Bruger:Sinspawn

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Sinspawn
Hu Jintao
Embede: 1. Præsident
af Spademanns Leksikon
Regeringsperiode:4. september 2006 - Al evighed
Afløste:Ingen
Efterfølger: Præsident for livstid
Fødselsdato:11. september, 2001
Fødselssted: Vancouver, USA
Hustru:Spiderboy
Politisk parti:Totalitært Folkeparti
Motto:Mennesket først, partiet førstere.

Præsident Sinspawn er den nuværende enerådige og egenrådige præsident af forbudsrepublikken Spademanns. Han kom til magten i september 2006, da han ufrivilligt blev suget ind i et magtvakum. Siden har præsidenten arbejdet hårdt på at skabe et bedre Spademanns. Han har blandt andet indført krystalnat hver uge, hvor dårlige artikler nådesløst slagtes og sniffes i nattens mulm og mørke. Det gør han i samarbejde med sin tro støtte og håndlanger Spiderboy der driver en selvstændig efterretningstjeneste her i Spademanns og udpeger utilsigtede elementer i det storslåede artikelsamfund som ikke synes at passe ind i Spademanns idealet.

Præsident Sinspawn er en viljefast præsident og det har han mange gange bevidst ved koldblodigt at landsforvise hans politiske opposition.

Historie[redigér]

Præsident Sinspawn opstod som et eksperiment under den amerikanske regering den 11. september 2001. Under angrebet på World Trade Center sprang adskillige hundeangste personligheder ud fra de to tårne og faldt flere hundrede meter ned. Den amerikanske regering besluttede sig at opsamle resterne af disse skikkelser for at undersøge hvilket stof de var gjort af. Da de fandt ud af at det bare var nogle feje hunde, så blev stoffet overdraget til genetikstuderende ved universitetet i Vancouver. De anede ikke lige hvad de skulle stille op og hældte derfor hele massen i en støbeform og støbte hvad der i dag er Sinspawn. Sådan kan det gå når man leger med den slags.

Politiske mærkesager[redigér]

Præsident Sinspawn har store visioner på Spademanns og agter at gennemføre omfattende reformer.