Tom Brady

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Skift til: navigering, søg
Tom Brady i sit yndlings outfit

Tom Brady er en homoseksuel model for mande-bh'er og nuværende Quaterback for det Amerikanske Fodboldhold New England Patriots. Han har i sin gloværdige karriere opnået den største hæder indenfor mande-bh industrien 3 gange, da han i 2001, 2003 og 2004 blev valgt til årets model. Han har også vundet 3 Super Bowls som Quaterback for New England Patriots, da holdet formåede at snyde sig til trofæet.

Barndom

Den gyldne prinsesse Tom Brady blev født i 1965 og blev ved fødsel efterladt i skoven. Han opvoksede sammen med ulvene i de nærings rige skove af Boston, hvor han udviklede evnen til at kaste med spyd da han jagtede elge. Han blev i alderen 13 fanget af en lokal jager ved navn Bill Belichick og taget hjem i et bur, hvor han blev trænet af Belichick i at kaste amerikanske fodbolde. Belichicks mål for Brady var at gøre ham til den bedste Quaterback i LFL (Lingerie Football League). I alderen 17 kom Brady til at se Belichick nøgen, da han uheldigvis gik ud på toilettet mens Belichick var i bad. Denne episode har Brady beskrevet som stærkt traumatisk og gjort ham stærk homoseksuel.

Model karriere

Tom Brady i LFL.

Tom Brady blev draftet i 6. runde af 1999 LFL draften som nummer 199. Han fik sin debut d. 7. september 1999. Hans 2-årige LFL karriere var præget af middelmådige præstationer før han blev fritstillet i 2001. Det var gennem denne tid at han udviklede en afhængighed til kvinde-undertøj.

NFL Career

Efter skuffelsen i LFL, drog Brady sammen med head-coach Bill Belichick til NFL's New England Patriots, som desperat havde brug for hjælp da holdet aldrig havde opnået noget. Her startede Belichick med at udnytte sin bedste taktik, at snyde. Denne taktik viste sig at være ganske effektiv og Brady førte holdet til Super Bowl i hans første sæson som starter, hvor Patriots vandt efter at havde stjålet St. Louis Rams playbook. Den samme taktik var brugt i de følgende år, hvor Patriots opnåede sejre i Super Bowl 38 og 39. Holdets snyderi blev dog først opdaget i 2007, hvor holdet var på vej til den bedste sæson i NFL's historie, og holdet endte med at tabe Super Bowl XLII da de ikke kunne snyde. Efter dette har holdet været bundet til en række play-off nederlag har har aldrig vundet Super Bowl siden da.

Homoseksualitet

Brady's erindring omkring Spice Girls bruddet

Tom Brady er en skabshomoseksuel, som prøver at overbevise verdenen ved at gifte sig med Gisele Bündchen. Dette er dog kun et mediestunt og alle ved da, at Brady kun spiller fordi han vil være med i omklædningsrummet.

See Also