Texas

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Texas.


Texas
Texas-Flag-icon.png Dont mess with texas1.jpeg
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: We do it our own way!
Nationalmelodi: All My Ex's live in Texas
Kom så unger! Skal ikke have en tur på den flinke pipfugl?
Hovedstad Austin
Største by Houston
Officielle sprog Amerikansk & texansk
Regeringsform
Republikanere
(Den eneste lovlige)
Republik
Amerikansk stat nummer
(Uden pis)
28
Nationalhelt(e) George W. Bush
George H. W. Bush
• Houston Texans
Valuta Olie, Sand
Religion Republikanisme
 Areal  Meget ørken
 Befolkningstæthed  Nej.
 Etniske grupper  100% indfødte (selvfede)amerikanere
 Største Eksportvarer  Olie, dødsstraffe, fedt fra fedmeoperationer
 Største Importvarer  Kriminelle fra andre stater
 Nationaldyr Elefanten
 Nationalsport  Aflivning af banditter
 Åbningstider  Når folk står op til de går i seng
Dvs. 10.30am-10.00pm
 Internetadresse  Texas.above.all.us

Texas er en sær forlystelsespark, der har sin beliggenhed i det sydligste USA. Parken kører efter et "Det Vilde Vesten" koncept, bare peppet lidt op med biler, fjernsyn og køleskabe, så den brede amerikanske befolkning ikke skal blive skræmt væk. Takket være sydens varme er parkens ansatte dog blevet mere mærkelige end parken selv, hvilket har gjort dem overbeviste om at Texas er en rigtig stat i USA, og ikke bare et fantasiland opfundet af en smart kapitalist.

Ting at opleve i Texas[redigér]

De store boretårne[redigér]

Disse efterladenskaber fra dengang der stadig var olie i USA (Nej! Der er ikke mere olie i USA, hvorfor skulle de ellers bruge så udenrigspolitik for at få det fra andre lande?) er i dag blevet genanvendt som nogle meget sjove kæmpevipper for hele familien. Hvis man ikke er intresseret i at vippe, kan jo bare se på deres bevægelser. Op, ned, op, ned, op, ned, op, ned, op, ned op, ned, op, ned, ind, ud, ind, ud, ind, ud, ind, ud... Hmmm... Er jeg er den eneste der pludselig bliver lidt, tjaa, opstemt?

Hyggelige lejerbål[redigér]

Hvis man er heldig har en af parkens sjove maskotter kaldt de ansatte og deres børn sammen for at lave et stort lejerbål. Siden er jo ikke er noget olie i USA, skal man ikke undre sig over brugen af bøger som brændsel. Papir har en forholdvis god brændselsværdi, og det forurener ikke så meget som træ, og det er jo sikkert alligevel bare biblioteksbøger, så der er ingen grund til alarm. Bare læn dig godt tilbage, med en pølse eller "a true american marshmallow" og se hvordan den rister over... over... japanske tegneserier, kondomer og MARILYN MANSON-CD'ER??!!!

Shows med vovehalse der danser med slanger[redigér]

Øhh... Er det en del af showet at han skal ligge på jorden og ralle?

Det sjoveste ved at være i Texas er de yderst sjove shows de afholder i kirkerne rundt omkring i parken. De bedste shows er dog dem, hvor skuespillere genopfører en eller anden tosset sekts ritualer med at danse tæt med giftige klapperslanger. Men bare rolig, slangerne er ikke giftige, skuespillerne er bare gode til at lade som de dør langsomt efter et slangebid. Nej, nej. Der ingen grund til bekymring.

Morsomme freakshows[redigér]

Rundt om i parken kan man møde nogle af de sjove menneske væsner der gør turen til Texas til noget helt særligt.

Liste over freaks[redigér]

  • "Preacher's" - Små sjove størrelser der konstant råber og skriger sig blå i hovedet om en eller anden fyr ved navn "Jebus".
  • "Menneskehvaler" - Disse frygtelige krysninger imellem hvaler og mennesker, svømmer tit fredeligt rundt udenfor parkens spisesteder. De bliver først dog rigtigt sjove når de bliver fodret.
  • "Rødnakker" - En sær skabning der hader fremmede og angriber med våben, hvis man kommer for tæt på. Derfor er de kun sjove, hvis man betragter dem fra en afstand, og ser dem spille på deres "band-joo" eller slå hinanden i hovedet med deres "hav-ly buy-bull".
  • "Spøgelser" - Hvis man leder rigtig grundigt vil man kunne finde disse spidse, kridhvide typer i store mængder, når de holder deres fjollede forsamlinger, hvor de hele tiden taler og råber om deres ret suspekte besættelse af aber og andre ting fra Afrika.