Birthe Kjær

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Skift til: navigering, søg
Birthe er en meget dygtig sangerinde - ja, hun er så!

"Birte? Ja hende findes der ikke to meninger om"

~ Keld Heick om Hilda


Birthe Kjær bedst kendt for sin del i ondskabens akse, hvor hun ivrigt ødelægger livet for alle med hendes sangtekster.
Skrev i 1770 operaen Mitridate Rè di Ponto men har siden fået succes som forsanger i bl.a. Rammstein og Slipknot. Elsker sand i maden og billige oppustelige stole fra Bilka.

Ved indvielsen af Danmarks Radios nye koncertsal havde man sat Anne Linnet og Birthe Kjær ved siden af hinanden. Ifølge øjenvidner skulle Birthe have prøvet at drikke Anne under bordet, men blev selv så fuld at hun sprang ud fra koncertsalens tag, og ramte en blå Nissan Micra med tilhørende Keld Heick der var blevet nægtet adgang til koncerthuset. Danmarks Radio udtale dagen efter at hun ikke kom til skade.

skrev mesterværket "Den Knaldrøde Gummibåd" en dag hun havde røget sig skæv med Amin Jensen, der efter sigende skulle være iført rødt latex, og have tilsluttet en cykelpumpe i hans stomipose da politiet fandt ham næste morgen. Hvis man afspiller sangen baglæns kan man høre Birthe Kjær med en ond latter og en cykelpumpe, og en ukendt person der skriger I baggrunden.

Birthe Kjær er efter sigende moder til alle homoseksuelle mennesker, undtagen Raz fra tv-serien BigBrother som sammen med Birthe fik 2 børn, der desværre druknede i et af Raz's spa-events i FitnessDK. Afsløringen af den homoseksuelle moder, skete da Lady Gaga og Birthe tog til Thailand for at få skåret deres peniser af, der skulle være et led i deres feminine image. Desværre skal man ikke stole på folk fra Thailand der fremviste 2 afskårede tissemænd som straks blev genkendt af begge popikoners Fag hag's. Da afsløringen kom at Birthe efter sigende skulle være en mand, blev hun korsfæstet nær detailhandleren "Lidl" i Herlev. Dagen efter var hun væk, og ingen vidste hvordan det var gået til. En uge senere kom hun ud med sangen "Lange Lars fra Langeland"

Birtes venner har en meget mere nuanceret tilgang til Birthe Kjær
Den meget magtfulde klan Birtes Venner har nedlagt fogedforbud mod Spademanns fremstilling af Birte Kjær, og fortæller at den har medført bitterhed og mismod blandt de mange tro proselytter (samtlige fire af dem).

Den truer os til at skrive følgende:

Birthe Kjær er en meget dygtig sangerinde. Hun har sat sit præg på dansk musik. Birthe Kjær har stor andel i Danmarks musikskat. Den forsømmes desværre af mange i dag, men flere af os har ikke glemt hende. Hendes stemme er mesterlig.

Se evt: Birtes venners hjemmeside

Prøv disse begavede wallpapers
BK-Wall01 small1.jpg BK-Wall03 small.jpg BK-Wall05 small.jpg

Se også[redigér]