Operativsystem

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Man får aldrig Linux-fans, Vista-freaks eller iSheep til at indrømme det, men dette billede skildrer ikke udbredelse, men funktionalitet.


Et Operativsystem er noget teknik-halløj som foretager kirurgiske indgreb i en computer, og dermed sørger for at skidtet kører tilstrækkeligt godt til at anti-virusprogrammer som McAfee[1] bedst muligt kan tillade malware[2].

Alt det indeni[redigér]

Logoet[redigér]

Det er logoets primære opgave at brænde unødigt meget elektricitet af ved at lyse håndtere systemets ressourcer, således at systemets netværksforbindelser stadig kan vise porno og katte der væser vigtige ting.

Kennelen[redigér]

"Kennelen" er et fint hundeejerord for det alle andre kalder "en skraldespand". Kort sagt burer "kennelen" de programmer inde, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, og inddirekte sikrer at andre programmer fungerer ringere pga. "vigtige" meddelser ikke tager skade. Microsoft har udvidet denne idé ved også at indeholde en skammekrog[3], hvor programmerne kan sidde fastlåst og fylde på harddisken uden at levere noget nyttigt.

Noter[redigér]

  1. Her skal "anti-virus" ikke forståes som andet end en joke.
  2. HUSK, at emails fra Congo om russiske skønheder der søger kærester, ikke indeholder malware.
  3. Find et billede af dig selv her. Bare tryk Ctrl/Alt + Delete på mappen "Privatøkonomi".