Bruger:JaisT

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg hedder Jais.

Det har jeg gjort hele mit liv, og har til hensigt at følge dette princip i noget tid endnu.

I hvertfald til der kommer en numerolog og overbeviser mig om, at andet kan gøre mig rig og indflydelsesrig. Så vil jeg overveje at kalde mig Tais - for det gør alle som ikke kender mig alligevel.

Mig forklædt som Batman. Jeg er heller ikke ret god til udklædninger, og når det er fastelavn er det altid mig der får slag...

Jeg forsøgte mig engang til audition som vittighedsskribent for Linie 3, med fiaskoen var stor da jeg simpelthen var for plat til dem! Da jeg gik ud derfra, tog jeg en bus hvor der stod "Helvede" på. Den viste sig at gå til Spademanns, så her er jeg! Synd for jer!

Skriblerier

Jeg skriver ikke noget, som jeg forstår. Netop derfor er de artikler, som jeg har været inde over, temmelig lalleglade og uforståelige. I virkeligheden aner jeg ikke, hvad jeg laver her.

Hold it stranger!

Den ene dag kom der En flink mand forbi. Han gav mig en zapper-tingest, som var formet som en mus.
Med den i hånden rydder jeg periodisk lidt op i det lort de sjove men skæve artikler, som en eller anden 2. klasses elev fra et uddannelsessted, som ingen har hørt om, skriver som sine veninder og venner.

Jeg er ikke på Facebook og dermed har jeg ingen venner. Al min energi herinde, går til at skaffe mig endnu flere fjender.