Tokio Hotel

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning


Tokio Hotel i deres typiske sorte lederhosen. Bemærk, at forsangeren, Bill Kaulitz, ikke er med på billedet, da han/hun/den/det var til frisør på det givne tidspunkt.
Her ses Bill Kaulitz, imens han/hun/den/det spiser morgenmad.

Tokio Hotel er et nynazistisk, politisk band fra det nordlige Tyskland. De spiller schlager og march musik, og har spillet for Adolf Hitler selv, ved hans Sauerkraut und Tofflen selskab i 1943. Deres mest kendte medlem er forsangeren/maskotten, Bill Kaulitz. Han/hun/den/det er et hulepindsvin og deltager som sådan ikke aktivt i skabelsen af musikken. For det meste står han/hun/den/det blot på scenen under koncerterne og skriger uforståelige lyde.


Skrigelyde?[redigér]

Næsten hver gang, at Tokio Hotel begynder på en sang, kan man tydeligt høre en høj, skinger lyd. Bandet selv påstår, at det blot er piger, der skriger. Dette afvises dog af eksperter, der ikke mener, at et menneske kan frembringe den slags frygtelige lyde. Den mest anerkendte teori er i dag, at det er lyden af forsangeren, Bill, der træner sin stemme, selv om der også findes mere okkulte og uhyggelige forklaringer på fænomenet.

Skabelse[redigér]

Tokio Hotels spæde begyndelse menes at have været til et Nazi-Spejder-arrangement nær byen Bad Überslezenhertzenhartzenhutzenhitzen (et sted mellem Donau-floden og München), hvor de to mongolske tvillinger Tom, og Bill Kaulitz besluttede sig for at tænde et bål og så synge omkring det. Men det var hverken Nazi-Spejder-Børnene eller Nazi-Über-Stallmeister Gerhard Schröder særlig glade for, og spejderbørnene besluttede sig for at hænge Tom og Bill i et løvtræ. Hvordan Georg og Gustav kom med i bandet vides ikke. Hvordan Tom og Bill kom ned fra løvtræet i live, samtidig med at sidstnævnte formåede at blive forvandlet til et hulepindsvin under hele processen, vides heller ikke.