Amin Jensen

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

BREAKING NEWS

Ifølge det pålidelige nyhedsmedie TV2News var det Amin Jensen som helt alene - uden at nogen opdagede ham- planlagde og påsatte ild til Vejlegaarden - den ukristelige velorganiserede restaurant i Vejle. Janni Pedersen mener ikke at der var tale om en fortalelse selv om at restaurantens ejer Amin Skov har været nævnt den sammenhæng.


"Hvad tænkte jeg dog på? Jeg må virkelig have været skæv den dag. Det beklager jeg meget!"

~ Gud om skabelsen af Amin Jensen


"Jeg var nødt til at give ham et 12-tal i den mundtlige del af faget. "

~ Amin's folkeskolelærer om Amin's karakter i hjemkundskab


"Han var en stor mand."

~ Finn Nørbygaard om troen på at Amin Jensen døde i Herning


Amin fra sit skolefoto, hvor han som man kunne se var rimelig veludviklet.

Dansk komiker og enter... øhh container.


Fødsel og opvækst[redigér]

Amin Jensen blev ikke født. Amin Jensen blev skabt direkte af Gud. Dette skete på 8. dagen, hvor Gud havde MEGA tømmermænd efter at have festet for vildt igennem på 7. dagen sammen med Eva og Slangen.

Anyway, Gud så at der lå noget wienerbrød- i x-large - fra dagen i forvejen på hans natbord, og tænkte: "det kan jeg da nok få noget sjovt ud af måske" -så han tog wienerbrøddet og skabte deraf Amin Jensen. Desværre arvede Amin en del af det daggamle wienerbrøds egenskaber, og kan således til tider godt virke lidt kedelig og glapissesur (især når syltetøjet er spist om morgenen når han vågner i sit trug). Det gik på et tidspunkt rygter om, at "tykke" var i familie med Idi Amin (ja ham fra de varme lande ikke Spend Abazi), men det passer ikke skrev BT og Land og Folkevogn dengang. Nu må man vist - efter Amin var i solarium i Birkerød med pernille frem boldklub - konstatere; at de er i familie med hinanden (og Gadaffi)!! Man mener også at Amins far var en total tosse der ikk rigtig kunne beherske sig, så han gjorde Amin gravid som 13 årig.

Karriere![redigér]

Amin forsøger sig med at lægge stemmer til en DLC til, hvad han selv mener er verdens bedste spil, Modern Warfare 2

Efter at have gået og lusket lidt med småopfindelser som eksempelvis fyntørreren, Vommen, Mille (michelin manden levede ik forgæves)og Grossekleinscheinhund slog Amin Jensen for alvor igennem som studievært i tv-show-succeen "Skidt med Klangen", hvor han udmærkede sig som den eneste blandt deltagerne (og for den sags skyld publikum) der IKKE sang. Og det er vi rigtigt, rigtigt, rigtigt mange, der selv den dag i dag er ham dybt, dybt, dybt taknemmelige for. Ellers havde vi stadig ligget i koma på intensiv afdeling det siger vel sig selv. Dagen i dag er han en af de 7 verdensherskere (den største af dem alle gennem tiderne både oralt og i volumen)!! Amin jensen eller bedre kendt som det veludviklede 'Wienerbrød, må i daglig tale aldrig have fundet sig selv. Han blev endda nødt til at oplyse alle der blev tvunget af sælgeren fra Fona til at købe hans cd, at de faser han er og har været igennem i sit liv, bestemt ikke har givet mening for andre, ja ikke engang ham selv. Amin Jensen begav sig ud på en slankekur der i folkemunde var som at forvandle bacon til salat. Det var dog svære end som så, da Gud i sin fuldskab, havde glemt at give Amin det velkendte hul mellem ballerne. Amin Jensen manglede derfor penge så han kunne betale Gud for sine fejl. Han lavede et comedy show over sin nye slanke livsstil. Dette gav ham stor succes, men desværre kom han til at spise sit publikum, så der er faktisk ingen der rigtigt ved om Amin Jensen havde tabt sig. Man siger at hvis man møder en bjørn, så skal man lægge sig ned og spille død, men hvis du møder Amin Jensen, så prøv for Guds skyld ikke at spille hverken død, eller se lang ud, da han vil forveksle dig med et stort stykke bacon.

Humor[redigér]

Der findes delte meninger om Amin Jensens humor (og om hvorvidt han i det hele taget har én). Meningerne deler ca. omkring pensionsalderen, hvor dem, der er under mener at det da er det argeste lort, medens dem over mener at han er totalt Nuser.
-Hvilket undertegnede hermed vil benytte lejligheden til på det kraftigste at afvise:
Amin Jensen er IKKE Nuser!!!
Nuser er en lille hvid hund med sort snude, og dét har Amin Jensen ikke. At han så til gengæld har en vis lighed med Garfield er en helt anden sag!

Fun facts[redigér]

 • Amin Jensen er muligvis bagmand bag indsmuglingen af Kinderæg til Danmark. Malerinden Frida Kahlo har forklædt sig som hans ikke-eksisterende mor, for at forsøge at afsløre ham. (Man kan nemlig ikke holde noget hemmeligt for sin mor, især ikke din).
 • Tidevandet følger ikke Månen. Det følger Amin Jensen.
 • Dolken forsøgte engang at give Amin Jensen en mavepuster, men hele hans overkrop forsvandt i Amin Jensens deller og dukkede først op for nylig.
 • Jorden drejer IKKE rundt om solen, men det er solen der drejer rundt om Amin Jensen
 • Det er altid godt at vide noget om Amin Jensen for man kan næsten ikke undgå at se ham
 • Amin Jensen arbejder undercover som Dr. Phil på widescreen-fjernsyn.
 • Amin Jensen er skyld i 47% af det store antal solgte fladskærme (16:9) i Danmark.
 • Bamse er ikke inde i Amin Jensen.
 • At det er månen der dækker for solen når der er solformørkelse er en udbredt misforståelse, det er i virkeligheden Amin Jensens hoved.
 • Amin Jensen er den eneste person som kan overleve et spark fra Chuck Norris
 • Denne artikel handler ikke om fedtfri hundefoder, der sammen med fedtsugninger og diarré har gjort USA til den fede nation den er i dag.
 • Tsunamien i Thailand var resultatet af en maveplasker fra Amin Jensen.
 • Titanic stødte IKKE ind i et is bjerg, men ind i Amin Jensen.
 • En knallertkører blev i retten sigtet for at have torpederet Amin Jensen med sin (ikke Amins) knallert, men blev frikendt, da han forsvarede sig med, at han ikke havde benzin til at køre udenom.
 • Amin Jensen er den eneste i Verden der kan lave et lige så dødbringende spark som Chuck Norris(Dog kun hvis han kan få de fede ben op i mavehøjde)
 • Amin Jensen er den eneste der har en 1/100 af det fedt Din mor har.
 • Amin Jensen har set alle film der nogensinde er lavet.
 • Hvis du vidste hvad Amin Jensen ved, ville du vågne skrigende.
 • Amin Jensen er den eneste der ved bare 1% af det Chuck Norris ved.
 • Amin Jensen kan koge ris telepatisk.
 • Amin Jensen var den direkte oversag til jordsklævet i Japan, da han faldt på sit dørtrin.
 • Amin Jensen er den i verden der udlukker mest metan gas af alle, mere end de

6000000000003 køer på verdensplan.

 • Amin Jensen har været statist i Star Trek, 83 gange.
 • Amin Jensen havde engang en nærdødsoplevelse da han gik hele 10 meter uden at finde en McDonalds.
 • Pluto blev anerkendt som en planet indtil man fandt ud af at det var Amin Jensen i omløb om jorden.
 • Amin Jensens livret er buffet.
 • Amin Jensen er efterkommer af Alexander 3. som han bærer en vis lighed med.
 • Amin Jensens mave kaldes for Adele.

Se også[redigér]