2021

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
År:
2024 2023 2022 - 2021 - 2020 2019 2018
Årtier:
2040'erne 2030'erne 2020'erne - 2010'erne - 2000'erne 1990'erne 1980'erne
Århundreder:
22. århundrede - 21. århundrede - 20. århundrede

Regerende dronning i Danmark: En eller anden influencerOOjs UI icon helpNotice-ltr-progressive.svg
Vidste du at...

Neonrør egentlig skulle have heddet nemorør, men opfinderen var ordblid?


Orblidn?
92% af alle giraffer er ordblinde. Læs om behandlingsmulighederne her.
www.coop365.dk

Kaffetragt?
Er du ked af at være en kaffetragt, så begynder nye selvhjælpsgrupper, hvor du også er velkommen.
StopDinIndreKaffetragt.dk

Skad din nabo
Nu hvor din nabo er på ferie, kan du få hjælp til at underminere hans parcelhus
SkadDinNabo.dk


Googlead.png

Januar - Et gennemgående tema i hele januar er præsident Trumps forsøg på at få omgjort det amerikanske præsidentvalg, da han ikke synes en andenplads er fin nok.

5. januar -Vi når sgu dårligt at blive ædru ovenpå nytårsaften, før statsminister Mette Frederiksen igen lukker hele landet ned.

6. januar - på slet skjult opfordring fra den afgående præsident, Donald Trump, stormer en flok QAnon-genier kongressen, hvor de såkaldte valgmænd er i gang med formelt at vælge Joe Biden til præsident. Kun 5 døde, de fleste af dem indirekte, så det er næsten ikke noget at tale om.

14. januar - Folketinget åbner en rigsretssag mod tidligere integrationsminister Inger Støjberg fordi hun ikke ville have, at voksne mænd og deres barnebrude bare skulle tro, at der var frit slaw til den slags i Danmark, bare fordi deres hellige bog hylder småbørnssex. Folketinget som helhed insisterer dog på, at frit slaw, gu faen er der det. Intellektuelle forsøger at forklare danskerne, at det ikke var adskillelsen af voksne mænd og børn, der var noget i vejen med, men det, at Inger ikke gad at følge lovens bogstav uden at bruge hjernen, en evne som intellektuelle har opdyrket i flot omfang de sidste 60 år.

20. januar - Så indsættes Joe Biden på præsidentposten i det amerikanske USA, der ligger i Nordamerika. I bedste loserstil vælger Donald Trump at blive væk fra begivenheden. Det resulterer i den første indsættelsestale fra en amerikansk præsident, der ikke nævner forgængeren med t ord[1]

7. april - Den tyrkiske diktator Erdugal, lader EU-prinsessen Ursula von der Leyen stå til offentligt skue, mens han og EU's præsident Charles Michel tager hver sin stol og diskuterer mandesager i Ankara. Så er det muhamedanske syn på kvinder vist så klart, at de fleste kan være med. Og EU-præsidentens også.

21. april - En indonesisk ubåd forsvinder ud for Bali med 53 mand ombord. Dukker senere op i den svenske skærgård[2].

21. april - Danmarks store genåbningsdag, hvor vi som sædvanlig lader som om Corona-pandemien er blæst væk og forsigtigt stikker venstre pote indenfor på arbejdspladsen, før vi bliver smidt hjem igen. Der indføres et såkaldt "coronapas", der viser sig at være en lille app på en nyere mobiltelefon, som tit duer. Bare ikke ikke når man skal bruge den, forstås.

26. april - Den danske film Druk får en Oscar (TM) i Hollywood, hvor man nok forstår at kæve den.

31. maj - Danmarks 5. kolonne, Danmarks Radio, afslører atter vore militære hemmeligheder for hele verden, bare fordi vi i al venskabelighed har ladet amerikanerne låne vores internetkabler. Man er vel for fanden da en kammerat. At de så har brugt lidt af det til at udspionere svenskere, tyskerne og andre underlige gangarter, det er jo hvad der sker. Men sådan er det i DR, skide være med hvem der betaler regningerne, bare vi kan sladre om alt og alle, mens vi lader som om vi sidder på moralens høje hest.

22. juni - så forlader vi Afghanistan for nu gider vi sgu ikke forsøge at redde muhamedanerne længerne, nu må de sgu klare sig selv. Men de ender selvfølgelig med at tage med hjem til Danmark med barnebrude og hele pivetøjet.

4. juni - Thomas Andreasen foretager 100 faldskærmsudspring fra 1.000 meters højde på én enkelt dag. Dvs. sige, at hans fly skulle lette 100 gange. Ja, hvad gør man ikke for at protestere mod klimaforandringerne.

11. juni - 11. juli - For at gøre forvirringen så total som muligt, afholdes VM i bold i 12 forskellige europæiske byer, herunder Måløv og Überbergen-Unterbergen. Italien løber med pokalen før vi kan nå at stoppe dem, men Danmark klarer sig helt okay og ender på en tredjeplads sammen med Spanien[3]

15. juli - Så for satan, som det pisregner. Heldigvis nede i Tyskland, ikke her hos os. 100 mennesker drukner og en kanariefugl mister sine briller. Behjertede danskere sender nye briller til fuglen.

14. august - Et jordskælvHaiti koster 700 menneskeliv. Mest haitianerne. Fra Haiti.

15. august - Til vores store overraskelse overtager Taliban magten i Afghanistan. 22 års kamp og så ender det som det startede. Religiøse tosser bestemmer det hele, og alt begynder at gå i opløsning.

3. november - Præcis et år efter at minkskandalen er opstået, må Mette Frederiksen holde en pressekonference, hvor hun forklarer hvorfor hun har tilladt sig at slette sine egne sms-beskeder. Den 3. november falder i øvrigt på en onsdag, hvilket kan ses klart derved, at det var tirsdag i går.

16. november - Så er der kommunalvalg i Danmark. Kommunisterne går frem i hele landet og bliver største parti i København. Ikke i Nordfyn, dog, her kan de kun høste 1,8 pct. af stemmerne, selv om de selvfølgelig ikke ved hvad at høste betyder, da de har haft mere travlt med at studere til cand. polit. end at jobbe.

30. november - Telefontjenesten frøken klokken nedlægges. Den stakkels frøken er helt tør i halsen efter alle de dersens "10.29 og 30 DUT".

8. december - Tyskland vælger Herr Olaf Scholz til ny forbundskansler efter 16 år med Angela Merkel. Heil H... nej, lad vær med det.

16. december - De sure dommere i rigsretten idømmer tidligere integrationsminister Inger Støjberg 60 dages fængsel, bare fordi hun ikke går ind for barnebrude.

32. december - Da det har været skudår for ganske nylig har regeringen smækket en ekstra dag ind i den i forvejen så overfyldte kalender, så vi kan få en dag mere til at nyde vores mundbind og champagnesjatter fra i går.

Årets døde[redigér]

Ja, det var rift om dødsfaldene her i corona-tiden. Men sådan rent lokalt så mistede vi blandt andre (i tilfældig rækkefølge, der er ingen der er finere end andre):

Året i noter[redigér]

  1. Nååårj, ja, George Washington nævnte heller ikke sin forgænger, men det var fordi han ikke havde nogen.
  2. Too soon?
  3. Uno serveza, por favor.