Forskel mellem versioner af "Orgasme"

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
(Han er ikke dum...han skal bare hjælpes. At svenskere skulle være dem med flest orgasmer er knageme knejt'me et postulat der godt kun files lidt på.)
m
Linje 16: Linje 16:
   
 
*Det er forbudt for mennesker der vejer over 300 kg. at få en orgasme. Her kan nævnes: [[Amin Jensen]], [[Liselotte Lohman]], [[Din mor]] og [[Harry Potters]] [[testikler]].
 
*Det er forbudt for mennesker der vejer over 300 kg. at få en orgasme. Her kan nævnes: [[Amin Jensen]], [[Liselotte Lohman]], [[Din mor]] og [[Harry Potters]] [[testikler]].
  +
  +
[[kategori:Biologi]]
  +
[[kategori:Fænomener]]

Versionen fra 12. mar 2008, 14:21

Ordet orgasme er en sammentrækning af ordene organisme og spasme, altså er der tale om en organisme-spasme. En orgasme er når man har kogt kartofler og i virkeligheden ville have kogt pasta; altså er der tale om en skuffelse af en så stor styrke at det fremkalder en orgasme.


Orgasmens historie

Orgasmen blev første gang oplevet i 1649 af svenskeren Akkamutabu: Han havde hele dagen gået og glædet sig til at få sig en god potion pasta, men kom i stedet til at koge kartofler og fik derved verdens første orgasme. Svenskerne tog derefter patent på orgasmen og det var ikke før i 1872 at resten af verden fik lov at prøve den.

Dog skal det siges at Sverige er det land hvor i der fortages flest orgasmer om året, men det skyldes nok at svenskere er utroligt dumme og fordrukne og derfor ikke kan kende forskel på en kartoffel og en pasta.


Fakta om orgasmen

  • Orgasmer kan fås som receptfri håndkøb i diverse Matas butikker verden over.
  • Orgasmen blev i år 2001 en olympisk disciplin. Sverige er hidtil de eneste der har vundet guld i disciplinen.