Superman

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Skift til: navigering, søg
Herover ses det bryllupsbillede, som Skynet udsendte, da Superman angiveligt blev gift med Pippi Langstrømpe i Metropolis. Billedet er desuden blevet anvendt i reklamer for Supermands merchandise, som snart kommer i en Lego-version. Værket er tænkt allegorisk, lidt i stil med Den sidste Nadver. Læg i øvrigt også mærke til, at Superman på ryggen bærer sin røde aftentøjte, en alien af ubestemmeligt køn, som består af en farveskiftende polymorf masse af ioniserede stamceller, som er i stand til at forvandle sig til hvad som helst og hvem som helst

Superman er en superhelt, der oprindeligt kommer fra planeten Krypton, men han blev sendt til Jorden, da Krypton var ved at eksplodere. Han lider af MDD (Mental Dressing Disorder). Det kan man se på ham, da han har taget underbukserne oven over sine bukser i stedet for under dem, som en normal person ville have gjort. Superman er kendt for at skifte tøj rigtig hurtigt inde i en telefonboks. Grunden til at det lige er en telefonboks vides ikke. Det virker ret retarderet/dumt, da en telefonboks er fyldt med vinduer, og desværre for ham er de fleste telefonbokse fjernet pga. overforbrug af mobiltelefoner. Det er nok grunden til hans mangelfulde tilstedeværelse, når der sker noget i virkeligheden.

Superman og hans tykke bror ses ofte sammen

"Hvor fanden bliver Superman af?"

~ Tilskuer


"Han leder efter et sted at skifte tøj"

~ en anden tilskuer


Flere super-facts[redigér]

Superman freelancer lidt i sin fritid
  • Det danske politivæsen kan desværre ikke klare kriminaliteten alene, så de har sendt en anmodning til TDC (Total Danish Celebration) om at genetablere bestanden af telefonbokse.
  • Supermans ærkefjende hedder Lex Luthor. I tegnefilmene, der er baseret på Supermans liv, er Lex Luthor skaldet, men i tegneserien har han masser af hår. Årsagen til hans hårproblemer er et mysterie, der endnu ikke er løst. Måske har han enten kræft i anus, eller kraftig anus. Hvem ved?
  • Superman er lidt af en allergiker, han er meget overfølsom overfor grønne sten, det kan ses når en eller anden lige pludselig hiver en grøn krystal op ad lommen, og han mister alle sine kræfter. Det siges at det grønne stads er Kryptonit, men det er meget tvivlsomt, for hvor mange render rundt med super sjælden rumkrystal i lommen? Ikke særlig mange, så det må være ren indbildning det hele.
  • Superman er også lidt af en prettyboy, da han går rigtig meget op i sit hår. Det kan ses på det lille S, han har stavet i pandehåret.

Superman og Chuck Norris forhold[redigér]

Jimmy Olsen var en af Supermans gamle venner. Nu om dage er Jimmy indlagt på en intensiv proktologisk afdeling
Superman var den første 'rigtige mand', Jimmy lærte at kende på den bibelske måde

Man siger at superman var ven med Chuck Norris, ja man siger faktisk at de var mere end venner. Min pålidelige kilde siger faktisk, at de mere end en gang har haft anden kønslig omgang end samleje.