Diskussion:Forside

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Ændring af Forside

--CooperDK 3. maj 2022 kl. 15:22 (UTC)

Forsiden er ændret til en henvisning til spademanns.org ... er det med vilje?
Det ser jo på opdateringerne unægteligt ud til, at fandom-versionen er langt mere populær, i hvert fald er det den, der redigeres på. SÅ enten skal wikia-siden lukkes helt og henvise automatisk til spademanns.org eller også skal den anden lukkes. Det er jo ikke til at finde ud af, hvilken en der "skal" bruges.

1. Forsiden skal fungere lige godt for brugere som er logget ind og nysgerrige sjæle. De jævnlige brugere ved allesammen hvordan man skriver en nyhed...De nye kan ikke for de er ikke logget ind endnu!!!

2. Spademanns Leksikon har nemmere ved at administrere leksikon-artiklerne. Hvis der er overflow af nyheder er der ikke en funktionalitet som sletter nyheden efter nogle dage og folk her tør ikke gøre det fordi det der står vel stadig er morsomt. Lige nu er det nyhedernes antal der styrer layoutet og ikke omvendt!!

3. Det er ikke meningen at anspore folk til at skrive nyheder men artikler. Jeg skriver vel sikkert én nyhed når jeg har skrevet fem artikler. Så lad dog det script komme på en underside sammen med relerne for nyheder.

Jeg vil selv prøve at se på forsiden og se om vi ikke kan komme op med noget lidt smartere.

4. BETA-versioner på en forside (uha-uha-uha)

--Frode Fenis 24. nov 2007 kl. 14:21 (UTC)

Jeg prøver at få mine egne ændringer op at stå. Jeg synes stadig at Spademanns TV fortjener en plads på forsiden, og desuden brude informationen i Spademanns Leksikon:Om! forflyttes, så den er mere synlig. Jeg kæmper stadig med layoutet, men jeg håber på finde ud af noget indenfor de næste par dage.--Det onde U 30. dec 2007, 21:08 (UTC)

Nye uaktuelle nyheder

Skal boksen med de uaktuelle nyheder ikke snart opdateres? Saddam Husseins død er ved at være længe siden. 2007 er ikke rigtig anerkendt som et rigtigt år på Spademanns, eller hvad? Er det kun administratorene, som kan ændre hvad der står i boksen? I så fald burde I nok skrive et par platte jokes om Danmarks enorme narkoforbrug den sidste uges tid... Folk har sne overalt... K.h. --Kakao 25. feb 2007 kl. 21:36 (UTC)

Hej Kakao. De uaktuelle begivenheder ændres på Skabelon:Uaktuelle begivenheder, og du er hjertens velkommen til at gøre det. De gamle må du endvidere gerne smide ind i artiklerne om 2006 og 2007. Den sidste er vist ikke oprettet endnu, men skal nok smide skabeloner og layout på, hvis den blir. --DJ Platon 25. feb 2007 kl. 21:44 (UTC)
Cool burger! Jeg går i gang så... --Kakao 25. feb 2007 kl. 21:56 (UTC)

OOOO hvor skræmmende


Anton

Hey, hvordan kan det være at siden Anton som jeg har brugt en hel time af mit liv på at lave, pludselig er væk! --Melonen 23. sep 2006 kl. 14:23 (UTC)

Jeg har slettet den fordi det var en tynd kop te. Anton betyder liderlig? Tror du at det er sjovt? ;) I så fald læs: Spademanns Leksikon:Vær sjov, ikke dum. I øvrigt bedes du bruge Spademanns Leksikon:Landsbybrønden til den her slags spørgsmål. Med venlig hilsen Sinspawn 23. sep 2006 kl. 16:41 (UTC)
Du spørger et forkert sted. Tjek loggen og du vil se at Bruger:Sinspawn slettede den. Gå derefter ind på Bruger diskussion:Sinspawn (hans diskussionsside) og spørg ham der. Jeg har ikke selv set artiklen og kan derfor egentlig ikke udtale mig, men vi har været nødsaget til at sætte nogle kvalitetskrav til vores artikler for at undgå at det hele blev fyldt op med børnehavepjat. Spademanns skal være sjovt, javist, men det skal helst være sjovt på en klog måde. --Lhademmor 23. sep 2006 kl. 16:41 (UTC)

Troels Hartmann

"Det er ikke Spademanns som har glemt valget, det er Valget som har glemt Spademanns"

~ Frode Fenis om nyhedsartikel som var en svipser


Jeg tror snart at Troels Hartmann kandiderer til "De 7 verdensherskere", så det spørgsmålet hvem der må falde pga. Troels gennemslagskraft.

--Frode Fenis 9. nov 2007 kl. 16:15 (UTC)

Audi!!!1!--Det onde U 9. nov 2007 kl. 16:21 (UTC)
Hvis Audi ikke kan bringe Tom Kristensens luksuslegeme gennem Mulsanne-langsiden på Le Mans, så styrer Audi bare for sløvt. Klar kandidat!!

--Frode Fenis 9. nov 2007 kl. 16:25 (UTC)

Du skal jo også tænke på at Forbrydelsen snart er slut (er den ikke)???

Og om et par måneder vil vor kære Troels Hartmannn være skidt ud af medierøven...

Medmindre Jakob Kjeldberg vælger at give ham talismanden og at vi spader vælger at hellige ham som... helt!!!

--Kiksen de kaldte Daimi 10. nov 2007 kl. 11:14 (UTC)

Jeg synes det er værre at Ny Ambulance har gjort deres beskidte job: at flytte stemmer over på venstrefløjen og rasler ned i meningsmålingerne: Måske bliver Troels valgt på et tillægsmandat pga. mange personlige stemmer. Derudover vil jeg give dig fuldstændig ret og jeg mener også sagen med Tammi Øst må virke belastende.--Frode Fenis 10. nov 2007 kl. 13:45 (UTC)


Udtilfredse klagere - Tænk jer om!

Jeg skal stadig være den første til at bifalde at Spademanns TV er med. På sigt kunne det være sjovt at vælge en ny artikel på pastelgrøn baggrund. IKEA-artiklen forklarede meget godt at vi vidst ikke var helt normale. Har ikke noget bud på hvilken det skulle være - ellers er jeg bare så selvisk at foreslå én af mine egne mesterværker.

--Frode Fenis 25. jan 2008, 18:38 (UTC)


Die Endlösing

Problemet med de springende nyheder burde nu være løst da jeg ved en tilfældighed fandt ud af hvordan man laver scrollbars: overflow-y:scroll. Derefter er scrolbars'ene blevet malet lysegrønne. Håber at nyhedsproblemet er løst så folk kan knalde flere ind som de lyster uder at skulle flytte noinclude. --Frode Fenis 22. aug 2008, 22:05 (UTC)

Desværre er Firefox ikke meget for scrollbar-styling (Hva' fa'n venter i på vildfarne exorbitanter. Ind på onkel Bills hjemmeside og hent en ordentlig browser)--Frode Fenis 23. aug 2008, 05:07 (UTC)
Jeg skal nok vende tilbage til problemet med den blå boks. Problemet er jo i al sin enkelhed at det der i én skærmstørrelse fylder 7 linier, fylder 5 i en anden. Kan ordnes med nogle div'er med fast bredde inde i boksen så antallet af linier fastholdes.--Frode Fenis 23. aug 2008, 05:17 (UTC)
Teksten i "Ting du bør vide" er sat ind i en div med fast bredde og centreret. På den måde er antallet af linier den samme og har derfor altid samme højde.--Frode Fenis 23. aug 2008, 06:02 (UTC)
Fik lige at vide at "Endlösung" er hunkøn og det hedder derfor die Endlösung. Det er det jeg altid har sagt:Tysk er mindst to års spildtid.--Frode Fenis 24. aug 2008, 05:51 (UTC)

Monaco skin

Hi, I’m a user of Nonciclopedia, the Italian version of Uncy. I’d like to know if you already heard about the new skin Wikia’s going to set - I mean the Monaco one - and if yes, what do you think about it. We don’t accept this change, as far as Nonciclopedia (as well as other foreign Uncyclopedias) is a Wikipedia parody, so it should achieve as much resemblance to the original as possible, but with Monaco skin it’s not practicable. So we require your support for having set again Monobook skin from Wiki: the most of registered users won’t go on with cooperating on these terms and Nonciclopedia may be over. Then, your help might avoid you to be subjected to the same treatment. Please answer here: http://nonciclopedia.wikia.com/wiki/Nonciclopedia:Embassy We thank you, Nonciclopedia’s community

I can only speak for myself in this matter but I think that we also are very much dependent on the similarity between "wikipedia" and Monobook. Therefore it would be convenient for wikia to claim that Monaco has a better functionality, but it doesn't justify them to remove the Monobook-skin. A better solution would be to implement another no-nonsense-skin. But I can see that Wikipedia has introduced a new styling, and I don't know whether it's possible to copy the css-file. BUT:If it should come to an innegotiable demand from wikia, I personally value the quality of our articles, and I don't know if I could gain access to the informations from the database in order to migrate them to a new one. We have so far been very satisfied with wikia as host.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
29. november 2009 15:44 (CET)

admin of Spademanns

Stavefejl på forsiden

Er der forresten nogle der har lagt mærke til at der står "Spademans" i stedet for "Spademanns" på forsidebanneret? Måske var der nogle der skulle rette det...

Du er kommet til den rette "DEN MERE ELLER MINDRE HOVEDANSVARLIGE FOR AT FORSIDEN FIK TILFØRT FORSÆTLIGE STAVEFEJL". Vi skulle bare se hvor lang tid der gik før folk opdagede det. Ca. 4 måneder ...men hva en rigtig Spademann bruger jo heller aldrig forsiden.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
7. maj 2010 23:02 (CET)

Så skulle den odder være kuperet. Ja lidt flovt er det da. Mange gange undsyld.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
8. maj 2010 00:05 (CET)

Mange gange "undsyld"

Jeg er sikkert som du ved aldrig bleg for at give en endsyldning.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
9. maj 2010 22:20 (CET)

Nye tider - Facebook-gruppen på forsiden

Jeg har tilladt mig uden forudgående konsultation med Vogternes Råd at lave specielle begivenheder om til et kig ind på vores facebook-gruppe.

Det har jo så den åbenlyse fordel, at når der endelig er nogle begivenheder der er værd at skrive om, ja så gør man det så selvfølgelig (hvorellers) på vores facebookgruppe i håb om at nå ven nr. 1000. Så kan man også udefra se hvor ufatteligt populære vi er.

Indsigelse skal gøres senest 2 minutter efter dette er skrevet.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
31. august 2010 15:13 (CET)

Hvis ejeren af gruppen lige gad at gøre nogle flere af os til administratorer - så stoppede strømmen ikke omkring den 20 februar.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
31. august 2010 15:19 (CET)

Nogen skulle nu have udnævnt nogle flere til administratorer. Således skulle KurtAdam, Jakahamster, Frode og Daimi nu også kunne optræde som den talende bog!

Platon.gifDJ Platon (diskussion)
tirsdag 31. august 2010 23:03

Tak for det DJ. Jeg skal straks se efter om det virker.....og så må vi jo lave nogle begivenheder. Spademanns taler med én stemme - det er jo næsten en paradoksal konsekvens af moderne tiders krav til branding og positionering. Nå vi er vel blevet clearet på vores lange seje træk.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
1. september 2010 08:11 (CET)

Jeps det virker - dagens nyhed er at nu figurerer vort stolte logo endnu flere gange, og ingen kan se hvem som skriver. Skal vi ikke starte med et lille hyggeligt link.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
1. september 2010 08:20 (CET)

Jeg tror senere jeg skal se på om jeg ikke kan gøre noget for at nedsætte download-tiden. Det store baggrundsbillede burde måske komprimeres noget mere.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
1. september 2010 08:22 (CET)

Skal også lige have tjekket hvad de patetiske tumber som ikke fæjser får at se.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
1. september 2010 08:25 (CET)

bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Smartphones

Prøver at finde ud af hvordan vores perfekt designede forside kommer til at se lidt pænere ud på tøsernes ejfåwn.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
13. november 2010 08:15 (CET)

Hvis folk gad at melde tilbage med hvordan forsiden kommer til se ud på

  • iPhone
  • Android (HTC)
  • Symbian (Nokia o.a.)
  • Karl-Peter Olsens Mobilapplikationsafviklingssystem (Plastiktelefon fra BR Legetøj)
Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
13. november 2010 08:26 (CET)

Ser ikke pænt ud til iPhone 5 med iOS 8. Saederup92 (diskussion) okt 21. 2014, 20:20 (UTC)

Nye layout

Det nye Wikia-layout lugter af lort! Jeg kan ikke engang skrive en artikel på grund af at den der tingest står i vejen! "Condstruktiv Critisering, Maa jeg bede?"

~ H.C. Andersen om det jeg lige sagde

NEJ!!! Lufttygger306 nov 30. 2010, 18:35 (UTC)

Ja det er ikke fair at blive påtvunget et layout. Gudskelov er monobook en sejlivet indpaknng og da det jo er en af vores væsentlige pointer at vi skal minde om Wikipedia, så ville jeg også overvje en anden host. Men det har de fordele at når vores server står et sted i Californien så er det lidt svært at anlægge injuriesag mod os.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
30. november 2010 23:28 (CET)

Frode Fenis?

Kære Spademanns. Hvem er Frode Fenis egentlig. Er han en fiktiv person eller moderator eller sådan noget?

Jeg kan også selv ha' mine problemer. I forhold til Spademanns er han administrator og leger lidt med forsiden en gang imellem. Hvis du er i gang med at researche til Sporløs, så kunne du jo prøve http://www.facebook.com/frodefenis.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. januar 2011 18:35 (CET)

Det er ikke kun i tegneserierne du er ved at blive berømt, hvad?

Kan huske at Frode Fenis under vores første fællesransagelse af Facebook var så søgt på Google at den selv foreslog det

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig.jpg
03 jan 2011 19:04

Det er jo et godt spørgsmål eftersom det er første gang at nogen spørger ind til om der virkelig skulle være rigtige levende mennesker bag de meget vidtløftige pseudonymer. Og det kan vi med det samme dementere. En spademand er en mørkemand som lever kynisk af andres fejltagelser. Han er blevet ekskommunikeret og udstødt fra alle alvorlige sammenhænge da hans latter på et eller tidspunkt har virket pinlig. Men Fenis er jo som alle ved en lille borg i Italien hvorfra han oprindelig stammer og samtidig er det navnet på en pisseting for kvinder til når de er på festival og for fulde til at sætte sig på hug http://thefenis.com/.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
3. januar 2011 21:05 (CET)

Designopdatering 2011

Da det anvendte forsidedesign bare holder 100% og fordi undertegnede er den eneste som kan forstå koden, er der gennemført nogle kosmetiske ændringer så vi ikke bliver helt til grin hos dem vi måler os med.

  • Small-caps er fjernet fra labels og hjørnerne er blevet afrundet (-IE som ikke kan finde ud af CSS)
Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
16. januar 2011 18:45 (CET)

Hvordan kom "Nyhedsfeedet" til at se sådan ud? Frode - kan du regenerere det? Jeg har ikke lige tid til at kigge på det mere her til morgen.

Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
9. december 2011 06:50 (CET)

Tak for det FF - Det var lige en vidende sjæl med de rette evner, som manglede lige dér!

Bedre, smukkere...! Superlativerne står i kø!

Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
17. december 2011 17:25 (CET)

Ja tak. Herren var kommet til at slette en vigtig skabelon hvor han nok skulle have rullet tilbage. Det betød at for hver gang der stod ny på siden redirectede den til sig selv som igen fik forsiden til at se mærkelig ud. Jeg kan ikke selv se Facebook-aktiviteterne på forsiden, når jeg er logget på. Et eller ander siger mig at det kun gælder mig selv.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
17. december 2011 18:06 (CET)

Designopdatering 2012

Spademanns er blevet opdateret til Vector-skin for at bibeholde muligheden for at lave identitetstyveri hos Wikipedia. Koden er tyvstjålet fra Uncyclopedia og de har lavet et virkelig nice job.

Da det ikke er et wikia-skin, er det en modificeret udgave af monobook-skin og gør at der er lidt mere kode i monobook.css og i common.js, men det kører godt og har forøget svartiden på siden.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
4. januar 2012 09:56 (CET)

Derudover er der lavet nogle forbedringer af nyhedssektionen og anbefalede artikler, som bruger Dynamic Page List til at hente og formattere hitsene. Det er derfor vigtigt at frempver lave nogle gode kategorier - også for billeder da man også kan automatisk generere et galleri hvis det er det man vil.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
4. januar 2012 10:02 (CET)

...og lidt mere

Forsiden har fået lavet et nyt baggrundsbillede. Konceptet er det samme - farverne er bedre. Desuden er siden blevet tilføjet lækre ting som box-shadow, rounded corners. Prøver også om jeg kan lave noget transition-lir men indtil videre prøver jeg med en ganske almindelig mega-drop-down-menu. Meningen er at folk hurtigere skal kunne komme i flæsket på nogle gode artikler så de selv får lyst til at skrive...fra forsiden.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
10. maj 2012 13:36 (CET)

design problemer ~ september 2014

Forsiden er gået i udu på IPAD, det ser ud til der er en kolonne for meget når cookie boksen er på Hvis man så vil til "seneste ændringer" virker det som om der nu er et javascript som går helt i selvsving og siden kan ikke loades før ipad fryser og går kold det lille skind. Det er halv til hel skidt og jeg håber der er en admin med hår på forsiden som kan rulle nogle af de knapt så fikse ændringer af så der kommer lidt liv og stil over det igen

Tin-foil-hat-3.jpg Halifax (Diskussion) (Artikler)
4. september 2014 00:48 (CET)

sep 3. 2014, 22:48 (UTC)


Jeg vil gerne se på forsiden. Den lever jo nok ikke rigtig op til vores tids standarder om tilgængelighed og kombatilitet. Det er da helt klart en stor ære at vi har lavet noget som er i stand til at fryse en iPad - det må vi bruge noget mere.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
4. september 2014 07:55 (CET)


Ja, det er stor kunst og ikke engang lyv, man kan navigere til siden som så ikke loader men blot æder al kraft ud af den stakkels plade. Forsiden ligner mest et style issue hvor bredden går i skoven

Tin-foil-hat-3.jpg Halifax (Diskussion) (Artikler)
5. september 2014 00:06 (CET)

sep 4. 2014, 22:06 (UTC) Nu har jeg ihvertfald i ly af natten fortaget nogle ændringer i CSS'en som skulle have en gavnlig virkning på tabletterne. Jeg kan ikke teste det da min cache hårdnakket nægter at læse fra css'sen.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
5. september 2014 07:12 (CET)

Eller endnu værre -først idag fandt jeg ud af, at jeg havde efterladt noget kode i min egen personlige css-fil, fra dengang menuen var på beta-stadiet. Hvis jeg nu skrumper vinduet meget ind burde der være plads til det hele.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
6. september 2014 12:21 (CET)


det er ligesom toppen med reklamen med ham håndbold kæmpen går et godt stykke ud over indholdsdelen nedenunder på forsiden. På siden med seneste ændringer går den også helt gal endnu, men jeg tænker den side er standard uden mange lokale ændringer (spademanns editeringer) men man kan ikke åbne den fra en ipad, har checket med safari og mercury men begge går kolde inden man når frem og det ligner grangiveligt et javascript load der går mod at æde al ram for derefter at krepere med browser og det hele så kom der en apple opdatering og fiksede problemet med at loade seneste retelser åbenbart.

Tin-foil-hat-3.jpg Halifax (Diskussion) (Artikler)
19. september 2014 00:43 (CET)

sep 18. 2014, 22:43 (UTC)

lærte hvordan man laver et screenshot på en ipad og har uploade forside-problem.jpg hvor man kan se problemet med kanten der går ud over hovedtekstdelen .. håber det kan bruges til illustration i det mindste eller er set jo lidt at rette i blinde

Tin-foil-hat-3.jpg Halifax (Diskussion) (Artikler)
19. september 2014 00:50 (CET)

sep 18. 2014, 22:50 (UTC) Den kan jeg fikse med width og overflow:hidden og iøvrigt tak for at du introducerer Spademanns til andre plat-forme :-) ;-) ;-) Vi er selv en platform.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
19. september 2014 18:04 (CET)

Nu gemmer den åbenbart også rullegardinerne...nå skal lige have lidt mad og have slåbrok på før jeg begiver mig ud i det store kodeshow.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
19. september 2014 18:16 (CET)


så kører forsiden, der ser helt normalt ud nå man ankommer, så kodeshowet har virket helt efter hensigten, sejt!

Tin-foil-hat-3.jpg Halifax (Diskussion) (Artikler)
20. september 2014 00:47 (CET)

sep 19. 2014, 22:47 (UTC) Ja selvfølgelig var det en fejl. Jeg har altid været omhyggelig med at rage hensyn til små skærme, men folk tager nok ikke designet så alvorligt længere.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
20. september 2014 03:16 (CET)

English Uncyclopedia

The English Uncyclopedia has a new domain: http://en.uncyclopedia.co/wiki/Main_Page --84.168.204.121 okt 17. 2014, 18:00 (UTC)

Charlie Hebdo-logoet

Tak for det. Vi er nogle der mener at det er helt på sin plads!

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
januar 2015 09:24

Der er i øvrigt herved erklæret én uges sorg over drabet på nogle kollegaer. Det forventes selvfølgelig også udmøntet i nogle artikler - gerne på fransk men det gør franskmændene jo nok bedre.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
8. januar 2015 22:02 (CET)

God idé, at vise lidt respekt på dén måde. Jeg agter nu nok at tage min del af slæbet på dansk, da mit franske primært begrænser sig til læsning - jeg er ekstremt rusten udi fransk skrivning.

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
januar 2015 06:44

Er det min pc der tér sig sindssygt, eller er spade-logoet skiftet ud med wikipedias???

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
april 2015 15:51

Nu må du lige tage og styre dine hallucinationer. Der er dog grænser for hvor langt dette stolte leksikon magter at synke. Har du husket at tømme cachen fra sidste gang. Billederne hedder jo næsten det samme.....

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
1. april 2015 :31 (CET)

Ok, jeg skærer ned på sukkeret;-)

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
april 2015 19:44

Så kan du lige ved lejlighed restaurere din bruger tag og evt. sætte den til sommer tid i indstillinger.Det skal ca. se således ud:

{{SUBST:User:Frode_Fenis/ass2|{{SUBST:#time: j. F Y H:i|2 hours}}}}
Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
2. april 2015 07:32 (CET)


Nu var min sig's udseende egentligt et bevidst valg (forvirring m. datoer og ønske om dansk normaltid), da jeg for længst har læst - og genlæst - din glimrende guide udi brugerskabeloner, men hvis jeg har folkestemningen imod mig må den jo ændres. Folkestemningen er måske nok så meget sagt, men ihvertfald Stormuftien:-) Uanset hvad: din guide til brugerskabeloner er virkeligt god!

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
2. april 2015 09:19

Skabelonen er jo genial. Det er ikke noget man får når man er admin, der er flere der har én. Men det ser kræftp....me sjovt når adminerne skændes...de to eller tre gange det har fundet sted. Det var MarceloRenard som lærte mig 2-skabelons stragien. På den portugisiske Uncyclopedia har ALLE sådan én...i det hele taget er de mestrene i usmagelige skabeloner.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
2. april 2015 14:50 (CET)

Sandt nok. Selv smed jeg jo selv kun en sådan sig på fordi du bad mig om det, hvad du ved lige så vel som jeg:-) ...så vidt jeg husker, var dit argument også dengang at det ser sjovt ud når adminer skændes.

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
2. april 2015 16:09


Layout

OPROP!

Hvis man ser bort fra at visse kommandoer er blevet ret simple at have med at gøre, så kan jeg ved Barry White da ikke være den eneste kat person  der råber "Vagt i gevær" over det nye layout!? Alene det at finde denne diskussionsside var lidt af en kamp, adskillige kommandoer synes forvist til Gulag, og så snakker vi slet ikke om det reklame-agtige lort der pludselig sidder i højre side af artiklerne.

Værst af alt, set med mine øjne, er det enorme tab af Forsiden, som den ædelt, nobelt og fantastisk tog sig ud før. Er det noget vi påduttes af Wiki, eller det indført af en utvivlsomt velmenende spademand???

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
22. juli 2015 13:40


Jeg havde en kort nærdødsoplevelse med det fremmede layout, og dét var rigeligt. Vi bør til enhver tid ligne vort Wiki-ophav, og den forandring - hvis den var blevet gennemført - ville have sendt mig på ferie fra Spademanns på ubestemt tid ... Uha, uha! Flemming/Badroulbadour (diskussion)


Til den der gav os den fine forside tilbage
Tusind tak - må Solen altid skinne på dig!
Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
24. juli 2015 07:51

cy:

Hej. Der står et rødt cy: i bunden af forsiden. Det må være en fejl, da cy'er plejer at være grønne :-) /m

Redigeringstemplate - eller hvad F det er.

Hva hulen er det for en klovneflade af et udseende Spademanns pluslig har fået? Jeg har trykket sytten gange på popups om at min email skal bekræftes etc, inkl at der hele tiden er en skide Fandom bjælke synlig. Hvad i alverden var der galt med den gamle flade, der virkede fint, fordi fucking Wikipedia, som lortet her er en parodi på, stadig bruger den gamle? Og hvorfor kan vi ikke blive i den gode gamle gennemprøvede stenalder? Hvorfor? Hvorfor? Hvorfor?

Jeg ved ikke rigtig hvad der er sket. Jeg har været nødt til at slette en masse indhold fra forsiden for at få den til at virke nogenlunde. Det der "cy" vil bare ikke væk, sikkert fordi jeg ikke har evnerne til at fejlsøge. Ellers må vi bare konstatere, at de fleste spademænd har forladt siden, nogle før og nogle efter det nye design. --Helgj60 (diskussion) jul 7. 2018, 11:40 (UTC)
Jeg ved godt hvad der er sket: jeg kan uden at overdrive oplyse, at FANDOM der driver det her, brugte forårets nye persondatalov under EU som en undskyldning for at ensrette alle wikier, der er under dem. De har forsøgt flere gange mod Spademanns, men denne gang er der ikke noget gøre. Hvad de forduftede spademænd angår, ved jeg med nogenlunde sikkerhed, at Badroul er flygtet til Syrien, Eritrea, Nordkorea eller et helt fjerde land, hvor reglerne omkring hjemmeside-designs er mindre rigide. Jeg er her stadig, om end jeg må indrømme, at aktiviteten herinde er meget lav, selv for en varm sommer...

Jeg er i øvrigt gået tilbage til mit eget tidligere forslag, og er ved at se på mulighederne for at skaffe en redningsbåd til den synkende skude. Jeg er (muligvis) ved at nærme mig en løsning til et "spademanns.dk", hvor den vidunderligt gennemprøvede stenalder kan fortsætte som førhen.

...jeg giver lige lyd fra mig hvis det ikke lykkes. Hvis det lykkes, plastrer jeg et link udover hele den nuværende forside.

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
9. juli 2018 08:27

jul 9. 2018, 06:27 (UTC)

Næ, det kan jeg vist ikke. Alle steder hvor jeg tjekker muligheden for mirrorsites er der problemer: ét sted vil have betalin på ugentligt basis, nogle andre tillader ikke billeder, medens atter andre kopierer Fandoms forbandede, usle, elendige lorte-spasser politisk korrekte neo-tyranniske tilgang til satire (eller som de kalder det: "stødende indhold").

Beklager, men i min begrænsede viden om kodning, ser jeg ingen holdbar løsning:-(

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
22. juli 2018 06:29

jul 22. 2018, 04:29 (UTC)Der MÅ være en måde for den teknisk begavede - men ak, jeg har glemt al den html jeg lærte for 64 år siden, og Comal 80 er heller ikke gangbart. Sånoet røvhulslort. /EthanOlsen

Som gammel traver heromkring der ind mellem stadig passerer forbi for at blive dybt forbitret over min nuværende mangel på kreativitet mindes de gamle tider, er jeg også lettere alarmeret over denne radikale layout ændring Wikia har forbandet os med. Jeg har derfor læst lidt op på tingende, og har herfra forstået at problemet er at Wikia i deres håbløshed har udfaset vores gode gamle skin, Monobook. Men der findes måske et svar i form af det såkaldte [PseudoMonobook] skin. Jeg er dog helt ikke teknisk begavet nok til at vide præcis, hvordan dette skulle kunne implementeres. --Woop.gifDet onde U (Kan I møgunger sige " pænt goddag"? - Det er Fedtmule tid! - (onsdag 08. august 2018 18:11)

aug 8. 2018, 17:11 (UTC)


Umiddelbart virkede det lovende, da jeg var inde at kigge på dit link, Onde U. Jeg ser imidertid en - for os - faretruende note: at det at bruge ovenfornævnte system på anden måde end "You are free to install this script for yourself, but it is not allowed to be used wiki-wide

= overtrædelse af Fandoms "terms of use". Lige præcis dén sætning har de før brugt som argument for at banne undertegnede mfl. for at vise noget så afskyeligfuldt, hæsligondt og grummegrimt som kvindelige brystvorter.

Meself.jpg Alforn Valsidr (diskussion)
9. august 2018 14:19

tissemand

alle mænd har en tissemand men der er meget forskel på størrelsen og det er neger der har de største af dem. og dem der er neger har en tissemand på minimum 43 cm og den propper de op i lige fra kvinder til kaniner og frøer. der er en historie om en neger som har fået et blowjob af en elg og en hjort og sidst men ikke mindst en guldfisk og en masse andre dyr som har fået ham negers pik i munden og sikkert også i røven har har bollet en hest og en flodhest efter det suttede han pik på en elefant og en giraf