014 12:26 (CET)

One Direction[redigér]

Hej Jaist! Ville blot lige kippe med flaget og sige at jeg har læst din note;-) Jeg er særdeles velbekendt med OD-artiklen (har oprindeligt også linket til den i fan-artiklen), men synes bare at det åre-gamle forslag om at lave en Justin Bieber-artikel skrevet som en snottet møgunge ville være oplagt at ligge ind her. Navnlig når nu muligheden for længst er forpasset med Belieber-artiklen:-D

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
januar 2015 12:47

He he - så godt at du allerede havde linket til den, da jeg læste igennem anden gang. Men der havde jeg allerede redigeret :-)

Nu er der styr på det! Emnet taget i betragtning lidt skræmmende, men alligevel... :-)

Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
26. januar 2015 15:13 (CET)