Frida Kahlo

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Version fra 22. jan 2016, 13:13 af Alforn Valsidr (diskussion | bidrag) Alforn Valsidr (diskussion | bidrag) (Kategorisering)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning
Her ses Frida Kahlo på et børnehavefoto. Hun var da 76 år, og ekstremt umoden af sin alder.

Frida Kahlo (Født 1807 i Svedballe-Død 1954 i Tirujana?) er en danskfødt mexicansk maler, og forhenværende guvernør på Dansk Guldkysten.
Frida Kahlo er en mexicansk "dame", men originalt er hun født i byen Rüv-Svedballe nær Skjern. Hun er kendt for sine syrede malerier, og hendes kraftige kønsbehåring. Desuden havde hun en svaghed for mænd, der mindst var 25 år ældre end hende selv. I hvert fald indtil hun fandt to behårede herrer der blev hendes soulmates. Senere blev de også hendes øjenbryn.

Opvækst og pædagogmisbrug[redigér]

Frida Kahlo blev født som Gert Eriksen i landsbyen Svedballe nær Skjern i 1807. Hendes mor Anetta Dancers, var medarbejder på det lokale horehus gadesangerinde, og hendes far Heinrich-Fabian en tysk-jødisk bakkesanger på ferie i Danmark.Der går rygter om, at den eneste grund til at faren kom til Danmark, var for at have en affære med Pjerrot. I en alder af 71 år,begyndte hun i børnehaven "Blodtægen" i Holstebro. Hun blev senere smidt ud,for at have forgrebet sig på en af pædagogerne.


Karierre[redigér]

Efter børnehaveeksamen meldte hun sig til hæren, og blev udstationeret på øen Skt. Folmer i Dansk Vestindien. Senere blev hun sendt til Guldkysten, og avancerede på en lille uge til Guvernør af de danske besiddelser.
Efter at hun blev gjort til Guvernør, frigav hun desværre slaverne, som hun havde "betalt" til at arbejde for sig. Dette betød at Danmark mistede en vigtig indtægtskilde, og gjorde mange slaveejere meget sure. Det forårsagede på længere sigt børskrakket på Wall-Street i 1929.

Frida Kahlos liv var fyldt med mange tragedier. Blandt andet gennemgik hun efter sin hjemvenden til Danmark, en alvorlig togulykke, da hun kørte i Tivoli-sporvognen som ramte spøgelsestoget, hvorved hun blev slynget ud gennem forruden, og hendes ene ben blev penetreret på en candyfloss-stang.
En af hendes andre alvorlige ulykker, var da hun mødte Diego Lenin Mugabe Mariá Stalin Hitler Kim-Jong Bubber Oldenborg-Eriksen von Skagen, greve af Røvbjerg nær Berlin. Han er også kendt som Diego Rivera.

Hun levede ikke længe med Diego, eftersom han konsekvent kneppede udenom med Fridas søster Gubernichte Hankvald Knudsen. Resultatet af hans affære blev Omboo Hankvald. Diego er altså hans biologiske far [1], i modsætning til hvad mange går og tror.

Malerier[redigér]

Efter sporvogns-ulykken, trak hun sig tilbage til sit sommerhus i Pyongyang, hvor hun begyndte at male billeder, som fortalte små historier om hendes liv. I 1932 fik hun så kraftig menstruation, at hun fødte en snegl, en orkidé, en voksdukke af den kvindelige anatomi, en kondisko, et foto af Flemming Krøll (Som man OVERHOVEDET IKKE kan se i denne artikel) og en flyvende neger. Episoden blev senere foreviget på et maleri, hvor hun ses vride sig på en seng stjålet fra Henry Fort Hospital i Detroit.

Her ses Frida Kahlos mest kendte værk "Danmarks bedste Bubber." Det blev solgt på auktion i Legoland, for en 20'er. Det er den højeste pris, der nogensinde er givet for hendes latterlige billeder

Fridas død[redigér]

I 1954 døde Frida Kahlo angiveligt af en forkølelse i sit hjem i Tirujana i Mexico, en forstad til hovedstaden Legoland.

Rygterne siger dog at Frida stadig lever for, som undercover-pølsemand på Randers Stadion sammen med Garfield, at forsøge på at afsløre Randers FC's voldelige hooligan-gruppe Kandis, under ledelse af Kandis-Johnny og hans assistent Knaldperlen.

Andre rygter påstår, at hun har forklædt sig som Amin Jensens mor, i et forsøg på at afsløre ham som bagmanden i indsmuglingen af Kinderæg til Danmark.

Fridas noter[redigér]

  1. og ikke Ditlev Hankvald