Spademanns Leksikon diskussion:Om

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

Kan vi lave denne side til en seriøs side for dem, der gerne vil vide noget mere om leksikonnet. Så kan vi have Spademanns Leksikon som den humoristiske forklaring. --BBC 25. maj 2007 kl. 15:12 (UTC)

Deja vú...[redigér]

Jeg gik lige ind for at spørge om noget og opdagede til min store rædsel, at jeg allerede havde spurgt om det... Dog uden at få svar. I min verden, er to sider om præcis det samme altså for spadeagtigt. Svar venligst denne gang, øvrige spademænd. --BBC 9. okt 2007 kl. 17:40 (UTC)

Jeg ved ikke om I kan, men jeg kan altså ikke lave noget som helst seriøst. Men det lyder som en god ide og jeg skal nok love at holde mig fra siden. --kurtadam 9. okt 2007 kl. 19:49 (UTC)
Jeg er ganske enig i at, vi nok får brug for en seriøs side om Spademanns Leksikon. Hvis ikke nu, så før eller siden. I hvertfald fuld støtte en til alvorlig infoside herfra --Det onde U 9. okt 2007 kl. 21:03 (UTC)
Jeg støtter også en seriøs side, selvom jeg må indrømme at jeg får lidt svært ved selv at bidrage til den og inden folk går i gang, er der så nogen der ved om der ligger småstumper af seriøs tekst gemt i andre artikler? (ville være dumt at starte fra bunden hvis der var noget at gå ud fra) --Jesse hz 10. okt 2007 kl. 00:06 (UTC)
Den der tager sjov for sjov og alvor alvorligt har forstået begge ting lige dårligt.(Piet Hein). Hvis man ikke er i stand til at se den alvor der ligger gemt i morsomhederne, så besøger man nok slet ikke siden overhovedet--Frode Fenis 10. okt 2007 kl. 05:50 (UTC)
Tja, det kan du måske have ret i, Frode. Dog mener jeg stadig, at en artikel med de grudnlæggende fakta om siden vil være godt at have. Der er naturligvis også den mulighed, at vi blot laver dette til en omdirigeringsside, men det virker som om, at her er stemning for det førstnævnte. --BBC 11. okt 2007 kl. 16:10 (UTC)