Hvor

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Version fra 3. jan 2015, 20:40 af Badroulbadour (diskussion | bidrag) Badroulbadour (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning
Hvis du har brug for at finde ud af, hvem du egentlig er, hvorfor du er den du er og ikke en helt anden, og hvor du skal hen, så bør du købe dig et ekkolod, så du via ekkolokalisering kan finde derhen

"Toto, jeg tror ikke vi er i Kandestederne endnu mere!"

~ Lene Siel om at være Dolly Partons Judy Garlands reinkarnation


Hvor er et af de fem HV-spørgsmål, som man skal lære for at blive journalist og få lov til at interviewe andre interessante folk over en varm tv-telefon.

Hvad er de andre fire så?[redigér]

Godt spørgsmål! Hvem er det der spørger og ikke mindst hvorfor? Hvis det var let, ville det jo ikke være nogen kunst at blive journalist eller forfatter. Hvorfor tager du dig ikke bare sammen og får hænderne op af lommen? Du kan da nok regne ud, at vi ikke frivilligt vil fortælle dig hvor du finder de fem hemmelige spørgsmål, der, som ved et trylleslag, automatisk vil gøre dig til journalist. Hvem regner du os egentlig for? Hvad tror du selv og hvorfor gør du så det? Har det fået dig til at overveje hvorfor du mon skulle holde op med at drikkemeget og slå din aldrende mor, når du kommer sent hjem og er skidefuld? Og hvem tror du egentlig selv lige du er?
Og hvor gemmer du alle dine penge?