Politi

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning

"Strisserne er den største bande, de tæller over 100.000 medlemmer. De kan kendes på øldåserne og de grimme skjorter."

~ Daniel fra 'Taxi' om Politiet


Når panserne begynder at få kongekrone på skuldrene, skal du nok passe lidt på med at blive personlig, da der ikke længere er så mange overordnede tilbage du kan klage til.
Her viser en stolt Per Larsen sit skilt.

Politiet er et primitivt stammefolk der bebor det meste af verden. Førhen brugte de pinde til at slå med, men i dag er pindene blevet udskiftet med slå-stave, for at optimere modtagerens smerte. Politiet har autoritet - og det har du ikke - så derfor skal du have tæsk.

Udseende[redigér]

Medlemmer af politi-stammernes udseende varierer fra land til land. Derfor kan man altid finde ud af, hvilket land man befinder sig i ved at kigge på politifolkenes klandragter. Et fællestræk hos politifolk over hele verden er dog deres stammes symbol, et såkaldt "skilt". Politifolk er meget glade for dette symbol, og tøver ikke med at vise det stolt frem til alt og alle, de kan komme i nærheden af. Tit kan man spotte dem på afstand p.g.a. deres overlegne gangstil hvormed disse væsener forsøger på at udvise autoritet. Desuden dukker de op når man mindst har brug for det.

Fil:Panserbasse

Politiet og samfundet[redigér]

Mange mennesker spørger tit om politiet overhovedet har en funktion i samfundet. Fakta er at politiet er en del af af et vigtigt kredsløb, der faktisk hjælper os normale mennesker i vores daglige færden.

  1. Politiet spiser donuts, citronmåner og drikker kaffe for at få styrke.
  2. Politiet bruger denne styrke til at fange forbrydere.
  3. Forbrydere bliver derefter som et led i regeringens rehabilterings programmer, tvunget til at arbejde i bagerier og caféer hvor de skal bage kager og skænke kaffe op.
  4. Derefter gentager trin 1 sig selv.


30px-Cquote1 svg.png Lad mig se din skulder! Seriøst, lad mig se din skulder! BAH, kun én lille stjerne?! Du kan jo ikke en skid, din lille spasserrøv! 30px-Cquote2 svg.png
Dig om ham der sluttede din kokainfest i fredags

Oprindelse[redigér]

Alle politibetjente i Danmark stammer fra Jylland. De var engang kendt og frygtet i hele Europa for deres talrige partoler langs de franske og engelske kyster, men efterhånden som de er vandret vest på, og har bosat sig på Fyn og Sjælland, er handlinger som plyndringer, voldtægter, fartkontroller og nedbrændinger stor set blevet udfaset fra deres repertoire og de nøjes nu om dage med at i stedet at overfalde, kidnappe og indespærre folk der udfører disse gerninger. Idag de kan ofte findes på Station 1, Station 2 eller på Københavns Politigård, bedre kendt som Den Jydske Ambassade. Det jyske islæt er specielt genkendeligt på patruljevognene som forsynes med synsfrit træk da de jydske betjente ellers ikke kan finde anvendelse for vognene.

Ernæring[redigér]

Som aftensmåltid spises en af Pia Kærsgård autoriseret opskrift på frikadeller med brun sovs og kartofler lavet af en hjemmegående husmor, som har en 9.-klasses Folkeskolens Afgangsprøve. Kvinder med højere uddannelseniveau indgår ikke parhold med politiracen. I dagtimerne spises der citronmåner i det omfang at der ikke skal afvises anmeldelser fra borgere, der har været udsat for forbrydelser. Der arbejdes dog fra EU's side på at forbyde citronmåner grundet farvestoffet glasuren. Visse forskere mener at denne kostomlægning vil resultere i politi-racens uddøen.

Se også[redigér]

B-----D .'¨.,,¨.,,[[ http://hikipedia.info/wiki/Poliisi]]