Human

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Version fra 2. mar 2017, 02:55 af Badroulbadour (diskussion | bidrag) Badroulbadour (diskussion | bidrag) (lidt mere - --~~~~)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning

"Hum dig, din lille akademiker!"

~ Forsker om dispariteten imellem de humanistiske videnskaber og faktuel viden


Raymond Dart var delebarn og uægte søn af Alfred E. Neumann. Desværre var han også sulten, da han fandt the missing link, så uvurderligt dna-materiale gik desværre tabt i hans mave. De to små billeder til højre viser øverst en human sekretær, som iagttages af sine robot-kolleger, der i al hemmelighed indgår væddemål om hendes body mass index og vaginale viskositet. Nederst ses en kvindelig studievært, som drøfter bedækning, lønforhøjelser og programlægning med sin nye chef


Ordet human kommer af det bestialske latinske homo (mand, menneske), og det er da også i dag betegnelsen engelsk for et menneske.
Når nogen siger, at de serøst gerne vil "arbejde med mennesker", bør man straks henvise disse humant udfordrede stakler medborgere til det nærmeste humanistiske fakultet, hvor de vil kunne modtage akut behandling for denne alvorlige lidelse.
I visse dele af verden har man valgt at afskaffe humanisme ved hjælp af despoti, diktatur, religion, retorik og valgflæsk, men i Skandinavien og store dele af det øvrige Europa er human adfærd dog stadig ganske populært.

Beslægtede emner[redigér]