Slik

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"Må jeg også få et?"

~ Dig om Hende den lækre fra parallelklassen


"Uden slik dør man!!!"

~ Gud aka. sliksigøjneren

Slik omfatter så mange forskellige varer at der er oprettet et specielt leksikon udelukkende til dette. Se Chokolademanns leksikon

Alt slik er gud.
Før Gud "opfandt" Adam og Eva lavede han slik. Men da han blev alt for fed af at spise alt slikket "opfandt" han Adam og Eva så de kunne hjælpe ham med at spise det. Gud var faktisk imod at lave Adam og Eva, og lavede dem kun fordi satan drillede ham med hans gigantiske overvægt.

Gud fik sig en ordentlig omgang suntan (engelsk ord), begyndte at gå med store guldsmykker, eyeliner (engelsk ord), fik sig en falsk skønhedsplet og anlagde sig et kæmpe, sort moustache. Han blev herefter kendt som "Sliksigøjneren" i Adam og Evas omkreds (det animalske rige = animalske skabninger). Men Adam og hans dame blev jaloux og startede et dårligt rygte om Gud a.k.a "Sliksigøjneren" og hans store slikmisbrug. De stjal oven i købet et af hans yndlingsslik, et guldkandiseret æble med chokoladefyld og krymmel (det skal siges, at det smager udemærket).
Det var en traumatisk oplevelse for Gud, men han kom sig langsomt over det, og endte med at han forbarmede sig og gav menneskene noget slik, så de kunne overleve på deres planet, også i visse tilfælde kaldet Jorden.