Rudy Frederiksen

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Skift til: navigering, søg
Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Rudy Frederiksen.

Rudy Frederiksen er en chatkonsulent der blev landskendt, da TV 2s Operation X afslørede, hvilket flinkt og godt menneske han i virkeligheden er.

Historien om hjælpsomme Rudy[redigér]

Den charmerende chat-konsulent[redigér]

Ja nogle gange siger vores billeder det hele så her et link til Ugens fugl

Rudy Frederiksen var sin i tid kendt som en venlig og hjælpsom person. I sit job som chatkonsulent for Ringkjøbing Amt, var han flink og rar og hjalp altid børn og unge ved, at fortælle dem om sig selv hvilke personer man ikke kunne stole på, når man surfede på det store farlige internet.

Men også i fritiden hjalp han alle de mennesker, han kunne komme i nærheden af. Nogle gange havde han held med at overtale en ung pige til, at lade ham hjælpe hende ved tage hendes mødom for kørende kamera. Og fordi han var så venlig og hjælpsom, tog han dem altid med på en hyggelig rejse til Thailand, da det er et godt sted at udføre intime handlinger med fremmede personer som man knap nok kender.

Rudy var også altid villig til at hjælpe store internetfirmaer som Arto med lidt chatkonsultation. Og fordi han var så venlig og hjælpsom, krævede han kun et lille beløb til gengæld, for ellers kunne han jo komme til at sige noget dårlig om firmaet.

Fotobiksen og det borende X[redigér]

Nu det gik det hverken værre eller bedre end, at Rudy kom i kontakt med nogle mennesker, der ville oprette deres egen lille snuskede fotobiks. Og fordi Rudy var så venlig og hjælpsom, udelte han ikke kun af sine mange erfaringer som amatørfotograf, han tilsendte dem også en masse gode sager med ham og nogle lidt for unge piger i hovedrollerne. Hvad Rudy ikke vidste (før det altså var for sent) var, at menneskerne med den lille snuskede fotobiks var fra TV-programmet Operation X, og at de ville fortælle hele Danmark om hans store hjælpsomhed. Og det gjorde de så.

Via TV-programmet kom det nu politiet for øre, hvilket venligt og hjælpsomt menneske Rudy var. Så derfor inviterede de ham ned i fængslet, for at han kunne chatkonsulere fangerne om farene på internettet. Efter 22 dages chatkonsulering, forsøgte politiet at beholde Rudy i yderlige 30 dage, men fordi en domstol ikke kunne finde flere vidner der kunne fortælle om hans hjælpsomhed, måtte de lade ham gå.

Folkets dom[redigér]

Samtidig kom historien om Rudy ud over det ganske danske land. Og mange danskere blev hurtigt enige om, at Rudy Frederiksen var et meget hjælpsomt menneske, og til gengæld ville de nu hjælpe på deres egen særlige måde. Rudy ville helst ikke modtage denne hjælp, så han fik politiet til hjælpe ham med at skjule sig.

Og så således gik det til, at Rudy Frederiksen aldrig nogensinde hjalp nogen igen. RUDY ER REN!

Se også[redigér]