Titanic (skib)

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Titanic var et skib, der var ret stort. I 1912 stødte Titanic ind i et isbjerg på sin jomfrurejse, men i 2005 fandt man dog ud af, at det ikke var et isbjerg. Det var rent faktisk Amin Jensen, der tog sig en svømmetur i Atlanterhavet sammen med Sigurd fra Sigurd's Bjørnetime.

Titanic havde 16 redningsbåde om bord ,der blev vurderet til at kunne tage 1200 passagerer hvilket nok lige var i underkanten når der var 2200 passager ombord. men kaptainen (som senere fik kommandoen over fregatten "knm Helge ingensteder") vurderede at de 4 klapstole som også var at finde om bord hver kunne tage 251 passagerer hvilket såmænd var endog så rigeligt til de resterende 1000 passagerer. problemet var bare at det ikke var en godkendelse men et prisskilt på 251,- han havde set i farten men det var mange penge dengang. Man kunne få et helt kræmmerhus med negere til den pris i 1912.

udkigsmanden så ikke så forfærdeligt meget, nok mest fordi det var hamrende pissemørkt og kikkerten lå stadigvæk i England men det betød ikke noget, da man ikke kunne se en skid alligvel......! Desuden var han sjællandsdummokrat så han slettede (som en besat) alle meldinger om hvad der skete foran skivet den lorteaften (møgsag) så skipperen ikke skulle få noget at lave og blive hysterisk og sende grimme beskeder tilbage. akkurat som i mink-sagen. æv bæv bussemand som de siger i regeringen (børnehaven)

Styrmanden mente at alle de der svømmede rundt og lignede de nasserøve fra 3. klasse bare skulle skydes så der var nok plads i redningsbådende til 2.og især 1. klasse. han havde dog bare 6 skud i sin revolver. (5 efter at han pløkkede sin trælse kone)

Kaptainen fik den glimrende ide at hoppe over bord men der lå en isterning på størrelse med fyn på den side af båden så han landede på isen en del meter nede og knak højre tommelfingernegl men da de 53.000 tons båd lænede sig op ad ham, blev han arealmæssigt meget større og så sluttede han med at fungere bogstaveligt talt!

(kvaj-kommisionen) brugte 109 år på at remse alle fatale brølere op i en 30.000 siders erklæring. det er kendt at der i snit blev begået 12.000 brølere blandt de klaphatte der styrede båden. det er faktisk lidt færre end regeringen slette-Mette under mink-sagen.

Media:Eksempel.mp3