Nyhed:Spademanns stævnet af curlingforældre

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Lørdag morgen, Blåovre Stadion[redigér]Så skete det enhver tro spademand har håbet ventet på: En dansk skoleelev har set Lyset, og har citeret vor kære encyklopædi i en historieopgave - med en påtale til følge. Som skik er for curlingforældre, har man valgt at stævne os i Byretten i Malmø (til den pågællende skoleelev: Malmø ligger i et svensk-besat område, kaldet "Skåne"), og allerede nu, er Spademanns Leksikons egen advokat på sagen:

"Spademanns ledelse har - rådgivet af mig selv og Jens Otto Krag, som nok er gammel men ikke død - valgt at lave et såkaldt Counter Sued, og simpelthen sagsøge ungens forældre, for ikke at have lært hende om kildekritik, online-adfærd, og lektielæsning på et bibliotek istedet for en Iphone." Udtaler Advokat Julius H. Bolleaa "Og - må jeg lige tilføje - at ungens forældre nødvendigvis må klassificeres som dumme for ikke at indse at ungen er dum og doven." Fortsætter Bolleaa, og forbereder sig på endnu et søgsmål fra ungens forældre.


Den pågællende elev ønsker ikke at udtale sig til SpadeNews, men kastede op på vores sko, af frygt for nu at miste status i Folkeskolens benhårde skolegårdshieraki. Speltkussernes landsforperson, har som modsvar valgt at sagsøge Spademanns advokat, for ikke at tage hensyn til hendes barns behov, skønt ungen intet har med sagen at gøre.

Fortsættes på Side 941