The Walt Disney Company

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Walt og Roy startede deres studio op i en baggyde Hollywood Boulevard, hvor de modellerede små mandsskulpturer og sjove dyr i forskellige materialer, som Roy fandt under sine natlige udflugter i nabolaget. Den lille statuette i kød og aluminium af Michelangelos "David" var en fiasko, men deres animerede robot-mus, Mickey, blev senere købt af militæret

The Walt Disney Company er Walt Disneys firma, der pønser arbejder på også at overtage verden. Walt Disney er så desværre død i mellemtiden, men firmaet prøver stadig at overtage verden, ligesom alle andre firmaer, for hvem vil ikke det?

Historie[redigér]

Det startede med, at Walt Disney og hans bror, Roy Disney, brød ind i deres onkels garage og lavede tegnefilm der. De lavede blandt andet Mickey Mouse, Anders And, Fedtmule og Pluto, Drengene fra Angora og Titanic, og dem kom alle til at kende. Senere kom der film, Disney-parker, og han kom da også på TV. Men Walt Disney døde, og så tog hans bror, Roy, over (denne bror gik under navnet Wrang). Men han døde så også, få år efter, men der er stadig en chef, selvom han ikke laver noget. Der blev lavet og købt TV-kanaler, og de begyndte at lave serier, og det er dem, de nu bruger som propaganda for hele verden.

Se også[redigér]