Adidas

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Adidas2.jpg
Også dronningen er gået med på street-trenden og har her sin Adidas-kreation på med tre striber på hatten

Adidas er en Arabisk klædeproducent kendt for at producere klæder med striber på siderne. Eftersom at Adidas skaberen døde kort efter at have startet firmaet, drives det nu af 2 tosser fra Aalborg, der med stor sandsynlighed lider af Jysk syge.

Historie

Ideen til dette mærkelige firma blev opfundet af en Araber på vej ud til den Amerikanske ambassade. For at skjule sit bombebælte havde han en trøje ud over det.

Efter kun 8 meters gåtur fra hans hus, blev han ramt af en masse fugleklatter, som løb ned af hans ærmer, og dannede nogle lange hvide striber som gav ham en idé. Hvorfor spilde sin tid på at springe amerikanske ambassader i luften, når man kunne være tøjdesigner?

Efter at have udgivet sin første kollektion med to stykker klæde (Dette er den samme kollektion som de bruger til dags dato) fandt han ud af, hvorfor han skulle springe amerikanske ambassader i luften i stedet for at sælge tøj. Tøjsælgere får ikke 72 jomfruer i himlen når de dør... Og så røg den Amerikanske ambassade alligevel.

Tøj

Adidas sælger for tiden 2 typer klæder. Den meget beskårne burka (jakken), og den overdækkede sandal (skoen).

Disse to sælges til overpris og i mange forskellige varianter, f.eks. kan jakken fås i farven rød. Denne version produceres ved hjælp af en blanding af bladlus og gråspurveblod, med lidt katteurin som stabilisator. Den nøjagtige blanding er en foretningshemmelighed, men hvis man lugter til denne burka kan man lugte at der ikke er sparet på kattepisset.