Salt

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Reklame for salt

Salt (Udtales "ZAAAAAAAALDDT") eller "The artist formerly known as Natriumklorid". Salt er en af verdenshistoriens største mysterier. Ingen kender rigtigt salts oprindelse, men videnskaben er enige om, at de første forekomster af spor efter det mytologiske væsen der er The Artist Formerly Known As Natriumklorid stammer fra år 5600 F.v.t.

Historie[redigér]

Til at begynde med blev T.A.F.K.A.N's efterladenskaber mest brugt til at opbevare ting i, men med tiden lærte de sløve mennesker at de også kunne bruges til at forbedre den skodagtige madlavning der var dengang (Man må huske det her er 4000 år før Henrik Boserup & Jamie Oliver. Keith Floyd & Paul Bocuse gik kun i børnehave dengang.

Saltede teorier[redigér]

Men så en dag skete der noget. En dansk købmand ved navn Ørvar Fisketæver havde glemt et fad med havvand ude i sin båd en hel dag, og da han kom tilbage dagen efter lå der noget finkornet noget nede i bunden. det var efterladenskaber fra T.A.F.K.A.N's bror, T.A.F.K.A. Havsalt. Fra da af var konkurrencen mellem brødrene ekstremt skarp. T.A.F.K.A.N havde bønderne, fiskerne, og den almene befolkning på sin side, mens brormand fik støtte fra overklassen og købmændene. Denne krig på salt har raset siden da. Uden håb for at blive løst.

En anden og mere videnskabelig sandsynlig teori om salt er teorien om den guddommelige ”AND” (også kendt som Faderen el. Gud). Da den guddommelige ”AND” havde skabt sine under ander (også kendt som guderne Odin, Thor, Heimdal osv.) havde den guddommelige ”AND” færdiggjort sit job her i livet. Derefter skar den guddommelige and sig ud i millionvis af små stykker som blev spredt ud over hele verden, alle disse små stykker er hvad vi nu kender som salt.

Salts anvendelse[redigér]

Man kan bruge salt til "ALT". Man kan bruge salt hvis man har besvær med at kunne smage sin mad, men den mest effektive egenskab er at man kan komme det på nisser, så tørre de ud ligesom snegle.

Se også[redigér]