Forskel mellem versioner af "Find Holger"

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
m (kategori)
(Udvidet med Alkoholger! ;))
Linje 1: Linje 1:
Bestseller hvori [[Holger Danske]] optræder.
+
Bestseller fra [[1050]] hvori [[Holger Danske]] optræder.
   
  +
Bogen er sidenhen udkommet i en række studieudgaver, hvoraf den første, "Find Alkoholger" ([[1988]]), henvender sig til folkeskolens afgangsklasser, hvor det gælder om at finde den fuldeste elev ved skoleafslutningen.
{{redigermig}}
 
  +
Til ungdomsuddannelserne kom i [[1990]] bogen "Find Alkoholger II -drink harder" der går ud på at finde den mest berusede studerende på det lokale gymnasium, handelsskole, eller tekniske gymnasium.
  +
Gennemfører man 2'eren kan man gå videre til "Find Alkoholger - With a Vengeance "([[1995]]), hvor det gælder om at finde den mest berusede studerende på landets videregående uddannelser.
   
 
[[kategori:ting på papir]]
 
[[kategori:ting på papir]]

Versionen fra 5. feb 2007, 19:09

Bestseller fra 1050 hvori Holger Danske optræder.

Bogen er sidenhen udkommet i en række studieudgaver, hvoraf den første, "Find Alkoholger" (1988), henvender sig til folkeskolens afgangsklasser, hvor det gælder om at finde den fuldeste elev ved skoleafslutningen. Til ungdomsuddannelserne kom i 1990 bogen "Find Alkoholger II -drink harder" der går ud på at finde den mest berusede studerende på det lokale gymnasium, handelsskole, eller tekniske gymnasium. Gennemfører man 2'eren kan man gå videre til "Find Alkoholger - With a Vengeance "(1995), hvor det gælder om at finde den mest berusede studerende på landets videregående uddannelser.