Alexanderband

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Skift til: navigering, søg
Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Alexanderband.

Engang i 1980'erne samledes 4 unge jyske mænd for at udføre et kald. Et kald fra øverste sted. Et kald om at sprede den mærkelige, sjove musik ud i verden, og oplyse alverden om menneskets mere dystre sider.

Disse 4 unge mænd kaldte sig Alexanderband. De er idag levende legender i Html-riget. Deres hjemmeside http://www.alexanderband.dk kæmper med http://www.CNN.com om titlen som mest populære side.

Med gaver til den danske sangskat som Store Patter Betyder Undskyld, Super Jehova, Tre Vise Mænd Fra Tæppeland, Du Er Kun Smuk Når Jeg Er Stiv og andre klassikere har Alexanderband cementeret deres position som en af dansk musiks allerstørste troubadourer, måske endda større end Peter A.G. MEN også kun måske.

Alexanderband har været store inspirationskilder for Danmarks store Trubadursangere Nik & Jay (i Skandinavien og Letland kendt som Shit & Gay, på grund af udtalelsesmæssige årsager). Da Alexanderband udgav deres Danmarks hit "Firs år tilbage", var nationen ikke længere i tvivl om hvilket band, der styrede mest til dato.

Sune, Esben, Jesper & Kasper er idag super-celebrities. Men de har ikke mistet jordforbindelsen, da deres sko stadig er ganske beskidte.