Barack Obama

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgningEn ung Obama. Om hans tomme blik skyldes skuffelse på grund af mangel på accept fra samfundet, eller en kold tyrker efter brug af narko, må du selv finde ud af.

"Kind Sir, do you have som change?"

~ Mand ved P-automat i New York til Obama

"Now you've had the change. Are you then satisfied?"

~ Obama efter valget

"Obama er nok den dårligste præsident vi har haft indtil videre. Han er sort, og har endnu ikke af egen fri vilje bombet et eneste uskyldigt mellemøstligt land. Til gengæld er Barack Obama altid en sikker vinder i mørkegemmer til præsidenternes julefrokost."

~ George W. Bush

"I have nothing to say about my Muslim Faith."

~ Barack Obama om sin kristne tro

"Man ved at en præsident bliver dårlig, når han stjæler sit valgslogan fra Byggemand Bob."

~ Donald Trump om Barack Obama


Seal USA.png
Endnu en ukendt bror.
Barack på en dejlig badeferie sidste sommer
John McCain havde skam stor respekt for Obama.
Da Michelle Obama ved en fejl klippede hans afro af, blev han nødt til at bruge andre metoder til at vinde amerikanernes hjerter. Dette hjalp desværre ikke.
Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Barack Obama.


Barack Hussein[1] Obamba fra Hawaii[2], blandt venner bedre kendt som Obamsen, er USAs 44. præsident og personlige reserve-Jesus. Han er søn af en sort far og en hvid mor, og derfor lidt af et kinderæg; sort udenpå, hvid indeni og med et indhold der kan fremskaffe mange penge i de rigtige situationer. At kalde Obama en kokosnød er derfor også ganske passende. Eller en flødebolle. Eller en omvendt Michael Jackson.

Han har opnået ved præsidentvalget i 2008 at vinde samtlige swinger-stater, swingerklubber og Oprah Winfreys seere - og det plejer jo at være nok!! Og da det samtidig lykkedes ham at bestikke en masse valgmænd, så de gad og stemme på ham, så var den hjemme...!

Familien[redigér]

Man kender ikke meget til Baracks familie, men man har dog fundet hans brødre, Brock Obama og Alfred E. Obama. De er er som Obama sorte som kul, da de kommer fra det mørke Afrika.

Ligeledes menes det at Obama har to forældre. Dette er dog endnu ikke blevet bevist, og må derfor betragtes som et postulat.

De tidlige år[redigér]

Det var i de tidlige år at Obama vidste at han ville være præsident. Ved at se præsident Nixon stå og sprede sine sejrsvinger ud tænkte han at det kunne han gøre bedre.[3]

Da dr. Martin Luther King bliver skudt udbrød han spontant: "Free at last" - en konkurrent var ryddet af vejen. Han var på det tidspunkt kun 6 år.

Da han i 1976 oplever Jimmy Carter blive valgt, er det der han beslutter sig for at blive demokrat fordi han så rar ud.[4].

De unge år[redigér]

I 2006 blev Barack træt af at bo i Onkel Toms Hytte som nærmest var en barak og han blev endnu mere træt af Toms datter Pernille. Næh, nu var det Senator der var det eneste der kunne bruges [5]. Det holdt dog ikke længe, så var det kun præsident der duede og alt andet end Det Hvide Hus [6] var bare ikke godt nok.

Så efter en lille venskabelig samtale med Hillary Clinton, om hvem der skulle være demokraternes præsidentkandidat mod at hun til gengæld blev udenrigsminister, lykkedes det for Barack at stille op og lammetæve John McCain i et spil curling og vandt dermed præsidentvalget.


De magre år[redigér]

Da Obama jo er sådan god kammerat og gerne vil være venner med de konservative amerikanere, har han valgt at forsætte den tidligere adminstrations antiterrorpolitik, der består af telefonaflytninger uden retskendelse, hemmelige fængslinger og en masse andet grisefy, samt den økonomiske politik, hvor selskaber betingelsesløst får en ordenlig røvfuld penge så de kan beholde nogle ansatte, som de alligevel fyrer for at give bonus til deres investorer. Det eneste nogenlunde unikke forsag han er kommet med er en noget tyndbenet reformering af sundhedssystemet. Men da årene 2001-2009 på belejlig vis er forsvundet i en dis for den gennemsnitlige republikaner er de overbevidst om at er han en padderhumanitisk, kommunistisk, islamistisk, sindsforvirret diktator neger, der er en reinkarnation af selveste Hitler, Stalin og Mao på en og samme tid, der er kommet for at stjæle den hvide mands våben, penge og huse, samt dræbe hans bedstemor som hævn for flere århundredes uretfærdighed. Samtidig er demokraterne lidt sure på ham, fordi han minder lidt for meget om Bush.

Ak ja. Det er sandeligt ikke nemt at stille alle tilfredse. Især ikke i Guds eget land.

30px-Cquote1 svg.png
Well, let me tell you something, son.. He ain't gonna make ma' god-damn life any easier! We want change! Vote "yes" for the only one who can save us, our children and this holy country from communism!
30px-Cquote2 svg.png
Redneck om præsident Obama


Nobels fredspris[redigér]

I 2009 bestemte de fulde nordmænd sig for at give nobelprisen til den endnu sorthårede Barack, fordi han havde været præsident i flere måneder uden at have forårsaget hverken krig eller fred.

30px-Cquote1 svg.png
Sådan en flink neger, der bliver valgt til præsident og alt muligt, han skal da have en fredspris, så han kan komme en tur til Norge og sige "darv, darv" til alle fjeldaberne."
30px-Cquote2 svg.png
Fredsprisdirektør Krigslund


Hobby[redigér]

Obama startede med klaverundervisning da det i 1978 blev tilladt for negere at benytte de hvide tangenter. Uheldigvis havde han ingen musikalsk sans, hvilket var til stor morskab for hans klaverlærer. Som naturligvis var hvid, han blev senere pisket 45 gange.

Andet[redigér]

  • Det siges at Obama fik sit kendte slogan: "Yes we can!" fra Byggemand Bob temasangen, hvori der bliver sunget, "Bob han bygger kan vi klare det? Ja vi kan"[7].
  • Obama har 45 børn, som han har fået med sine 33 afrikansk-importerede slave koner.

Se også[redigér]

Noter[redigér]

  1. Ha! Der kan I selv se; han er en hemmelig muslim! ...Hold op med at grine af mig, det passer jo! I ved at det er sandt!
  2. Eller var det Kenya?
  3. Det kunne stort set samtlige voksne amerikanere, men de havde allerede allesammen været ansat som rådgivere hos Nixon under Watergate-skandalen
  4. Det var også på det tidspunkt hvor Obama opdagede at Julemanden var hans far. I skarp konkurrence med Darth Vader.
  5. Aner vi igen problemer med det sort-hvide? Og viser der sig nye problemer?
  6. Der var den igen
  7. Naturligvis oversat til den engelske version. Kan du ikke det i hovedet, kan vi anbefale Google Translate.


Tjim-didi-dim-dididididi-da-daaa!HAIL TO THE CHIEF! Tjim-didi-dim-dididididi-da-daaa!
George Washington · John Adams · Thomas Jefferson · James Madison · James Monroe · John Quincy Adams · Andrew Jackson · Martin Van Buren · William Henry Harrison · John Tyler · James K. Polk · Zachary Taylor · Millard Fillmore · Franklin Pierce · James Buchanan · Abraham Lincoln · Andrew Johnson · U.S. Grant · Rutherford B. Hayes · James Garfield · Chester Arthur · Grover Cleveland · Benjamin Harrison · Grover Cleveland · William McKinley · Theodore Roosevelt · William H. Taft · Woodrow Wilson · Warren Harding · Calvin Coolidge · Herbert Hoover · Franklin D. Roosevelt · Harry S. Truman · Dwight D. Eisenhower · John F. Kennedy · Lyndon B. Johnson · Richard Nixon · Gerald Ford · Jimmy Carter · Ronald Reagan · George H. W. Bush · Bill Clinton · George W. Bush · Barack Obama · Donald Trump · Joe Biden