Bruger:Fifi J

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning


Hvad[redigér]

Fifi J er af kvart-tysk afstamning. Hun er født i Fakse, men opvoksede som forældreløs i Stenlille, hvor hun blev behørigt pint og plaget værre end den grimme ælling, som det er skik at gøre med fremmede på de kanter. Det eneste formildende ved den by er at Fifi lærte kasserollebøjning på tysk i skolekøkkenet på Stenlille Skole. Dog kan traumerne muligvis være en minimal fordel, da det jo er barndommens traumers skyld at Fifi J skriver satire og har behov for at flygte ind i humorens verden.

Fifi er en kvart anarkistisk feminist og sidder altså ned og tisser, hvis hun da ikke vælger at stå op og gøre det. Hun er, på grund af kønnet, belemret med en vis form for fornuft som hankøns-væsner ikke kan prale med at være tynget ned af.

Desuden er Fifi J også bamselog og leger gerne med farver, lys, matematik og musik i gratis-programmet Winamps Advanced Visualisation Studio. Fifi er en farve-nørd.

Hvornår[redigér]

Fifi J dagens klare lys klokken 14:10 en frostklar decemberdag, i det herrens år (A.D.) 1963. Hun er muligvis en ny inkarnation af J.F. Kennedy, der blev skudt samme år.

Hvorlænge[redigér]

Det vides ikke med bestemthed, hvor længe Fifi har tænkt sig at hjælpe Spademann med at gøre folk klogere. Nu ser vi om ikke kloge mennesker vil gøre brug af hendes vid og talent. Ellers er de da godt tossede...

Vision[redigér]

Det har længe været Fifi Js klare intention at inkarnere som engel i sit næste liv, men den metode til fremgang er altså blevet droppet nu, for engle er nemlig nogle ret vilde kræ for ikke at sige bæster, og så sniffer de nogengange kokain.

Men Fifi J er altså et kræ af en slags.

Hæder[redigér]

Fifi J er blevet tildelt Cillit Bang-prisen. Det er enstemmigt vedtaget i Ordenkapitlet

Motivering:

  1. Hun er vores alibi for at fylde mandehørm i Spademanns, da hun praktiserer kvindehørm.
  2. Hun beviser at selvom man har meget på hjerte behøver man stadig ikke at være dum men sjov.
  3. Hun rydder også ud i lorteartiklerne
  4. Hun anvender "Cillit Bang" aktivt i sine artikler
  5. Hun genopfinder gode discipliner som: blasfemi, historiemanipulation, alternativ bibelfortolkning og mærkelige dyr.
  6. På trods af alt dette har hun nærvær nok til at deltage i diskussionerne så hun ikke er udenfor pædagogisk rækkevidde.

Hjerteligt tillykke på vegne af Ordenskapitlet

--Frode Fenis 24. apr 2008, 08:37 (UTC) (tillykke foregår på diskussionssiden)

Fifi Js overvejelser efter prismodtagelsen[redigér]

Fifi J har stadig ikke rigtigt fundet ud af om der her er tale om hæder eller mobning, men det er også ligemeget. En pris er en pris og Fifi J er glad for den og siger mange tak. Hun prøver jo kun på at rydde lidt op i artikel-rodet og tilføje ny viden. Her er en liste over nogle af de artikler som Fifi J overvejende tror kan have være medvirkende til at hun fik prisen. De artikler ved hun i hvert fald, at hun har lagt hånd på:

Artikelliste[redigér]

Artikler udarbejdet efter prismodtagelsen[redigér]

  • Utugt (en dejly' informativ artikel)

Listen kunne godt være længere, men det må være nok nu.
--Fifi J 29. apr 2008, 12:57 (UTC)