Vietnam

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Vietnam er et land, hvor folk ikke har fundet ud af hvordan man ryger en ordentlig joint. De er nemlig ikke særlig høje. Til gengæld er de enormt gode til at blive skæve. Det ses tydeligt på deres øjne. Vietnameserne er meget gode til at leve under jorden, og har fået selv amerikanerne til at gå under jorden. Derfor er der nogle amerikanere der hedder "Tunnelrats" også kendt som Al queda. Det er de amerikanere der har gravet sig ned under jorden, hvor de fandt en masse god joint, så nu kan de ikke komme op igen.

Vietnam er i virkeligheden et spionland, med to identiteter. Nordvietnam og Sydvietnam. Den sydlige identitet påstår de bliver ledet af amerikanerne, og den nordlige af Onkel Ho Chi Min. I virkeligheden er det den franske fremmedlegion der styrer det hele, og derfor har de mange psykiske problemer. Deres hær er også kendt som Straffekompagniet.

Men i 1999 gad Nordvietnam ikke mere og skred. De tog så først til Indien for at købe noget billigt stof lavet med børnetåre og derefter tog de til Danmark for at grundlægge en ny nation "Restaurant Viet-Nam Nam" for at senere overtage verdenen.

Se også[redigér]

Vigtig Information til Rejsende[redigér]

Da Vietnam ligger tæt på Somalia, er det vigtig at du lader din pung, pas, mobil mm. derhjemme. Når du ankommer, vil de fleste nok bare overse sig, og alligevel ikke spørge efter pas.

Hvis du har brug for at låne en Computer, råder vi dig til at tage din egen med. Siden de fleste computere er importeret fra nabolandet (Somalia) og indeholder normalt en masse virusser, og de larmer også meget med deres store blæsere.