Nyhed:Prisen på grill-kød er eksploderet

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Danmark, i løbet af januar 2017[redigér]Igår, onsdag d. 4/1-2017, blev der bekræftet et køb af en Chihuahua til den nette sum af 36.000 kr. Til sammenligning kan man, efter dagsprisen, købe en ridehest til under 20.000 kr.

EU's Konkurrencekommissær Margrethe Vestager, er rasende: "Denne fuldstændigt - tør jeg nok sige - uhumske prisstigning, underminerer jo fuldstændig markedet for centralamerikanske restauranter i hele EU! Det er en aldeles umulig opgave for disse restauratører, at konkurrere mod forhandlerne af Kobe-kød, for slet ikke at tale om de almindelige grillbarer, når prisen på en tacos vigtigste ingrediens, i gennemsnit vil koste 18.000 kr kiloet - ikke fraregnet knogler. Det er uhyrligt!" Udtaler Kommissæren og tilføjer, at EU-kommissionen påtænker et bødeforlæg på mindst 180 milliader kr, at fordele mellem Chihuahua-opdrætterne.

Opdrætternes NGO, Dansk Kennelklub, udtaler: "...ingen kommentarer, medmindre I vil købe et dyr? Vi har nogle meget dygtige opdrættere, der sælger kvalitets-chihuahuaer til konkurrencedygtige priser."

Restauratørernes brancheorganisation, HORESTA, er tilfredse med at Margrethe Vestager er gået ind i sagen. En officiel udtalelse vil de dog ikke komme med, da de ikke ønsker at blande sig i en juridisk-politisk proces, men mener i øvrigt, at salg af så dyrt kød er uanstændigt, og tilsyneladende fatter talspersonen ikke en brik af, at man vil betale for sådanne stykker grillkød, for slet ikke at tale om, at tage en levende én med hjem.


ØVRIGE NYHEDER

Proms kemiske fabrik genopstår, og begynder at sælge discount-grillkød, under navnet "Den Ægte Vare", der er importeret fra Chihuahua-provinsen i Mexico, men hvor varedeklarationen er ærlig, og siger "Assorteret Rottekød". Taco-forhandlerne jubler, da man nu kan få præcis den samme kvalitet, som hvis man køber en Chihuahua med stamtavle, men hvor prisen kun er 3,95 kr kiloet - engros.