Onani

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgningAdvarsel: Prøv ikke dette derhjemme. Smut hellere over til naboens datter og få lidt nabohjælp


JSP005-No-Children-.gif
Her ses en ung dame, som leder efter sit g-punkt
Og så kan man da altid strikke lidt bagefter

"Fuldstændig tåbeligt tidsfordriv"

~ Edward Saksehånd


"Onani er som Lotto, pludselig står man med en slatten fornemmelse"

~ Ludoman


"Mit sexliv er så kedeligt at jeg falder i søvn, når jeg onanerer"

~ Lars Hjortshøj


"Hvis man ser på abort som mord, så er onani et massivt folkedrab"

~ Oscar Wilde


"Det føltes næsten som at flyve"

~ Hans Christian Andersen om et eller andet


"Jeg kan mærke en stigende trang til at flå huden af ..."

~ Proletar


Onani er en ren folkesport, som få dog egentligt snakker om - lidt ligesom sort arbejde. At onanere vil sige at dyrke sex, uden at have nogen at dyrke det med.[1]

Udbredelse[redigér]

Onani er den mest udbredte form for sex, da den kan dyrkes af alle uanset køn, religion, race eller seksuel observans. Onani bliver ofte benyttet i kombination med andre former for sex, bortset fra Paven, som udelukkende benytter denne form.

Onani bliver dyrket af både mennesker og dyr. Der er dog det krav, at man skal være kønsmoden, hvilket betyder at Bubber[2] stadig har denne fornøjelse til gode.

Onaniens historie[redigér]

30px-Cquote1 svg.png Åhhhhh jaa. Og så lidt til højre... Hurtigere. Ja! Ja!. Jaaaa!. Åh, jeg elsker mig 30px-Cquote2 svg.png
onanist om morgenen


30px-Cquote1 svg.png Det her er jo bedre end en orgasme! 30px-Cquote2 svg.png
Hende den lækre fra parallelklassen om faldskærmsudspring uden trusser


Der har altid været onani blandt mennesker, men ifølge mange velbetalte sociologer, så har man de seneste 50 år oplevet en rejsning stigning i onanifrekvensen i den vestlige verden. Sociologerne mener samstemmende, at udviklingen skyldes den individualisering, der er opstået i samfundet og den massive dyrkelse af individet. Det betyder at folk i stedet for at have sex med hinanden, nu har det med sig selv. Dette faktum bruger sociologerne også til at begrunde faldet i fødselsraten. Det er nemlig stadigvæk forholdsvis besværligt at blive gravid under en kærlighedsakt med sig selv, men dette problem arbejder forskere i hele verden dog på at løse.

Ting der typisk giver akut trang til onani blandt mænd[redigér]

Ting der typisk giver trang til onani, blandt kvinder[redigér]

Hvordan onanerer man?[redigér]

Under normale omstændigheder vil man bruge en gonga. I svære tilfælde kan man fra Hjælpemiddelcentralen rekvirere noget porno.

Onani for mænd[redigér]

JoanOerting.gif
Joan har altid tid til dine seksuelle spørgsmål.
I dag taler hun om:


Onani for mænd
Hvordan onanerer man? Spørg sognepræsten Orla

Tag fat i din tissemand og ryk hånden frem og tilbage langs tissemanden i en jævnt hurtig kontinuerlig bevægelse og slip først når tanken om bryster (eller andre tissemænd - hvis man er til det), bliver lige så uinteressant som Nyheder på Tegnsprog eller pollentallene for Kina i sidste uge.
Spørgsmålet om hvilken hånd der giver det bedste resultat deler vandene. Alligevel har de fleste en yndlinghånd de gerne vil spille og nogle hardcore-onanister mener også at det er nødvendigt at have en hånd fri til øldåsen, DVD-afspilleren eller den inaktive partner.


Onani for kvinder[redigér]

JoanOerting.gif
Joan har altid tid til dine seksuelle spørgsmål.
I dag taler hun om:


Onani for kvinder
Eller hvis du skal ha' et mere rutineret svar, så tag hende her

Det er vigtigt at du ikke tager tøjet af først. Ellers ender det ofte med at du går i klædeskabet og begynder at prøve tøj i stedet for og inden du ser dig om er du på udsalg i H&M med en veninde for at se på [indsæt et eller andet stykke tøj her, som du bare må eje].

Først skal du pille lidt ved din tissekone, hvis du ved hvor den befinder sig. Der er lidt forskelligt du kan rode med, en lille dims der hedder klitoris, et hul som kaldes skeden og en cykel lavet af det pureste guld. Du kan få orgasme ved at tænke på Brad Pitt eller bare noget nyt tøj.

Kniber det kan du foretage knibeøvelser i en time hver dag, for eksempel mens du alligevel er ude og prøve nyt tøj eller flytter rundt inde i stuen. Med lidt øvelse kan det også gøres mens du vasker op eller leger med missen.


Det anbefales at man kun onanerer en gang i døgnet, så det vil være en god ide at anskaffe sig en afrivningskalender.

Fordele[redigér]

Hvis man som kvinde vil onanere, er det vigtigt at være på den sikre side.
 • Der er ingen der opdager, hvis du simulerer.

Mulige bivirkninger[redigér]

 • Blindhed
 • Dårlig hukommelse
 • Museskader - som hjælpemiddel anbefaler sundhedsstyrelsen derfor større dyr
 • Våde sokker
 • Dårlig hukommelse
 • Uldsokkekrisen
 • Røde pletter på hænderne
 • Hvide pletter på hænderne


Hvorfor man bliver blind af onani[redigér]

Det er bevist at onani kan føre til svækket syn og i værste fald tab af synet: beviset ses tydeligt på billederne af bloggerne, der tildels har mistet evnen til at se.

Jamen, det gør man bare! Det ved da alle!

Men lige hvad er det, der gør at man bliver blind af at onanere? Det forskes der stadig i, og der planlægges en større grundforskning på sexologisk institut.

Denne forskning udformes som en såkaldt dobbelt blindtest, hvor forsøgspersonerne arbejder i par. Som udgangspunkt vil første del af forsøget forsøge at klarlægge problemstillingen med at en mand onanerer en anden mand. Hvem af dem bliver blind??

Senere vil forsøg med gensidig aktion klarlægge om begge bliver blinde, ligesom par med forskelligt køn skal afklare grænsetilfælde.

Slangudtryk for Onani[redigér]

For Mænd

 • At tage et spil lommebilliard
 • Spille 5 mod 1
 • Polere 1-tallet
 • At besejre den blåpandede bandit med rullekrave
 • File kødfløjten
 • Klappe med 1 hånd
 • Straffe aben

For Kvinder

 • At trille med ærten
 • Flick the bean (engelsk udtryk)

Se også[redigér]

Lidt til bagefter[redigér]

 1. Der findes dog fællesskaber, der dyrker onani sammen. Lidt som familien, der har flere fjernsyn i stuen og alligevel ser hver deres program
 2. og andre kønsløse ting