Nyhed:Politikere er ikke utilregnelige

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed
Spring til navigation Spring til søgning
Send til Facebook Send til Twitter Send til Google+ Digg It! Stumble It! Send til Delicious
Wiki.png Dagens Nyheder | Flere Nyheder | Skriv en Nyhed | Tip os om en nyhed | Jeg har fundet Holger!

Kristeligt Dagblads baglokale, 17 min efter at Eva Kjer Hansen gik af.[redigér]Bemærk fjerde nyhed fra bunden!.


Præcis kl. 12.24 idag, offentliggjorde Kristeligt Dagblad en artikel om, at politikere slet ikke er utilregnelige alligevel! Til trods for, at historien bygger på flere dage i træk, hvor ingen politikere har gjort som vælgere, politiske kommentatorer og andre politikere forventede, har Kristeligt Dagblad altså alligevel valgt at dementere denne formodede skrøne om at netop politikere er utilregnelige.

Men hvad betyder det så?

"Ja, først og fremmest er det vel et udtryk for, at mange politikere er tidligere journalister, og at det måske bare er Kristeligt Dagblad selv, der vil dementere nogle - berettigede - fordomme om deres halvskizofrene adfærd, bare for det tilfælde, at journalisterne selv begynder at længes efter nogle lune taburetter." Udtaler Frk. Ekspert Helene A. Mogensen.

"Jeg tror nærmere, at det er Kristeligt Dagblad der bilder sig selv endnu et udokumenteret eventyr ind... Lad mig omformulere, for jeg TROR naturligvis ikke på noget - jeg VED at Kristeligt Dagblad bemandes af en flok slyngler!" Udtaler Hr. Ateist Anders Stjernholm.


Her på Spademanns Nyheder, har vi spurgt Nationen! om deres holdninger, og svarene var ret entydige:

Er politikere utilregnelige?
91,78% har svaret "Ja, men ikke dem fra DF"
Resten har svaret "Ved ikke"