Tsunami

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
down
down
up
up
Adidas.jpg

Made in Japan

Denne artikels emne er lavet i Japan, landet hvor alt er muligt for 1,25 kroner! Men du kan jo være ligeglad med de små nuttede risgnaskere børn, kan du ikke?


Tja... din Adidas trøje er jo begyndt at trævle op, og dine lædersko er også begyndt at lugte, i virkeligheden er det nok snarere dem, der skylder dig penge?
Hvad med at ringe til Kim Bodnia lige nu og få ham til at tæve alle de dumme skævøjer?
あなたのお母さんと妹をファック。

Spademanns tager på ingen måder ansvar for dine handlinger!!! Jap.jpg JAP

"Æh, sorry... Vil I låne mit håndklæde?"

~ Amin Jensen om flodbølgen i Sydøstasien i oktober 2004 (meget forudseende mand)


En tsunami er en sandsynligvis japansk betegnelse for en meget stor bølge. Tsunamier angriber uden varsel små indonesiske øer og andre perifere områder. I de områder, der rammes af tsunamier, bor folk ofte på små, flade øer. Dette giver de perfekte betingelser for total destruktion, når bølgerne rammer.
I 2012 blev hele Jordens befolkning udslettet af en jord- og vandtsunami, da en kolonorm asteroide bankede ind i Jorden, lidt syd for Ringsted. Ingen kom til skade, og flere måtte indlægges til observation for fibromyalgidet nærmeste traumecenter. Dette skete på en onsdag,[1] midt på dagen, og både mobil- og internettet brød ned. Denne dag blev herefter[2] kaldt for Dommedag. Det virkeligt sære ved hele denne historie er, at 13,6 milliarder år senere skete præcis det samme igen. Og igen på en onsdag.[3]

Soppende fodnoter[redigér]

<references>

Tsunami er en bølge

  1. Vi kan ikke oplyse mere, for det er en hemmelighed
  2. I Guds dagbog over Solsystemet
  3. Denne tekst er skrevet af en omnipotent og udødelig alien, som véd alt om dig. Skam dig!!!