Brugerdiskussion:Fifi J

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

--Fifi J 11. jan 2008, 19:40 (UTC)Der er vist ikke noget at snakke om...

Bortset fra... --Det onde U 8. jan 2008, 16:51 (UTC)

Spademann logo gray.jpg
HER GÆLDER DET IKKE OM AT VÆRE MED -
MEN AT VILLE NOGET

Hej med dig.
Velkommen til Spademanns Leksikon!


Vi er glade (og måske en smule forundrede) over, at du har valgt at forsøge dig som fritidsfarcør lige netop her. Men nu hvor du er her, så vil vi opfordre dig til at forsætte med at eksperimentere. Vær kreativ, morsom, genial, eller helt ude i hampen og for alt i verden, skriv løs! Udvikl din personlige stil, og snart vil du (med lidt held) blive en anerkendt del af vores fællesskab.


Brug for information? Ikke noget problem.


  • Føler du dig ikke kreativ? Konsulter stilmanualen.
  • Vil du lære nogle virkemidler der skjuler at teksten er noget lort. Check Spademanns_Leksikon:Redigering for øvede
  • Bliver du mobbet af de andre brugere? Har du opdaget en fejl, du ikke har magt til at løse? Tal med en af Leksikonets administratorer, de er her for at hjælpe, eller det må man i det mindste håbe, de er...
  • Er du bare generelt utilfreds? Luk din harme, eller gode idéer, ud på forummet


Jamen...

Ok, så var der noget at snakke om alligevel, og jeg er nu også nødsaget til at sige tak for velkomsthilsenen, hvilket almen dannelse kræver.

Tak, lød det så.

Fifi Dong, det hele er fjong--Frode Fenis 9. jan 2008, 07:54 (UTC)

Fifi kan lide Lars og oscar

--Frode Fenis 12. jan 2009, 13:23 (UTC)

Hvor f... er du forsvundet hen på Facebook?[redigér]

Kære Fifi hvor fanden er du forvundet hen på Facebook. Er du blevet udelukket pga for mange indslag eller hvad...jeg mener din trofast overfor nærværende site gjorde dig ære så jeg ville lige spørge....

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
15. august 2010 16:37 (CET)

"Deaktiveret - falsk navn" siger Facebook, når jeg prøver at logge på.

"Kontoen er deaktiveret Din konto er blevet deaktiveret. Hvis du har spørgsmål eller problemer, kan du besøge vores OSS-side her".

"Deaktiveret - falsk navn" siger Facebook, når jeg klikker på OSS-siden :(

Jeg tror jeg vil prøve at komme til at hedde Perle Lømmel til mellemnavne, så det er ærlige navne :D


Prøv at give mig dine logon oplysninger så logger jeg på for dig så vi kan redde dine venner til dig. Du kan sende dem min via min email som du finder på min brugerside her. Jeg har klaret mig i lang tid med falsk navn på Facebook. Hvis de ikke er klar over det rummer Spademanns kremen af danske IT-eksperter og jurister.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
15. august 2010 17:46 (CET)

Øøøh ved nærmere eftertanke så er den jo også deaktiveret for mig. Jeg kan ikke se dig. Såvidt jeg ved har du ikke overtrådt nogensomhelst regler. Ellers må vi jo lige gøre alle vores politikervenner opmærksom på det.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
15. august 2010 17:49 (CET)

M.m. du ikke har bragt børneporno på din side kunne vi jo også bruge systemets fortræffeligheder og oprette en sympatigruppe. Så skal jeg nok skrive nogle kradsbørstige indlæg.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
15. august 2010 17:57 (CET)

Jeg har lavet en ny profil med en anden e-mailkonto med mit rigtige navn, mens jeg søger om at få de andre navne, så der ikke er noget at komme efter med anklagen om de falske navne. Jeg må være fuldt berettiget til efternavnet Lømmel, da jeg jo har fået en uretfærdig dom for nyligt, hvor der savnedes bevis for min skyld, en perle er jeg også... --Fifi J aug 15. 2010, 16:03 (UTC)

Nå nu har jeg ansøgt dig om venskab og så kan jeg anbefale dig til alle mine 530 venner. P.S. Der er ikke så mange fra det Rabiate Venstre.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
15. august 2010 18:58 (CET)