Brugerdiskussion:Alforn Valsidr

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Ser jo rimeligt ud. Nu du kan få lov at skrive dig ud af ghettoen. Tro mig det kan lade sig gøre...

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. juli 2013 14:30 (CET)

Kære BlandFZ. Nu kan du bruge den nye knap "Forhåndsvisning", så du ikke ustandselig behøver at gemme. Knappen er placeret lige ved siden af "Gem" og er let og praktisk at bruge og koster kun 0.99 € hver måned i 24 måneder...

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
5. august 2013 09:26 (CET)

Som tilgift kan vi tilbyde at alle dem som har skrevet på din artikel, hver eneste gang får tilsendt en mail som oplyser dem om at nu har du igen begået en mesterændring. (P.S. Det er rigtig nok - jeg får automatisk en mail på de artikler hvor jeg selv har blandet mig, når der er en anden bruger som trykker "Gem". Lige nu er min indboks plastret til med mails. Men når jeg laver ting og sager er jeg nogle gange oppe på 30 redigeringer. Dem er der gudskelov ingen, som overvåger.)

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
5. august 2013 12:52 (CET)

Sag nr 2[redigér]

Skal der ikke en lille ramme på brugersig'en som andre kan se at man skal holde sig væk når oligarkerne diskuterer

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
26. oktober 2014 14:18 (CET)

Ikke nogen dum idé - ser på det om lidt;-)

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
oktober 2014 14:14

~

Du har planket lidt fra undertegnede - aldrig nogen dårlig ide. Det ser så sjovt ud når adminerne skændes.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
26. oktober 2014 23:36 (CET)

Planket og planket - jeg kiggede mig lidt omkring efter en passende ramme (der jo oprindeligt ikke indgik i planerne) og grunddesignet på din passede bedst til min smag. Bortset fra at have selve datoen siddende: Jeg ved ikke hvorfor, men det gjorde mindre for mig end en fyr i kjole... Kort historie unødigt lang: Din model vandt, i tæt kamp med én på den tyske pendant.

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
oktober 2014 05:22


Hokus-pokus-avada-kedavra-i-fokus ...- sig'en er blevet lidt kortere, og ingen behøver at opfordre den anden til at finde en sekundant i forbindelse med en diskussion, blot fordi at rammerne er lige lange;-)

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
oktober 2014 06:36

Sag nr 3[redigér]

Hey Alforn

Endnu en gang tillykke! Jeg ved/håber/antager at Platon er i gang med at forberede optagelsesritualet. Efter de seneste par stykker, har det været lidt drøjt med at "låne" Okapierne i zoo :-(

Jeg har lidt brug for din hjælp, nu da du er så velbevandret i EU-systemet.

Kan du huske "Karin Riis Jørgensen"? Jeg tror at det var det hun hed, og jeg mener at hun var fra de radikale eller konservative (?). Hun brugte 5 år i parlamentet på at prøve at få slået sit navn fast, og da alt kom til alt, kunne ingen huske hvad hun hed, hvad hun lavede, hvad hendes mærkesager var, eller hvem hun repræsenterede.
Det sjove kunne måske være at lave en "kontrafaktuel" artikel om hende, hvor hun eks. skifter navn og parti hele vejen ned gennem artiklen, og hendes mærkesager kunne snildt være opdigtede.

Jeg har haft tanken, men har ikke rigtig kunne komme i gang med den. Hvad siger du til at hjælpe?

Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
27. oktober 2014 09:42 (CET)


Ingen joke: jeg fik fandeme åndenød af dén idé - den fungerer på så ufatteligt mange planer! Kendisser der forsvinder, politikere uden holdninger, pamperi, parlamenter de færreste følger med i, "politik" i ordets kedeligste betydning, navneforandringer - den skriver jo sig selv.

Det skal være mig en udsøgt fornøjelse at lege med den skøre *ællings historik!

Det bliver dog nok ikke idag - sager om folk ingen husker skal jeg lige researche lidt på.

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
oktober 2014 09:52


Sag nr 4[redigér]

Hey du - jeg kiggede lige lidt på nyeste bidrag, og har faktisk svært ved at se noget sjovt i følgende to links

4. juni

Lord Baden

4. juni kunne godt have sjovere, men det er muligvis blot min sans for humor der har fri lige i dag hvor jeg besluttede mig for at kigge på den..

Lord Baden linket burde have været en fodnote. Vedkommende burde som minimum have sat en "Under Konstruktion" på, da det umuligt kan være meningen der står så lidt.

Og lige til sidst.. hvem fanden er Lord Baden ? er det mon ham her ?

https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Baden-Powell,_1st_Baron_Baden-Powell

Jeg ved godt det sikkert (næsten) er muligt at bidrage med hvad som helst herinde, men burde det ikke som minimum være "sjovt og ikke dumt" som jeg synes at have læst et eller andet sted ?


/KrølletHjerne

PS: bør man redigere sin egen brugerside som du har gjort ?


Hej Krølle,

Nu har jeg lige kigget lidt på de to artikler, og du har fuldstændig ret - det er mildest talt ikke sjovt. (Navnlig "Lord Baden" er noget direkte *ort. Den sletter jeg lige, da det nok er noget selvpromoverende). Jeg har ikke selv nået at fange dem inden dig, og har ikke set dem før, men redigeres skal de satenraseme!

Hvad dit PS angår, er det ikke noget man skal, men du må meget gerne, da det det siger noget om personen bag (min side f.eks., er jo noget overdimensioneret, prætentiøst gøgl). Smid også gerne en henvisning på Selvportræt, da det kun bliver sjovere af flere bidragydere;-)

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
19. november 2015 14:45


Hey (igen) Alforn, Jeg mener i øvrigt også at denne side Shotgun mangler humor. Det er dog tydeligt at nogen går meget højt op i den slags, da de har ulejliget sig med at uploade billede mv. Men har du set reglerne ? Hvad fanden sker der lige.. hvori består det morsomme ?

Tak for dit tip med Selvportrætterne.. for fanden det var sjovt at læse. Og ja, jeg må vist ha' gang i at tegne lidt med venstre hånd på et tidspunkt - når jeg finder ud af hvilken én af mine to rent faktisk er venstre. Folk siger "det er den med uret", men hvad nu hvis jeg tog uret på den gale arm i morges uden at vide det ? Nå, nok om det for nu. Jeg må lige arbejde lidt igen for at virke seriøs :D

/KrølletHjerne (<-- jeg begynder sgu at fortryde mit navn, men jeg kunne ikke finde på noget bedre den dag jeg fik lyst til at få retten til at uploade billeder selv :/)


Nu er humor en noget diffus størrelse: jeg personligt finder heller ikke "Shotgun" det mindste sjov, men jeg kender én der var færdig af grin da han læste den, så den er bare et eksempel på noget der bør blive hængende, så det store mindretal kan more sig. Din venstre hånd er i øvrigt den du blaffer med, når du går direkte imod bilerne.

Hvad dit navn angår, kan det ændres én gang - ÉN - så vær forsigtig hvis du vælger et nyt. Det skal i øvrigt over den øverste wiki-kommando hvis det skal gøres, dvs. wiki.com ...jeg husker ikke præcis hvordan jeg selv fik ændret mit rædselsfulde, hedengange lorte-profilnavn, men det er skam muligt.

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
19. november 2015 16:18

Klart nok - Shotgun må leve sit eget liv videre, jeg kunne ikke lade være med at komme til at tænke på at det måske ville have sjovere hvis det blev introduceret som en slags familiespil, men så faldt jeg i med siden om Ludo der lige skulle peppes lidt op i stedet.

Jeg har i øvrigt fået øje på at "Lars Tyndskids Marker" ikke er redigeret endnu.. det er jo skamfuldt for et leksikon ikke at have forklaringen på dét, så måske bliver der uploadet lidt billeder ved lejlighed ;)

Tak for tip ang. brugernavn, men jeg skal i hvert fald lige tænke lidt mere over sagerne inden jeg handler.

/KrølletHjerne


Selvtak for tippet. Hvad manglende artikler angår, fralægger vi os det fulde ansvar: På forsiden står der jo rent at vi A Baal og Åpølse men mangler alt derimellem😊 ...jeg kan så fortælle dig, at listen over religioner-, fisk-, sex-, og guides til alt og intet, er foruroligende velbeskrevet😉

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
19. november 2015 17:15

Sag nr 5[redigér]

Fin artikeloversigt mv. men bare ikke sjovt ?[redigér]

Sagnet om geden jens

Godt nyt hår ellers.


Krøllet Hjerne ;)


Dén var godt nok svær at finde (gede)hoved og hale i! Den var så rodet og usjov, at ikke engang kategorien "Parallelsamfund" kunne tage den, og dén kategori er ellers en sllags rodekasse.

Godt nytår til dig også😊

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
2. januar 2016 07:13

Sagnet om geden jens[redigér]

Har du mulighed for at genskabe teksten så jeg kan få den? jeg er enig med din bedømmelse, men jeg vil gerne have den da jeg skal bruge den til et skole projekt ;-) Mange tak!! sletter den omlidt

Så er det ordnet[redigér]

undskyld jeg ikke lige fik skrevet, men jeg har kopieret den og du må gerne slette den :-)

Sag nr 6[redigér]

Slettelse af mit opslag![redigér]

Heej,

Ville bare lige vide hvorfor du har slettet mit opslag og hvordan jeg kan få det tilbage? :)

Mvh. Ariuku

Sag nr 7[redigér]

Kære Alforn Valsidr. Jeg ved ikke/er bange for at jeg er på tynd is nu! Kan jeg bare skrive til dig her eller hamrer du eller Thor mit kranie til robeeesalat? Jeg har et lille ønske? Jeg blev sulten og tilføjede lidt til min anden gud "pølsemanden" Jeg har lært lidt om forskellige ting på SM (Spademanns for pokker) men at vedhægte et billede ser ud som om det er noget andre kan. Kan du lægge et billede af en lækker hotdog ud på siden med min gud. Pølsemanden?

Tusind tak.... Nu kan jeg sætte billeder ind :-) Lækker Hot dog forresten :-D

Sag nr 8[redigér]

SLETTET AF HENSYN TIL HUSFREDEN


Fuldstændig ude af kontekst[redigér]

Vil lige komplimentere dig for Natalie Portman og Evangelisme. Ganske sjovt :) --Badroulbadour (diskussion) feb 17. 2017, 10:57 (UTC)


Sag nr. 9[redigér]

Kan man bidrage til "vidste du at?" boksen på nogen måde?[redigér]

Alforn, Ved du om man kan bidrage med sjove inputs til "Vidste Du At ?-boksen" ??

OOjs UI icon helpNotice-ltr-progressive.svg
Vidste du at...

Mange danskere op deler lange ord da de har lært engelske fremmed ord i efter skolen, men at de af den grund ikke er anal fabeter.


/KrølletHjerne

Det kan man godt. Søg på:

Skabelon:VidsteDuAt

vælg rediger. Dine tilføjelser skal se sådan ud:

<option> Teksten her </option> --Helgj60 (diskussion) aug 2. 2017, 19:46 (UTC)

KrølletHjerne har brug for hjælp.. altså.. ikke med hjernen, men her på siden :|[redigér]

Hey du, Jeg kan ikke logge ind med mit originale "KrølletHjerne"-brugernavn, da jeg ikke kan gendanne password pga. manglende email-addresse. Af én eller anden grund, er mit brugernavn altså blevet flyttet over til spademanns.org, uden at tage min email addresse med :|

Kan I som admins gå ind og redigere bruger-oplysninger?

Mvh. KrølletHjerne (nu logget ind som KrolletHjerne, som jeg har tænkt mig at slette når/hvis jeg kan få mit gamle brugernavn i spil igen)