Portal:James Bond

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Red velvet.jpg
Kategori:FilmJames BondDanjel CrackTimmiti DaltonPirs BroznnnnRådjer MårSjån KonneriThe James Bond Age
The James Bond Age
Musik | Øser | Sprut | Piger | Gadgets | Skurke | Frimærker | Film

The James Bond Age er vores hyldest til vores tids største stilskaber både indenfor stil, mode, druk, smag, kvinder og gadgets. Han er så stor at han må skiftes ud en gang imellem for han kan jo som bekendt ikke dø. Men hvad nu hvis du som hjælpeløs chick eller brutal morder skulle møde agent 007. Ville det ikke være godt at kende nogle detaljer ud over dem du selvfølgelig har fået fra at kigge samtlige film igennem.

Det kunne være James Bonds.....:


...og selvfølgelig har du resuméer af samtlige film med agent 007

Tidslinie

<timeline> ImageSize = width:675 height:110 PlotArea = width:575 height:60 left:50 bottom:50 DateFormat = yyyy Period = from:1950 till:2012 TimeAxis = orientation:horizontal ScaleMajor = unit:year increment:5 start:1950

 1. there is no automatic collision detection,
 2. so shift texts up or down manually to avoid overlap

Define $dx = 25 # shift text to right side of bar

PlotData=

 bar:Leaders color:black width:25 mark:(line,white) align:right fontsize:M


 from:1962 till:1969 shift:($dx,25) text:Sjaan Conneri
 from:1969 till:1972 shift:($dx,15)  text:Djorz Lazenby
 from:1972 till:1987 shift:($dx,25) text:Rodjer Maar
 from:1987 till:1995 shift:($dx,15)  text:Timmiti Dalton 
 from:1995 till:2006 shift:($dx,25) text:Pirs Broznnnn
 from:2006 till:2012 shift:($dx,15) text:Danjel Crack 

</timeline>

Dagens James Bond Automobil
Den berømte Aston Camilla Donna Martin fra 1966...Bond kunne aldrig drømme om at køre over i højre vejbane.
Bond er englænder. Bond kører engelske biler. Bond er venstreorienteret!? Nej, nej,nej!!!! Bond er lige så korrupt som alle andre spioner. Specielt har Tyskland haft held til at købe Bond til en tur i en BeemerWeemer og de virkelig hardcore-kendere har set ham i en Huyndai på gule plader, en Skoda Fabia med barnestol på bagsædet, en Lomborghini, en Velo Solex og en Volvo 542.

Dette har dog kun været når Aston Martin, Jaguar, Rolls-Royce ikke har villet betale for at få deres biler smadret på film at det britiske efterretningsvæsen har gået ind og har fundet mere villige samarbejdspartnere.

Alle englændere er venstreorienterede og har venstre vigepligt for alt hvad der kommer fra venstre. London er en by i Middelhavet, der er befændt med Græske bogholdere og tyske fedladne mænd i lederhosen og med ølkrus der jævnligt fyldes med flere liter billigt polsk hvidt øl.

I de senere år er James Bond blevet portrætteret af Daniel Greig i filmene Casino Camplette, Quantum of Sol-ralf, Skyfnat, Spermtræ og i den nye No Time to Fry der forventes at komme ud i år 2021.

I den sidst nævnte overtages James Bonds 007-titel af en negerkvinde, for at tilfredsstille de politiske korrekte havhvaler, der lever for at ødelægge mænds liv, i en sådan grad, at det grænser til psykisk terror.Udvalgte film dvs. næsten alle
Hvordan var det nu med den vodka Martini?
her ses en agent, der har kigget for dybt i glasset.
 • 3 dele Gordons gin
 • 1 del vodka
 • 1 del Kina Lillet(grape-tonic)

Blandingen hældes i en stor mælkejunge hvorefter den først skal have være gennem 10 jydske byer som enten starter med J eller B (ikke Jelling eller Brande).
Derefter puttes to elektroder i og den gennemgår en elektrolyse-proces og den tiloverværende ilt isoleres i et reagensglas.
Masser af tøris tilsættes.
Derefter skal mindst én bondbabe ånde ned i den (Helst Ursula Andress) og hun skal derefter tage jungen ind til sit bryste og ryste(schäjke den)
Indholdet fordeles nu i tre hundrede Martini-glas så James ikke løber tør.


Flere film ...du troede vist lige at vi glemte dem, hva'?